- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.181
Canim alt katindayiz,ama ayni desek de farki yok yani.daha var baya.kaba insaat daha.allah yardimcimiz olsun.yapacak birsey yok su asamada.o da bunu bildigi icin,gayet rahat.allah islah etsin.canıım aynı evde oldugunuzu bilmiyodumm inşaat demişsin ne kadar kaldı bitmesine ? biraz daha sabret ama cok yüzde verme bence anne değil ki sonucta küsüp istediğin zaman barısasın insan söz konusu el olunca kolay kolay sindiremiyo kavgaları fln o yüzden sabret
Aynen ,hem pratik hem lezzetli.evet bende cok sevyprum bide soguk oluyo ya ısıtmaya gerek olmuyo
evet malesefff
bu konuda sanaSekerPancarii yardımcı olsun
kısır dögü spora yazılcam ben galiba
bence artık kendine geeellcok emeye başladın niye böyle oldu
EVET TOK TUTUYOR ÖZELLİKLE FISTIK EZMESİ 1 KAŞIK ATTIM AĞZIMA NASIL DOYGUNLUK HİSSİ VERDİ ANLATAMAMCok da tok tutuyo ve enerji veriyi bana canim granola sende de oyle midene canim ben yogurtla yemeyi daha cok seviyorum kuru meyve ve fındık eklicem bugun ben granola kavanozuma birazcik
OKUL BİTMESİNE AZ KALDI BİTİNCE GİDER KAFA DİNLERSİN BİRAZ .. NE KADAR SÜRE KALDI İNŞAATIN BİTMESİNETopraktan daire aldik csnim.onun insaati.benim ailem farkli sehirde,ee kizin okulu var.bir de dedigin gibi,ben de cok rahat edemem.insanin kendi evi gibi olmuyorki.
Enerjisi yüksek gidalar tok tutuyo bende bayiliyorum fıstık ezmesine yeni yaptim bende dünEVET TOK TUTUYOR ÖZELLİKLE FISTIK EZMESİ 1 KAŞIK ATTIM AĞZIMA NASIL DOYGUNLUK HİSSİ VERDİ ANLATAMAM
Haayir öyle burasi cok karisir canim. Bu sekilde devam ediyoruz.Kalori olarak yazılması daha mantıklı olmaMiydi :/ sonuçta her spor farklı kalori yaktırır hem.1 haftada 7700 kalorilik spor yaptım diyen abartılı.yememisse 1 kg vermiş demektir daha sağlıklı olur gibi geliyor bana
Ahhhh dimi dimii eski tadim yok malesef :)Ahhh @ParteMoralll şurada yine essek seninle karataycı ve dukancı olarakbende de var bir gevşeklik bugün regl oldum daha asılacam diyete şimdiye daha da ekside olmam lazımdı..
Liste icin erken degilmi?PEMBE TAKIM: 1090
MOR TAKIM: 1429
Spor Listesi (01/08)
PEMBE TAKİM
() Hedef52:
() Senad:
() SekerPancari:
() Alina_:
() zuzuzuzu1234:
() ParteMoralll:
MOR TAKIM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()aylnaylm1 :
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
Artik oyle olacak,yapacak bir sey yok suan .insalllaaahhh eylul sonu biter canimOKUL BİTMESİNE AZ KALDI BİTİNCE GİDER KAFA DİNLERSİN BİRAZ .. NE KADAR SÜRE KALDI İNŞAATIN BİTMESİNE
benimde koyu oldu annemde yaptım bende benim robot daha güçlü halbuki üstünden de geçmedim biraz daha ... eve gitsemde granola yapıp yesem bağımlılık yapcak bende ...Enerjisi yüksek gidalar tok tutuyo bende bayiliyorum fıstık ezmesine yeni yaptim bende dünballa yaptim bu sefer ama cok kati oluyo benimki daha sürülebilir olsa keske robotum cok güçlü degil cekemiyo belli bi katılığa geldiginde seninkinin kivami nasil canim Eki Görüntüle 1989695 benimki boyle ama ben bi miktar küçük kaba alıp sütle kivamini açip yemeyi daha çok seviyorum
eylül sonu ise varmış bayağı annene gittiğinizde biraz oparlanır aranız bişi olmazArtik oyle olacak,yapacak bir sey yok suan .insalllaaahhh eylul sonu biter canim
.kaba insaat daha.
Liste icin erken degilmi?
he az kaldı gtcem simdi slaon arastırmaya başlıcam havalarda düzeldi hazır para vermeden gitmicem ben belli olduAyy cok iyi yaparsin valla hocayla calismak cok daha guzel olur bence imkanin varsa yazil tembellik itme düğüne az galdi
aynen yapcak bişeyiniz olmadıgı içindr nasıl olsa burdalar diye ne isterse yapar eşnde seni dinliyosa hç sorun yapma kapat kapını otur evinde istediği gibi konussunCanim alt katindayiz,ama ayni desek de farki yok yani.daha var baya.kaba insaat daha.allah yardimcimiz olsun.yapacak birsey yok su asamada.o da bunu bildigi icin,gayet rahat.allah islah etsin.
hani bnm pazar günkü spor heba mı oldu şimdik yazamadımda onuPEMBE TAKIM: 1090
MOR TAKIM: 1429
Spor Listesi (01/08)
PEMBE TAKİM
() Hedef52:
() Senad:
() SekerPancari:
() Alina_:
() zuzuzuzu1234:
() ParteMoralll:
MOR TAKIM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()aylnaylm1 :
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
Kac kasik yiyosun granolayi kuzum ben 2 kasik yiyorumbenimde koyu oldu annemde yaptım bende benim robot daha güçlü halbuki üstünden de geçmedim biraz daha ... eve gitsemde granola yapıp yesem bağımlılık yapcak bende ...
Bende evde devam agirlikla çalışınca iki gün yerimden kalkamadim aglicaktim nirdeysehe az kaldı gtcem simdi slaon arastırmaya başlıcam havalarda düzeldi hazır para vermeden gitmicem ben belli oldu
aynen yapcak bişeyiniz olmadıgı içindr nasıl olsa burdalar diye ne isterse yapar eşnde seni dinliyosa hç sorun yapma kapat kapını otur evinde istediği gibi konussun
hani bnm pazar günkü spor heba mı oldu şimdik yazamadımda onu
kuzu slaıdan salıya yapak hafta sonundan yeni çıkmşken herkes sporlarını yazamıyo vs karışıyo salı olursa sende burda olursn hem daha kolaylk olur
sen maşallah evde pek güzel yapiyinBende evde devam agirlikla çalışınca iki gün yerimden kalkamadim aglicaktim nirdeyseahahhaha her yanim agridi valla ama gecti agrilar simdi birazdan kizimi uykuya gönderip yapcam sporumu
2 parmağı birleştir kadar bar şeklinde yaptım ben içine elma tarçında koydum ayrı bir güzel oldu bar şeklinde de dene bence çikolata yerine yiyorumKac kasik yiyosun granolayi kuzum ben 2 kasik yiyorum
Gel gel ozlendinn zuzuuhahahaha geliyorumm cok yakinda yarin dogum gunu bitiyo ay okadar yogun gunler gecirdimki sessizligi ozledm 1 2 gun bana yeterhic dikkat etmiyorm hemen toparlicam insallah cnmm az kaldi. T
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?