- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.521
Sagol canim,bebeklikten buyana cok terlerdik biz ,bu yuzden surekli ust degistirirdim,ki hala oyle.elim hep uzerindeydi kizimin.simdi simdi asmaya calisiyoruz bunu.aynen öyle canım cok geçmiş olsun sizede kuş gibiler yelden hastalık kapıyolar
biz akşam anneleriyle görüntülü konustuk biri anni diye bagırıyo o daha 1.5 yaşında büyük olan da bi nazlandı aglıcaktı nerdeyse ablalar ağlamaz öyle dedim de sustu
bugün perşembeSabah 470 kaloriyle kapattık ıspanaklı 2 yumurta ve 2 dilim ekmek yedim ama nedense bugün tutmadı saat 12 ye kadar idare edem bari :/
Artik nasil bnir psikolojiye girdimseaksam esime sardim nerdeyse,yahu diyet yapan benim,sen benden az yiyiyorsun diyorum biz az yemek icin ograsirken,saglikli beslenene de karisiyorum
sen söyle kuzumgünaydın canıııımmmnapıyoruz bugün kaç kalori besleniyoruz
bende yürüyüşlere başlayabilirim günler baya uzadı artık yemekten sonra vaktim kalıyo çıkmak içinNe guzel olurdu degilmi
Kesinlikle,spor sart,bu hafta biraz nanemolla gidiyorum,isinamadim bir turlu.sporda dahil etmem lazim.simdilik sadece,hava almak adina yuruyorum.soyle tempolu yuruyuslere baslasam,cok guzel olacak.
ammmiiinnnnSagol canim,bebeklikten buyana cok terlerdik biz ,bu yuzden surekli ust degistirirdim,ki hala oyle.elim hep uzerindeydi kizimin.simdi simdi asmaya calisiyoruz bunu.
Allah kolaylik versin,hasta olan minis hemencik iyilessin,diger minisler de annelerine hemencik kavussun.
sabah 55.6 ydım 300gr kaldı bugün 500gitse şahane olurdusen söyle kuzumkahvlatım minik galeta oldu öğlen düzgün yerim akşam domates çorba yapmayı düşünüyorum . öğlen elimde lsa öğlen de hafif geçer ortalama kalorimiz 800 900 arası olsun bugün 15 dk leslie de yaparım sende yaparsın dengeleriz sanırım haftayı
Kesinlikle canim,senin verilecek kilon daaz oldugu icin ,hemen farkini ve de faydasini gorursun.ben bu hafta kesin cikarim diyordum ama,pazartesi yagmur,sali ruzgar dedim.kaldi yani.bende yürüyüşlere başlayabilirim günler baya uzadı artık yemekten sonra vaktim kalıyo çıkmak için
afiyet olsun 10 gibi ara öğün yap evde meyve varsa meyve kuruyemiş ye tarçınlı süt iç .. kahvaltını güzel yapmışsın hafta sonu bende ıspanaklı yumurta yapayımSabah 470 kaloriyle kapattık ıspanaklı 2 yumurta ve 2 dilim ekmek yedim ama nedense bugün tutmadı saat 12 ye kadar idare edem bari :/
ben bugün 72,50 çıktım niye böyle oldu anlamadım bugün çok az yemem gereklisabah 55.6 ydım 300gr kaldı bugün 500gitse şahane olurdu
o zaman öğle normal akşam hafif diyoruuzz bende yürüyüşe çıkayım hem yegencikler hava almş olur hem bana spor
kolay gelsin canıııımBana musade,mutfak beni bekler,erkenden yemegi pisireyim bugun,az kalorili bol hareketli bir gun olsun bize
havalar düzelicekmiş artık çıkabiliriz diye düşünüyorumKesinlikle canim,senin verilecek kilon daaz oldugu icin ,hemen farkini ve de faydasini gorursun.ben bu hafta kesin cikarim diyordum ama,pazartesi yagmur,sali ruzgar dedim.kaldi yani.
ödem falan varsa demek ki akşam bi yeşil çay içersin yemekten sonraben bugün 72,50 çıktım niye böyle oldu anlamadım bugün çok az yemem gerekli
oyy cnm benimm ne kadarciktir ki bronsit ommus yavrummm kiyamammm .günaydıınnn kızlaaarrrr
bronşit olmuşyatcak bi kaç gün bakalım diğer ikiisi bizde akşam baya yorudular beni kıpır kıpır gecede büyük olanla yattık tepişti durdu uyutmadı
Cok degisik icim titriyor mucizeyi yasiyor insannn Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de esimle hissetmeye calisiyoz cok romantikoo oluyorrayyy cok güzeellll hissediyo musuunn nasıl bi duyguu
günaydın canısııııGünaydın kızlar
oy maşallah sizeeeoyy cnm benimm ne kadarciktir ki bronsit ommus yavrummm kiyamammm .
Cok degisik icim titriyor mucizeyi yasiyor insannn Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de esimle hissetmeye calisiyoz cok romantikoo oluyorr
Yiiben ossam yaninda pendir de yir idum hee sever idum
günaydıın kuzum yine artısın hemiGünaydııın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?