- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.761
evet sağlıksız gibi duruyoAy kalori saymıorum ben hiç ama dukan ekmeğimi yapıorum hergün yanına 2-3 domates kintir kıtusı kadr süzme peynir şekersiz çay bukadar akşamda az önce mesela ton balığı yoğurt yedim bitti benim için yemek faslı artık yarına kahvaltımı hayal edip dururum. Böyle sağlıksız gibi görünüyor tabii tartışılır ama ben burda 21 kilomu böyle verdim şuan bi multivitaminde kullanıorum çünkü değerlerim çok düşük çıktı
o nası bişimişşşşşş adı bek güzelllÇokk acıkır aranırsamda sütlü mistik çay yapar içerim napimmm
Zararin neresinden donersen kar bebikim ossun verilir geri bence ilk 5 kilo cabuk gider zaten sonrasini verirsin yavas yavaş ramazan geliyo zaten midemiz küçülür iyce iftarda abartmazsakBeni biliosun ya öok ciddi yapıorum diyeti yada salıyorum gidio 1 senedir diyeti saldım 69u gördüm tartıda öok zor benim için inan deli gibi yapmalıyım şuan en azından 65i görene kadar ne biliosam yapıcam
selam beybiiiiiSelam kizlar cok yorgunumsiz nasilsiniz
karnabahar yemeğiBana acil saglikli aksam icin yemek lazim
(oglen kebap yedim dun aksam da balik o yuzden bunlarin disinda bir sey lazim )
Aklima yemek gelmiyor ya
Ayip etmis ama noldu sanki yaa arkadas bile veriyo arabayi isteyinceevet ehliyetim var benimdedem kuzenime para verdi araba alması icin geçen bi isim düştü canımı sıktı bende kızdım sonuçta onun dedesi benim de dedem arabayı alırken poncikte kullancak diye aldı hiç kullanmak isetmedim ama böyle yapınca ıyıce kızdım
Hic cnm cekmedi bebeimm baska bir sey onerirsin miselam beybiiiii
karnabahar yemeğiyada brokoli
o zaman börek yap hazır yufkadan kuzusuHic cnm cekmedi bebeimm baska bir sey onerirsin mi
Canım marketlerde satılıyor doğuş stevialı mistik çay die yarım fincan su yarım fincam lightsütle yapıyorum bikaç dk demlenip miss gibş tatlı krizlerine birebiro nası bişimişşşşşş adı bek güzelll
Aksam aksam borek yemekte istemiyorum oglen pilav yedim gobuskomu gordun canisi zaten gece agrili yatiyorum hafif gecirmek istiyorum aksamlarimi jafifderkend yanlis anlasilma olmasin modeye oturmayan yediginde agir gelmeuen besinlero zaman börek yap hazır yufkadan kuzusumarketten lor peyniri al maydonazla karıstırıp hazırla ver fırına yanınada ayran yazarken ağladım be
Ay umarım çanuk gider selinim öyle mıtsuzumli yaz gelmiş temmuzda abimin düğünü varrr doğumgünlerimizz evlilik yıldönümü herşey kapıdaaa acilen vermeliyim o yüzden asılmalıyım bende işte ramazana kadar 5ni verirsem die düşünüorum inşALLAHZararin neresinden donersen kar bebikim ossun verilir geri bence ilk 5 kilo cabuk gider zaten sonrasini verirsin yavas yavaş ramazan geliyo zaten midemiz küçülür iyce iftarda abartmazsak
ay ben bunu denerimCanım marketlerde satılıyor doğuş stevialı mistik çay die yarım fincan su yarım fincam lightsütle yapıyorum bikaç dk demlenip miss gibş tatlı krizlerine birebir
Muntercim hayırlı olsun canım RABBIM sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşALLAHAksam aksam borek yemekte istemiyorum oglen pilav yedim gobuskomu gordun canisi zaten gece agrili yatiyorum hafif gecirmek istiyorum aksamlarimi jafifderkend yanlis anlasilma olmasin modeye oturmayan yediginde agir gelmeuen besinlersalata ve corbam var yanina bir sey lazim ama nee
Ayyyyy git bırdann keptınnn yaa verdiği tarife bak yazıklar mazıklar olsunnno zaman börek yap hazır yufkadan kuzusumarketten lor peyniri al maydonazla karıstırıp hazırla ver fırına yanınada ayran yazarken ağladım be
zıkkım var yer misinAksam aksam borek yemekte istemiyorum oglen pilav yedim gobuskomu gordun canisi zaten gece agrili yatiyorum hafif gecirmek istiyorum aksamlarimi jafifderkend yanlis anlasilma olmasin modeye oturmayan yediginde agir gelmeuen besinlersalata ve corbam var yanina bir sey lazim ama nee
Dene dene çok güzl gerçktnnnn ayyyy kızzay ben bunu denerimcok sağol beybi
yazmak kadar okumakta zor dimiAyyyyy git bırdann keptınnn yaa verdiği tarife bak yazıklar mazıklar olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?