- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.161
hee sen kilo alıyon bak ben almıyomHee sebze yin akşamları dengelenbah sen boyle mantidan konusunca aklim dünkü mantiya gitti keske coh yeseydim
dertlerr beniiimm çilee beniiimm mutluluk senin ossuuunnYaa ni demezsincoh çilekeş
Ben coh yemediysem sende yiyemezsinhee sen kilo alıyon bak ben almıyomsen yeme
Kabul efendimdertlerr beniiimm çilee beniiimm mutluluk senin ossuuunn
Ahahahhaha bu nasil bi yalvarmadirhe ben kalkam sen otur aplaaamm bnm hesap kıtaabımı sen yap aplaaammm hesaplayan beyin hücrelerin zeval görmesin aplaaaaaammmm
az yicem söööössssssBen coh yemediysem sende yiyemezsin
bn demicem sen anana dicenKabul efendimsaolun efendim
ne oluuur aplaaammm tuttuugun altın ossuunn aplaaammm :Ahahahhaha bu nasil bi yalvarmadirahahajja Allah ne muradin varsa versin aplamm bende ne anlarim ya hesaptan 2 kere 2 4 bende matematik burda biter
Bu sösss hic inandirici gelmiyoaz yicem söööössssss
bn demicem sen anana dicen
Gurban ossun aplan sen nasil muhasebeci oldun o zamanne oluuur aplaaammm tuttuugun altın ossuunn aplaaammm :
bnmkide cok parlak değil yani
nası doyurcaz biz bu kızıBu sösss hic inandirici gelmiyoaksam gelin ay ben coh yedim diye az yi gizim kvden laf eder bizim gelinde iyi hoşda bek çoh yiyo der
klavyem iyiGurban ossun aplan sen nasil muhasebeci oldun o zaman
Allah'tan kendi de çalışıyo yoksa nasil doyuracaz oglum biz bu gizinası doyurcaz biz bu kızı: oluuum cok çalııışş bu kız doymuyooo
Haaa tememdirklavyem iyişahane kullanırım coooh hızlı yazarımmm hesap makinasınıda cok güzel kullanırım ; D
Ayy coh gözelleebiraz da motive olmak lazım dimi ama
yaza hazır olun kızlarrr çünkü bu iki seçenektn biri olacağıızz ve bu tamamen bizim seçimimiz olacak şimdi karar verin sonra ağlamak sızlamak yookk
after after afteeeerrrrrrr
bilin bakalım bizim beyimiz eksik?
hiç bişeyimiiiizzzzzzz
Açim efendimreegl oldum bekleyin beni cumaya cooh güzell geliiiimm
aynı bizAyy coh gözellee
bende efendimAçim efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?