Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bana acil saglikli aksam icin yemek lazim
(oglen kebap yedim dun aksam da balik o yuzden bunlarin disinda bir sey lazim )
Aklima yemek gelmiyor ya

evet sağlıksız gibi duruyo ama dayanıyosan eğer sorun yok sonucta emzirmiyosun da ama vitamin vs onları kullan tabi sağlık herseyden önemli

Beni biliosun ya öok ciddi yapıorum diyeti yada salıyorum gidio 1 senedir diyeti saldım 69u gördüm tartıda öok zor benim için inan deli gibi yapmalıyım şuan en azından 65i görene kadar ne biliosam yapıcam
Zararin neresinden donersen kar bebikim ossun verilir geri bence ilk 5 kilo cabuk gider zaten sonrasini verirsin yavas yavaş ramazan geliyo zaten midemiz küçülür iyce iftarda abartmazsak

Ayip etmis ama noldu sanki yaa arkadas bile veriyo arabayi isteyince

o zaman börek yap hazır yufkadan kuzusu marketten lor peyniri al maydonazla karıstırıp hazırla ver fırına yanınada ayran yazarken ağladım be
Aksam aksam borek yemekte istemiyorum oglen pilav yedim gobuskomu gordun canisi zaten gece agrili yatiyorum hafif gecirmek istiyorum aksamlarimi jafifderkend yanlis anlasilma olmasin modeye oturmayan yediginde agir gelmeuen besinler salata ve corbam var yanina bir sey lazim ama nee

Zararin neresinden donersen kar bebikim ossun verilir geri bence ilk 5 kilo cabuk gider zaten sonrasini verirsin yavas yavaş ramazan geliyo zaten midemiz küçülür iyce iftarda abartmazsak
Ay umarım çanuk gider selinim öyle mıtsuzumli yaz gelmiş temmuzda abimin düğünü varrr doğumgünlerimizz evlilik yıldönümü herşey kapıdaaa acilen vermeliyim o yüzden asılmalıyım bende işte ramazana kadar 5ni verirsem die düşünüorum inşALLAH biliosun ben geçen sene ramazanda 2 kilo aldım her akşam dondurmalı kadayıf yemekten

Muntercim hayırlı olsun canım RABBIM sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH köfte yap yanına severmisin kaç kilosun kilo alma hamilelikte dikkatli beslen

zıkkım var yer misin D:d şaka salata corba tavuk fln mı yesen acaba yada fırında patates türünde bişiler

Kızım yesin die bulgur pilavı yptım öğlende pankek yapmştm ucundn bile yemedim geçen yine diyetlerdeyim anam yaptm pankeki bebe yesin die bi gömüldim çock 3-4 tane yedi ben 15 tane galan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…