- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.821
yine beden cok vermişin***aday listesi***
@SekerPancarii(52.0/51.7/0.3/%0.58)
@sarraf (79.3///%) listeye girmek için gerekli:76kg
Aylnaylm1 (69.1///%)yeni üye giriş tarihi 6nisan başl.kg:69.1 hedef55
@mucizem_2012(73,30///%)yeni üye giriş tarihi 26nisan başl.kg:73,30 hedef65
aday listesi yüzdesi:%
İnsallah tatlım bu haftayı iyi degerlenip 65 görürüm inşallah başka birşey istemiyorum ev temizliğine başlıcam sporları mı da yaparım inşallahGunaydin canimm insanin evdeki duzeni olmayinca kilo vermek daha zor oluyogectin demi evine haftaya guzel eksiler görürsün
uyku düzenim alt üst oldu uyumak istiyorum sadece 2 gün beşte kalkıp ders çalıştım sınava 2 ay kaldı bunalıma girdim enerji veren gıdalar tüketmem gerekli sanırım bu arad 2 gündür gaz sorunum var kimyonum bitmiş ya da yanlışlıkla stajer atmış bulamıyorum içeyim mide zaten 2 haftadır berbat aç kalmama değmedi 72,40kuzum allsen şu menünü kızlar gibi liste halinde yaz yapilav sarma gördm ama bunları hep
baya az olmş ama bucanın mı sıkkın kuzum hasta falan mısın
bu nasıl perşembe menüsü
peehh güzelll peeehh hoşşşştııırrr
günaydın kuzuuummmnabersin
Hee accik az oldu ama ossunduyine beden cok vermişin
Sende 200 gr vermissin seni yendim 100 grla14. TAKİM 515. ETAP***
nuffiun(72,50///%)
zuzuzuzu1234 (66.7/66.8/+0,1/%-0,14)
elaalemi( 57.1/57.0/0.1/%0.17)
Marul_Anne(55.8///%)kendi isteğiyle ayrıldı
Alina_ (/59.3///%)
keptinn(/55.3/55.1//%0,36)
14. Takım Ortalama:%
az kalmış sınava kuzum 2 ay daha sabrettin mi rahatsınuyku düzenim alt üst oldu uyumak istiyorum sadece 2 gün beşte kalkıp ders çalıştım sınava 2 ay kaldı bunalıma girdim enerji veren gıdalar tüketmem gerekli sanırım bu arad 2 gündür gaz sorunum var kimyonum bitmiş ya da yanlışlıkla stajer atmış bulamıyorum içeyim mide zaten 2 haftadır berbat aç kalmama değmedi 72,40
bende çarsambadan hesaplarsam 1 kilo verdmHee accik az oldu ama ossunduaslinda haftasonu aldiklarimi da sayarsak 700 gr verdim ossun gitsin de az gitsin
seni listye alayım ı ben şimdi kuzu devam ediceksin dimi bak yarı yolda bırakırsan falan fena bozusuruzkaptinn ben gerçekten anlamadım bu liste olayından bişey bugün tartıda 67.7 ciktim :)
O sayilmaz bi kerem almasaydin o kadar haftasonubende çarsambadan hesaplarsam 1 kilo verdm
seninkide saylanmaz o zaman banane bananeeeeeO sayilmaz bi kerem almasaydin o kadar haftasonu
uykusuz kocaman 2 ayaz kalmış sınava kuzum 2 ay daha sabrettin mi rahatsın
hafta sonu dinlen evinde o zmn cıkma hiç bi yere ben olsam paso uyurumuykusuz kocaman 2 ay
Taaamm zaten ben haftasonu aldiklarimi katmadim ki icineseninkide saylanmaz o zaman banane bananeeeee
olsun 200gr da bişi böyle böyle ayda 800gr yapar ahahahTaaamm zaten ben haftasonu aldiklarimi katmadim ki icineben 300 gr verdim sen 200 gr övündüğüm kiloya bak 300 gr
Ahahahaholsun 200gr da bişi böyle böyle ayda 800gr yapar ahahahmayıs sonu hedefim -800olcak
paso uyumak no no no gece ders çalışıp sabah 9 da uyanıp evi temizleyip derse gömülmek var ölmüşüm ben ağlayanım yokhafta sonu dinlen evinde o zmn cıkma hiç bi yere ben olsam paso uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?