Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yoksa tepelicen yani kasigi
tabikide pek severin bide naneli kekikli
Ben doyunca yiyemedim ya icimde kalmiş zaar
kız valla az da yapmamışlar bi görsen aslında kilo derdin olmıcak 1 tencere yapcan alcan önüne dinlene dinlene yicen D
Sus dillendirme zerhoş dirler sonra bağa şşş ses etme
kız zerhoş mu olcen gocana ne diriz sonra içip içip bizi elaleme rezil mi etcen

Ayy bende cok severim yaa bulgur pilavi ben bi kere 3 dolu tabah manti yidim kendime gelemedim kiz hepsini 2 tabah ideal
Sus didim ne zerhoşu iki likörlü çikilattan nolar ki hadi hadi ver iki dene

Bizde akşamları ekmek pekmyenmez canım balığın yanında bile pilav olur hatta birgün diyetisyen e öyle dedim diyetisyenler normalde umutsuz olmaz ama o zaman zor verirsin dedi
Ben bildiğin catallicam
AY SEN BENDENSİN ANNEM HER YEMEĞİN YANINA PİLAV YAPAR BAZEN PİLAV SALATA İLE KAPATILIR AKŞAM AMA PİRİNÇ PİLAVI OLCEK

kaptinn iyi de ben biliyorum kalkacak iş yapacak bacağı iyiliser mı bilmem tatlım var çocukları da hiç guvenmiyorum bakacak valla inşallah iyileşir bakalım tatlım çok sağol ilgilendigin için
TEK OLACAKSA MECBUREN KALKMAK ZORUNDA ÇOCUKLARINDAN HAYIR GELECEĞİNİ SANMIYORUM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN

DİFRİZE ATMIYOR MUSUN EKMEĞİ HAVA ALMICAK SEKİLDE AT SABAH UYANINCA YİCEN KADAR ÇIKAR İYAN OLMAZ

DİNLENMİŞ OLDUN KUZUM ÖNEMLİ BİR DURUM YOKTUR UMARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…