Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim kramp mi giriyor bende de cok olurdu uykumdan uyandirirdi kramp girince bacagima normal yani oluyo bazi hamileliklerde

komikime gitti tm 1 tabaktan az yicem çokokremli ekmek yiyebiliyoz mu arkasından
Yohh işte cokokremli ekmek yememek için yarim tabak degil 1 tabak hakkin var sen en iyisi naaap biliyon mu bir tabak ye 1 büyük porsiyon olarak hesapliyak 470 kalori tamam mi

o 300 kalori de benm hakkım sonucta niye 300 eksik olsun ki SekerPancarii
600 kalorin var cepte demi dur hesaplama yapacam bir tabak manti yedin 1 büyük porsiyon olarak hesapladim 470 kalori salata yedin yagli soslu 1 orta porsiyon 90 kalori etti mi 560 simdi ikindi vakti de bi meyve yidin mi 40 kalori de oyle alirsin al sana yedin bütün kalorileri

Son düzenleme:
maşallah kafa zehir

ben mahhsuss yemedim bütün gün akşama cok kalori kalsın diye ben bu kalori işini cok yanlış anlamışım
E o zaman ben 1000 kaloriye hamburger menü yiyim gün boyu onlan duruyum sonra kilo vermeyi bekleyim kaloriyi neden aldigina da dikkat edecen yağ protein karbonhidrat dengesini kuracan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…