- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.121
COK ZORkaptinn poncikbirgelincik ben de hic kv me anne diyemezdim cok zorlanirdim simdi alistim
Iyi olursalar insan diyorda kotu olirsa cok zor denir sanirim
denedim de olmiii bubhafta cok artti hareketsizlikten mi kilomdan mi acep kafamda deli sorular
Hamis ol bak ogrenirsin hepsini bende yenibyeni ogreniyorum incelikleri
Hic duymamistim arastirmamistim da
kaptinn poncikbirgelincik ben de hic kv me anne diyemezdim cok zorlanirdim simdi alistim
Iyi olursalar insan diyorda kotu olirsa cok zor denir sanirim
Dedim ya kayınvalidem temmuzda geliyor o gelmeden 55 olmam lazım die burda temmuza ne kaldıcanım iyiymiş teyzen okudum cok sevindim ama cocuklarının yaptıklarına cok üzüldüm ben kahrolurum annem hastane de ben evlere sıgamam millet nasıl rahat..
niye ki özel bişey mi var ne bu acele
ben dün 1000 kalori yapamadım ya hatta akşamda baya fazla yedim ama olmuyo bana cok geliyo senin 1000 olsun bnm 700 olsun madem kuzum bu hafta sbah kahvaltısı yapmıcam ben o yüzden yani yoksa 1000kalori dediğin nedir ki bi öğünde yerim
diiiğmii diiiğğmiiiibizi de takip edermiş
ay ben olamadım yaaa şişkinlik falan da yok hiiçç bende öle lap diye olsam
canım o detoksta başka hiç bişey yememn gerekiyo bide saat bası yemen gerekiyo akşam yemeği niyetine yiyebilrsin ama öğün olarak tüketmek istiyosan eğer
burdayyyııım herkeslerde beni meraklar etmiiişşş
bakalım kuzum yavas yavas olcak sen menülerini yazsna buraya liste olarak yaa fotolar acılmıyo bende göremiyorum ne yedin hiç bilmiyorumAyda 5 kilo vermem lazım
acıkırsn eğer hafif seyler yemeye çalış yogurt meyve falan bugnü böyle kapat kalori yakmak içinde zumba fln yapabilirsin bak cok kalori yaktırıyo hem kızında eğlenmiş olur beraber yaparsınızYa kızlar ekmek köftesi yaptım büyük misketler halinde ve 20 tane yedim sabah kahvaltıdan hemen sonra aslında isteyerek yemedim dalmışım TV denen illete çerez gibi geldi bana kızıma yapmıştım asıl kalori hesabına baktım 1200 kalori gosterio moralim çok bozuk((( çünkü şu an yeniden acıktım napmam lazım zarardan dönmek için ((( bebiş durursa kalkıp koltukları falan çekip sil şupur yapicam ama o 1000 kalori yaktırmaz ki çıkıp yürüyüş de yapamam (
İyyim bebegim ösledimmMesguldum kuzumm napiyosun
çalışıorummmm mesaiye kalmamak içn ugrasıyorumnapyonuz kızlar
Bende 52.5 le başladımtememmmm 55.3 le başladım bu haftaya bugünde aynıydım
wuhhahhahahahaah bu akşam mıBende 52.5 le başladımbakalim neleğ olacah en az kaloriyi aksam al
Yuhh yani 600 kalorilik manti mi yiyecan
O nasil bi gülüş yaaawuhhahhahahahaah bu akşam mı
komikime gittiO nasil bi gülüş yaaakendinden gectin sen mantiyi duyunca kendine gel ben dün 3 kaşık manti yemis insanim eve gelince cokokremli ekmek yemis olabilirim ama konumuz bu değel az yi bi tabak yeteğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?