Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn iyi de ben biliyorum kalkacak iş yapacak bacağı iyiliser mı bilmem tatlım var çocukları da hiç guvenmiyorum bakacak valla inşallah iyileşir bakalım tatlım çok sağol ilgilendigin için

kaptinn iyi de ben biliyorum kalkacak iş yapacak bacağı iyiliser mı bilmem tatlım var çocukları da hiç guvenmiyorum bakacak valla inşallah iyileşir bakalım tatlım çok sağol ilgilendigin için
canım neden ameliyat oldugunu unuttum ama eğer dizinden olduysa hareket etmesi onun için daha iyi olur. sen gitmeden bütün işleri halletmeye calış yemeğini vs. yap sonrası artı Allaha emanet edip cıkıcaksın
yani seninde bi eşin avr sonucta o da yalnız evde

hakisimm ben oylee korkunc bahmaa baaa

gunaydin pampikkk

gunaydinn tatlisimmm aksam yatarken muz yedim ve gece daha rahat uyudum sankii

Problen evdeyse zor canim. Aksam guzel desarj ol damar parcalar destek verir tavsiye ederim
Ohh cok sevindim iyi uyu dinlen ki bebis sakin ossun kalsik muzik dinlemeyi unutma gün içinde dinlenirken dinle ozellikle premses de dinlesin

TM BENDE ALCAM HEMENCİK

böyyyük bi ihitimal

eski liste beybi ben yenisii cuma hazırlıcam

temam cumya bildir bana bende hafta sonnu yapem

bnmde 554
Boyle toplu yazinca hangına cevap virecemi şaşiyom gaaari
1. Cevap he a101 den al migrosda pahalidir belkim fahirik biz ekonomik ossun
2. Cevap hemde cohh büyük bir ihtimal
3. Cevap temem cumayaca bayatlar ama kesin çünkü normal marketten bile çavdar ekmegi aldığımda 2 gün taze kalip bayatliyo ben dolabda muhafaza ediyom bayatkende seviyom hem
3. Cevap bizim hedefler degismez bi iki kiloyu veremedikbitti

Aksamki meyveyi öğlene al bence canim gayet guzel bi liste

:D:
cok yapıp 2 ye bölüp buzluga atem diyom sonra bittikce ondan sonra cıkartır fırınlar yada buharlandırırım nası fikirsüper deemi
son 2 kiloyu veremeden öldü dicekler arkamızdan +

:D:
cok yapıp 2 ye bölüp buzluga atem diyom sonra bittikce ondan sonra cıkartır fırınlar yada buharlandırırım nası fikirsüper deemi
son 2 kiloyu veremeden öldü dicekler arkamızdan +
Hee iyi fikir hepsini tek tek poşetle bence bi tenecik çıkarır çözdürürsünbek süper bi fikiğ ahilli gizim benim
Aynen öyle haa tövbe Yarabb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…