Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dedim ya kayınvalidem temmuzda geliyor o gelmeden 55 olmam lazım die burda temmuza ne kaldı

Ya kızlar ekmek köftesi yaptım büyük misketler halinde ve 20 tane yedim sabah kahvaltıdan hemen sonra aslında isteyerek yemedim dalmışım TV denen illete çerez gibi geldi bana kızıma yapmıştım asıl kalori hesabına baktım 1200 kalori gosterio moralim çok bozuk ((( çünkü şu an yeniden acıktım napmam lazım zarardan dönmek için ((( bebiş durursa kalkıp koltukları falan çekip sil şupur yapicam ama o 1000 kalori yaktırmaz ki çıkıp yürüyüş de yapamam (

acıkırsn eğer hafif seyler yemeye çalış yogurt meyve falan bugnü böyle kapat kalori yakmak içinde zumba fln yapabilirsin bak cok kalori yaktırıyo hem kızında eğlenmiş olur beraber yaparsınız

O nasil bi gülüş yaaa kendinden gectin sen mantiyi duyunca kendine gel ben dün 3 kaşık manti yemis insanim eve gelince cokokremli ekmek yemis olabilirim ama konumuz bu değel az yi bi tabak yeteğ
komikime gitti tm 1 tabaktan az yicem çokokremli ekmek yiyebiliyoz mu arkasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…