Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bebisinolan hanimlar size sesleniyorum gece sol tarafa yata
Rak uyumaya calisiyorum ama bacagim bir muddet sonra cok agiriyor dayanamiyorum sag a donuyorum bu defa o ayni oluyor sabah agrilariyla kalkiyorum gun icinde de pek gecmiyor kilom agirlastigi icin mi oldu niye boyle oldum kizlar sizde de olmusmuydu
SekerPancarii @ParteMoralll sarraf @Marul_Anne nicki aklima gelmeyen diger bebislibhatunlar yardimmmm

sırt üstü yatsan? yatamıyor musun canım

sizde mi şuanda annenin yanında kvne anne diyebiliyomusun ben hala utanıyom gizli odalarda konuşuyom sanki ayıpmış giibi
benden önce gitcekmişler yapcakışlar yok agzımın ucuyla diyorum valla yalan yok pek konduramıyorum annemin yanında anne demeyi ana annem yokken diyorum cok güzel

benden önce gitcekmişler yapcakışlar yok agzımın ucuyla diyorum valla yalan yok pek konduramıyorum annemin yanında anne demeyi ana annem yokken diyorum cok güzel

ay bende aslında benımkı ıyı bı kotulugunu gormedım ama ınsan cekınıyo sankı kendı anneme haksızlık edıyomusum gıbı daha sözden beridir hiç biraraya gelmedik nişanda napcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…