- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.501
Gunaydin canim,prensesimiz nasil buyuyormu annesiGunaydin kizlarr
Iyidir sanirimmmm tatlimmm. Veee sanirim hareketlerini hissetmeye basladim kelebek cirpintisi gibiiiGunaydin canim,prensesimiz nasil buyuyormu annesi
Gunaydinnn
oyy nolmus kusucugaa nesi var cok gecmis olsun kiyamammmm
Gubaydin cnm
Gecmis olsun canim,nesi var minigin,onemli birsey yoktur insallah,allahim acil sifalar versin,hemencik iyilessin ,kiyaman yaaa
ayyy cok güzeellll hissediyo musuunn nasıl bi duyguuIyidir sanirimmmm tatlimmm. Veee sanirim hareketlerini hissetmeye basladim kelebek cirpintisi gibiii
Buyuyor kpcaman gobusum oldu nur topu gibi
Kiyamam,cok gecmis olsun canim,gozunden sakinsan da ,hastalaniyorlar malesef.bizim de evelki gun babasiyla bnir yarim saat parka biraktim,ben yuruyerek geldim eve.kosmus kosmus parkta,bir de uzerini degismeden kasla goz arasinda su icmis arabada,terli terli ,iki gundur oksuruyoruz bizdfe.dun gece uykusundan uyandi yavrum.bir tatli kasigi bal,birde burun spreyi yaptim sukur rahatladi,cok keyifli ama bir o kadar dazor buyuyorlargünaydıınnn kızlaaarrrr
bronşit olmuşyatcak bi kaç gün bakalım diğer ikiisi bizde akşam baya yorudular beni kıpır kıpır gecede büyük olanla yattık tepişti durdu uyutmadı
Masallah sizeIyidir sanirimmmm tatlimmm. Veee sanirim hareketlerini hissetmeye basladim kelebek cirpintisi gibiii
Buyuyor kpcaman gobusum oldu nur topu gibi
aynen öyle canım cok geçmiş olsun sizede kuş gibiler yelden hastalık kapıyolarKiyamam,cok gecmis olsun canim,gozunden sakinsan da ,hastalaniyorlar malesef.bizim de evelki gun babasiyla bnir yarim saat parka biraktim,ben yuruyerek geldim eve.kosmus kosmus parkta,bir de uzerini degismeden kasla goz arasinda su icmis arabada,terli terli ,iki gundur oksuruyoruz bizdfe.dun gece uykusundan uyandi yavrum.bir tatli kasigi bal,birde burun spreyi yaptim sukur rahatladi,cok keyifli ama bir o kadar dazor buyuyorlar
günaydın canıııımmmgünaydın kızlar
Gunaydin canimgünaydın kızlar
canım bi süre sonra insan grcekten kötü etkileniyo düşündükce stres yaptıkca veremiyosn ben ilk zamanlar cok takıyodumda artık daha rahatım azar azar gidiyo işte acelemiz yok kiKizlar ,diyet psikolojisi iyice icime isledi benim.iyimi kotumu bilemedim ama,artik bir sey yemege korkar oldum.midem de baya kuculdu artik.bir aydir baya kati devam attim ,guzel de sonuclar aldim ,ama bu hafta,kur de yapmama ragmen pek verimli gecmedi.yarina bakalim insallah az da olsa eksi gorurum insallah.siz de durumlar nasil.
Aynisi da boyle oldu,hizli ve guzel basladim,odem de le de olsa,sonrasi da sukur guzel gitti ,bu hafta boyle bir moda gectim birden,tabi ki yavas olsun,kalici olsun da ,ne bileyim,kurtulsak su fazlaliklardan ,rahat rahat yasasak falan falancanım bi süre sonra insan grcekten kötü etkileniyo düşündükce stres yaptıkca veremiyosn ben ilk zamanlar cok takıyodumda artık daha rahatım azar azar gidiyo işte acelemiz yok ki
gece yatsak sabah kalksak gitmiş bütün kilolarAynisi da boyle oldu,hizli ve guzel basladim,odem de le de olsa,sonrasi da sukur guzel gitti ,bu hafta boyle bir moda gectim birden,tabi ki yavas olsun,kalici olsun da ,ne bileyim,kurtulsak su fazlaliklardan ,rahat rahat yasasak falan falan
Ne guzel olurdu degilmigece yatsak sabah kalksak gitmiş bütün kilolaryaza daha 1 ay var bakalım sporla da hızlandırmak lazım tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?