- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.141
Canim kramp mi giriyor bende de cok olurdu uykumdan uyandirirdi kramp girince bacagimaBebisinolan hanimlar size sesleniyorum gece sol tarafa yata
Rak uyumaya calisiyorum ama bacagim bir muddet sonra cok agiriyor dayanamiyorum sag a donuyorum bu defa o ayni oluyor sabah agrilariyla kalkiyorum gun icinde de pek gecmiyor kilom agirlastigi icin mi oldu niye boyle oldum kizlar sizde de olmusmuydu
SekerPancarii @ParteMoralll @sarraf @Marul_Anne nicki aklima gelmeyen diger bebislibhatunlar yardimmmm
Yohh işte cokokremli ekmek yememek için yarim tabak degil 1 tabak hakkin varkomikime gittitm 1 tabaktan az yicem çokokremli ekmek yiyebiliyoz mu arkasından
E ye sende aksam yemeginden once biseyler meyve neyim yi: D: ee noldu 700 kalori mi alcam ben bugün
Anammm diyom ben ajahahahhahahbenden önce gitcekmişler yapcakışlaryok agzımın ucuyla diyorum valla yalan yok pek konduramıyorum annemin yanında anne demeyi ana annem yokken diyorum cok güzel
Yohh işte cokokremli ekmek yememek için yarim tabak degil 1 tabak hakkin varsen en iyisi naaap biliyon mu bir tabak ye 1 büyük porsiyon olarak hesapliyak 470 kalori tamam mi
kahve yudumluyorum beyan kontrolü yapıyorum ve çok uykum varçalışıorummmm mesaiye kalmamak içn ugrasıyorum
sen napıyosun kuzucukkk
ben mahhsuss yemedim bütün gün akşama cok kalori kalsın diyeE ye sende aksam yemeginden once biseyler meyve neyim yi
Temem salata da yi yetegtm madem bi tabak yicem başkada yemicem geç otururum sofraya erken kalkarım
maşallah kafa zehir600 kalorin var cepte demi dur hesaplama yapacambir tabak manti yedin 1 büyük porsiyon olarak hesapladim 470 kalori salata yedin yagli soslu 1 orta porsiyon 90 kalori etti mi 560 simdi ikindi vakti de bi meyve yidin mi 40 kalori de oyle alirsin al sana yedin bütün kalorileri
garip anammm çilekeş anaaammmAnammm diyom ben ajahahahhahah
afiyet olsun beybi uykusuzluk sende cok normal bncekahve yudumluyorum beyan kontrolü yapıyorum ve çok uykum var
E o zaman ben 1000 kaloriye hamburger menü yiyim gün boyu onlan duruyumben mahhsuss yemedim bütün gün akşama cok kalori kalsın diyeben bu kalori işini cok yanlış anlamışım
salata da yirimTemem salata da yi yeteganlastih
Muhasebeci olacak kadinim mübarekmaşallah kafa zehir
bugün karbonhidrattan yana kullanıyorum hakkımıE o zaman ben 1000 kaloriye hamburger menü yiyim gün boyu onlan duruyumsonra kilo vermeyi bekleyim kaloriyi neden aldigina da dikkat edecen yağ protein karbonhidrat dengesini kuracan
Hee sebze yin akşamları dengelensalata da yirimçarşamba perşembe de hafifceenk beslendim mi taamdır
Ahahaahhabugün karbonhidrattan yana kullanıyorum hakkımıyarında protein alırım
he ben kalkam sen otur aplaaamm bnm hesap kıtaabımı sen yap aplaaammm hesaplayan beyin hücrelerin zeval görmesin aplaaaaaammmmMuhasebeci olacak kadinim mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?