- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.381
Yoksa tepelicen yani kasigidolu değildi kaşıklar yaçukur tabak olmadıgından dolduramıyom kaşıgı ne gelirse onu alıyom
Ben doyunca yiyemedim ya icimde kalmiş zaarherkeslerde mantıma taktı kıskandıysanız demek kiD :yok size mantı
farkettim onu baya heveslendinTühh gördün mü heveslendiydim ahahahahjk
Sus dillendirmefarkettim onu baya heveslendin
cok zekiyimHee iyi fikir hepsini tek tek poşetle bence bi tenecik çıkarır çözdürürsünbek süper bi fikiğ ahilli gizim benim
Aynen öyle haatövbe Yarabb
tabikideYoksa tepelicen yani kasigi
kız valla az da yapmamışlar bi görsenBen doyunca yiyemedim ya icimde kalmiş zaar
kız zerhoş mu olcenSus dillendirmezerhoş dirler sonra bağa şşş ses etme
cok zekiyimhep diyom ben size kaptanınız pek zeki
Ayy bende cok severim yaa bulgur pilavitabikidepek severin bide naneli kekikli
kız valla az da yapmamışlar bi görsenaslında kilo derdin olmıcak 1 tencere yapcan alcan önüne dinlene dinlene yicen D
kız zerhoş mu olcengocana ne diriz sonra içip içip bizi elaleme rezil mi etcen
ÇOK DEĞİLMİŞ BENDE BULGUR PİLAVI YEDİM BUGÜN YANINA TURŞU VE AYRAN ACIKTIM AMA AKŞAM DA BİR KUTU KEFİR İÇERİM GÜNÜ KAPARTIRIM4 Kaşık corba 4 kaşık b.pilavı yarım tabak patlıcan yemeği(sadece patlıcan vardı) bide yogurtt
niyeyse cok tok hissediyom
AY SEN BENDENSİN ANNEM HER YEMEĞİN YANINA PİLAV YAPAR BAZEN PİLAV SALATA İLE KAPATILIR AKŞAM AMA PİRİNÇ PİLAVI OLCEKBizde akşamları ekmek pekmyenmez canım balığın yanında bile pilav olurhatta birgün diyetisyen e öyle dedim diyetisyenler normalde umutsuz olmaz ama o zaman zor verirsin dedi
Ben bildiğin catallicam
TEK OLACAKSA MECBUREN KALKMAK ZORUNDA ÇOCUKLARINDAN HAYIR GELECEĞİNİ SANMIYORUM ALLAH RAZI OLSUN SENDENkaptinn iyi de ben biliyorum kalkacak iş yapacak bacağı iyiliser mı bilmem tatlım var çocukları da hiç guvenmiyorum bakacak valla inşallah iyileşir bakalım tatlım çok sağol ilgilendigin için
YİCEZ KIZ 1 LOKMACIK AL DAMAĞINDA TUT HERGÜN BİR LOKMA KAÇAR MI BU FIRSATMAKEDONYALARDAN ÇİKLAATT getirmişler bana cok merak ediyom tadınınapcaz
DİFRİZE ATMIYOR MUSUN EKMEĞİ HAVA ALMICAK SEKİLDE AT SABAH UYANINCA YİCEN KADAR ÇIKAR İYAN OLMAZBoyle toplu yazinca hangına cevap virecemi şaşiyom gaaari
1. Cevaphe a101 den al migrosda pahalidir belkim fahirik biz ekonomik ossun
2. Cevaphemde cohh büyük bir ihtimal
3. Cevaptemem cumayaca bayatlar ama kesin çünkü normal marketten bile çavdar ekmegi aldığımda 2 gün taze kalip bayatliyo ben dolabda muhafaza ediyom bayatkende seviyom hem
3. Cevapbizim hedefler degismez bi iki kiloyu veremedik bitti
HMM n demekHmmm oyle diyisin hmmm hıi hii ivit katiliyorum yes ay em bitiful hii hii veri guud
DİNLENMİŞ OLDUN KUZUM ÖNEMLİ BİR DURUM YOKTUR UMARIMdün akşam koşuya parka gittim iyi geldi. Yüzümdeki makyajı silmeden evden çıktığım için ağlayamadım yoksa parkın bir köşesinde sessizce ağlayabilirdim. Birde üstüne makyajla spor yaptığım ve terleyince gözeneklerimin iyice makyaj kalıntılarıyla dolacağı geldi iyice sinirlendim. Yine de açık hava ve koşu iyi geldi. Bu sabahta 6 gibi kalkıp gidecektim ama kalkamadım.
VER ONU BANAAyy bende cok severim yaa bulgur pilaviben bi kere 3 dolu tabah manti yidim kendime gelemedim kiz hepsini 2 tabah ideal
Sus didimne zerhoşu iki likörlü çikilattan nolar ki hadi hadi ver iki dene
AKŞAM YEMEĞİ YEMİCEN MİİİÇOK DEĞİLMİŞ BENDE BULGUR PİLAVI YEDİM BUGÜN YANINA TURŞU VE AYRAN ACIKTIM AMA AKŞAM DA BİR KUTU KEFİR İÇERİM GÜNÜ KAPARTIRIM
Ay dimi güzledir bide şimdi onun tadıYİCEZ KIZ 1 LOKMACIK AL DAMAĞINDA TUT HERGÜN BİR LOKMA KAÇAR MI BU FIRSAT
ATALIM DİMİ TAZE KALSIN ZİYAN OLMASIN GERCİ BAYATLAYINCA DA TOST YAPARIM BEN ONDANDİFRİZE ATMIYOR MUSUN EKMEĞİ HAVA ALMICAK SEKİLDE AT SABAH UYANINCA YİCEN KADAR ÇIKAR İYAN OLMAZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?