Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyy nolmus kusucugaa nesi var cok gecmis olsun kiyamammmm

Gubaydin cnm

Gecmis olsun canim,nesi var minigin,onemli birsey yoktur insallah,allahim acil sifalar versin,hemencik iyilessin ,kiyaman yaaa

günaydıınnn kızlaaarrrr
bronşit olmuş yatcak bi kaç gün bakalım diğer ikiisi bizde akşam baya yorudular beni kıpır kıpır gecede büyük olanla yattık tepişti durdu uyutmadı

günaydıınnn kızlaaarrrr
bronşit olmuş yatcak bi kaç gün bakalım diğer ikiisi bizde akşam baya yorudular beni kıpır kıpır gecede büyük olanla yattık tepişti durdu uyutmadı
Kiyamam,cok gecmis olsun canim,gozunden sakinsan da ,hastalaniyorlar malesef.bizim de evelki gun babasiyla bnir yarim saat parka biraktim,ben yuruyerek geldim eve.kosmus kosmus parkta,bir de uzerini degismeden kasla goz arasinda su icmis arabada,terli terli ,iki gundur oksuruyoruz bizdfe.dun gece uykusundan uyandi yavrum.bir tatli kasigi bal,birde burun spreyi yaptim sukur rahatladi,cok keyifli ama bir o kadar dazor buyuyorlar

aynen öyle canım cok geçmiş olsun sizede kuş gibiler yelden hastalık kapıyolar
biz akşam anneleriyle görüntülü konustuk biri anni diye bagırıyo o daha 1.5 yaşında büyük olan da bi nazlandı aglıcaktı nerdeyse ablalar ağlamaz öyle dedim de sustu

Kizlar ,diyet psikolojisi iyice icime isledi benim.iyimi kotumu bilemedim ama,artik bir sey yemege korkar oldum.midem de baya kuculdu artik.bir aydir baya kati devam attim ,guzel de sonuclar aldim ,ama bu hafta,kur de yapmama ragmen pek verimli gecmedi.yarina bakalim insallah az da olsa eksi gorurum insallah.siz de durumlar nasil.

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
(120)Nuffiun:120
(250) elaalemi: 90+70+90
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(170)Hedef52:50+20+100
()Senad:
(20)SekerPancarii:20
(90)Alina_:30+60
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 520
MOR TAKIM:380

canım bi süre sonra insan grcekten kötü etkileniyo düşündükce stres yaptıkca veremiyosn ben ilk zamanlar cok takıyodumda artık daha rahatım azar azar gidiyo işte acelemiz yok ki

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
(120)Nuffiun:120
(250) elaalemi: 90+70+90
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(170)Hedef52:50+20+100
()Senad:
(20)SekerPancarii:20
(90)Alina_:30+60+30
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 520
MOR TAKIM:380

canım bi süre sonra insan grcekten kötü etkileniyo düşündükce stres yaptıkca veremiyosn ben ilk zamanlar cok takıyodumda artık daha rahatım azar azar gidiyo işte acelemiz yok ki
Aynisi da boyle oldu,hizli ve guzel basladim,odem de le de olsa,sonrasi da sukur guzel gitti ,bu hafta boyle bir moda gectim birden,tabi ki yavas olsun,kalici olsun da ,ne bileyim,kurtulsak su fazlaliklardan ,rahat rahat yasasak falan falan

Aynisi da boyle oldu,hizli ve guzel basladim,odem de le de olsa,sonrasi da sukur guzel gitti ,bu hafta boyle bir moda gectim birden,tabi ki yavas olsun,kalici olsun da ,ne bileyim,kurtulsak su fazlaliklardan ,rahat rahat yasasak falan falan
gece yatsak sabah kalksak gitmiş bütün kilolar yaza daha 1 ay var bakalım sporla da hızlandırmak lazım tabiki

Artik nasil bnir psikolojiye girdimseaksam esime sardim nerdeyse,yahu diyet yapan benim,sen benden az yiyiyorsun diyorumbiz az yemek icin ograsirken,saglikli beslenene de karisiyorum

gece yatsak sabah kalksak gitmiş bütün kilolar yaza daha 1 ay var bakalım sporla da hızlandırmak lazım tabiki
Ne guzel olurdu degilmi
Kesinlikle,spor sart,bu hafta biraz nanemolla gidiyorum,isinamadim bir turlu.sporda dahil etmem lazim.simdilik sadece,hava almak adina yuruyorum.soyle tempolu yuruyuslere baslasam,cok guzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…