- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.801
kuzum allsen şu menünü kızlar gibi liste halinde yaz yakaptinn sabah anakli 2 yumurta birazcık peynir zeytin 2 dilim ekmek arada 2 elma öğlen 2 tabak karnıbahar 1 tabak bulgur pilavı 1 kase çorba 1 kase yoğurt ve 5 adet s sarma arada 2 bardak süt yani kocabi bardak ctim eee aksma ne yiycen öbür diyecekseniz hcbisey en son saat 4 te yesin belki 1 elma yiyip yatarım midem bulanıyor ah bu ısrarla ye demeleri bende diyet yapıyorum ayağına yatmadigim için buğu. Ne güzel 67.0 çıkmıştım bakalım sabah kaç olacak yarım saat dans ettim mekik cekicem 50 tane anca erir midem kusucam yaa o kadar fena agrio uzun zamandır bünye alışık değildi tabi
baya az olmş ama buSabah
Çay küçük galeta 3 adet
Ara
Yok
Öğlen
Çiğ köfte ayran öğlen dediğim 11.30
Ara
Kefir
K
Akşam
Yemedim canım birşey yemek istemiyor nedense yemicem bende acıkırsam duruma göre süt içerim
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Öğlen
Ayran
1 simit
Ara
1 küçük bitter çikolata
Akşam
6 köfte
3 dilim ekmek
Salata
Ayran
2 lt su
Spor
50 dk
Arada bir yerde sütlü nescafe içtim, 1 hurma yedim
peehh güzelll peeehh hoşşşştııırrrMenum
Sabah nescafe 1 cay kaşığı tarçınlı bal
Kahvalti: 2 minik diyet poğaça, bir kibrit kutusu süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 yesil zeytin, 1 çay kaşığı sekersiz portakal reçeli, sekersiz cay
Öğle: yulaf krakerlerimden yidim( 2 uzun çubuk 3-4 minik kare)
Ara: nescafe
Aksam: 4 köfte, 4 minik mantar, 2 kaşık yagsiz karabugday, salata
Ara: yari sütlü turk kahvesi
Spor 25 dk twist shape
Ve 37 dk karışık karin kalca bacak kol çalışma
Günaydın kızlar
oh maşallahhhhGunaydin kizlar 1 haftada 1.3 kg alarak tarihe gecmek istiyorum
Gecen hafta 73.3 bu hafta 74. 6 sismeye devam
Günaydınlar pek veremedim bu hafta hem dün bşraz kaçırdığımdan hem regliden sadece 100 gr gitti. Umarım diğer herkes için bol eksili olur, benim içşn azucuk eksili olduGünaydın kizlar hayırlı cumalar boll eksiler
Hışgeldib canım. Hazır gıdalar en kötüsü hem köf kalori, hem bence bir faydalarıda yokGünaydınlar kızlar burayı çok özledim :) kilom da artış oldu ne kadar dikkat etsem de 66.800 başladım bugün çok canım sıkkın hep haizr yemekten oldu hastanelerde
Bu öğleni dışarıda geçirmek zorunda kalan akşamsa öğlen sağlıklı besinini alamadığından fazlaca acıkan bir garibanın menüsü. Bir kez daha anladım ki doğru besinlerden doğru miktardan şaşmamak lazım.kuzum allsen şu menünü kızlar gibi liste halinde yaz yapilav sarma gördm ama bunları hep
baya az olmş ama bucanın mı sıkkın kuzum hasta falan mısın
bu nasıl perşembe menüsü
peehh güzelll peeehh hoşşşştııırrr
günaydın kuzuuummmnabersin
günaydınnnGünaydın kizlar hayırlı cumalar boll eksiler
canım normaldir dısardaydın sürekli eve geldiğinde toparlarsın inşallahGünaydınlar kızlar burayı çok özledim :) kilom da artış oldu ne kadar dikkat etsem de 66.800 başladım bugün çok canım sıkkın hep haizr yemekten oldu hastanelerde
günaydın kuzu dünkü menüye göre vermiş olmanda güzel bence14. TAKİM 515. ETAP***
nuffiun(72,50///%)
zuzuzuzu1234 (66.7///%)
elaalemi( 57.1/57.0/0.1/%0.17)
Marul_Anne(55.8///%)kendi isteğiyle ayrıldı
Alina_ (/59.3///%)
keptinn(/55.3/55.1//%0,36)
14. Takım Ortalama:%
Regli dönemimde olduğumdan herhalde 100 gr verebildim bu hafta...
aynen öyle bi öğünü salladgın zaman orda kopuyo zaten bütün gün heba oluyoBu öğleni dışarıda geçirmek zorunda kalan akşamsa öğlen sağlıklı besinini alamadığından fazlaca acıkan bir garibanın menüsü. Bir kez daha anladım ki doğru besinlerden doğru miktardan şaşmamak lazım.(
Olsun canim reglide bitince haftaya daha cok giderGünaydınlar pek veremedim bu hafta hem dün bşraz kaçırdığımdan hem regliden sadece 100 gr gitti. Umarım diğer herkes için bol eksili olur, benim içşn azucuk eksili oldu
Hışgeldib canım. Hazır gıdalar en kötüsü hem köf kalori, hem bence bir faydalarıda yok
Gunaydin canimm insanin evdeki duzeni olmayinca kilo vermek daha zor oluyoGünaydınlar kızlar burayı çok özledim :) kilom da artış oldu ne kadar dikkat etsem de 66.800 başladım bugün çok canım sıkkın hep haizr yemekten oldu hastanelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?