- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.101
hesapladım 600kalori hakkım kalmışaahahaha mantıyı duyunca sen
cok mantıklı bide yag falan döktürmedim mi üstüne baya artar mantı miktarıyoğurtsuz ye yoğurdun kalorisi kadarda mantı yersin ahahahhaha
cok mantıklı bide yag falan döktürmedim mi üstüne baya artar mantı miktarı
Bebisinolan hanimlar size sesleniyorum gece sol tarafa yata
Rak uyumaya calisiyorum ama bacagim bir muddet sonra cok agiriyor dayanamiyorum sag a donuyorum bu defa o ayni oluyor sabah agrilariyla kalkiyorum gun icinde de pek gecmiyor kilom agirlastigi icin mi oldu niye boyle oldum kizlar sizde de olmusmuydu
SekerPancarii @ParteMoralll sarraf @Marul_Anne nicki aklima gelmeyen diger bebislibhatunlar yardimmmm
kusamam benahahaahah hatta sabah yedikleirni bile kusmanı öneriyorum sanamantı bu boru mu
kusamam benayyy maden suyu alayım D
he bende cok şaşkınımAl bencede kvne de alkadın sana mantı yapmaya geliyo kvye bak
he bende cok şaşkınımay eve gdince hazır olsa bari pek sanmıyorum ama
benden önce gitcekmişler yapcakışlarsizde mi şuandaannenin yanında kvne anne diyebiliyomusun ben hala utanıyom gizli odalarda konuşuyom sanki ayıpmış giibi
benden önce gitcekmişler yapcakışlaryok agzımın ucuyla diyorum valla yalan yok pek konduramıyorum annemin yanında anne demeyi ana annem yokken diyorum cok güzel
Tatlisim arastirdim da sirt ustu ve sag a yatmak sakincali en ideali sol ancak durekli yatamimmsırt üstü yatsan? yatamıyor musun canım
hanım hanımcık anne dicen napcanay bendeaslında benımkı ıyı bı kotulugunu gormedım ama ınsan cekınıyo sankı kendı anneme haksızlık edıyomusum gıbı daha sözden beridir hiç biraraya gelmedik nişanda napcam bakalım
he onu duymştm ben yastık falan koycan bacaklarının arasına olmaz mı öyleTatlisim arastirdim da sirt ustu ve sag a yatmak sakincali en ideali sol ancak durekli yatamimm
ay ilk kez duyuyorummTatlisim arastirdim da sirt ustu ve sag a yatmak sakincali en ideali sol ancak durekli yatamimm
hanım hanımcık anne dicen napcanD :
bn teyze desem ne bozulur hee vallamecburay istemeden sonra bi kere teyze demiştim görüntülü konusurken ne utanmıştım
bn teyze desem ne bozulur hee valla
denedim de olmiii bubhafta cok artti hareketsizlikten mi kilomdan mi acep kafamda deli sorularhe onu duymştm ben yastık falan koycan bacaklarının arasına olmaz mı öyle
Hamis ol bak ogrenirsin hepsini bende yenibyeni ogreniyorum incelikleriay ilk kez duyuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?