- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.221
Yok tatlı m yaSen emziriyo muydun canim protein günü yapabilirsin bir gün sadece saf proteinlerden ye cok iyi kilo kaybettiriyo
Noldu kii kim hastanedeekız yaptırsana bu sene seneye bebek olcak hiç yaptıramazsın o zamnnnama yinede zor oluyo tabi anlıyorum seni
bizdeler kuzum daha yatıcaklar galiba hastanede aynıymş durumu cok cok dua et bize olur mu
Ayy çok seviniyiyim böyle duydukcakızlar sabah bir ara 63.4 çıktım uçuyorum mutluluktan 59 ları hemen görmek istiyorum 38 beden pantolonlarım olsun artık bir deiki pantolon oldu ama biraz daha rahatlasın öyle giyeceğim dışarıda artık
Bizim en küçük yeğen kuzum ya bronşit olmuş daha 2 buçuk aylıkNoldu kii kim hastanedee
Geçmiş olsun tatlım inşallah geçer daha bebek inşallah atlatırBizim en küçük yeğen kuzum ya bronşit olmuş daha 2 buçuk aylıkduzelmiyo da bi türlü 1 haftadır yatıyor işte kızlar da bizde kalıyo analari yok diye
Geçmiş olsun kuzuma inşallah kısa zamanda iyileşirBizim en küçük yeğen kuzum ya bronşit olmuş daha 2 buçuk aylıkduzelmiyo da bi türlü 1 haftadır yatıyor işte kızlar da bizde kalıyo analari yok diye
Ayyyy kiyamammmmmmmm cok gecmis olsunnnnnnn pfff bilirim cok kotuuuuu coook bende cocukken gecirmisim agir. Arada olurum hatta en son serum yemistim ben zor dayanirken o bebe nasil dayansinBizim en küçük yeğen kuzum ya bronşit olmuş daha 2 buçuk aylıkduzelmiyo da bi türlü 1 haftadır yatıyor işte kızlar da bizde kalıyo analari yok diye
Ayyyy ben iatşorum hazirana büyük değişimle hirmeyii ben bennnn(haziran ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@nuffiun 72.4=>69
zuzuzuzu1234 66.8=>60.5
@elaalemi 57=>
@Alina_ 59.7=>
kaptinn 55.1=>54
Aylnaylm1 67.7=>63.1
@poncikbirgelincik 59.3=>57
@SekerPancarii 51.7=>50
@sarraf 78.9=>
@mucizem_2012 73.3=>
Moonlii ? =>
@ParteMoralll ?=>63
@selcanmehmetcan ?=>
@htc71 63.5=>62
senad 64.2=>60
İnşallah kuzum ya iyileşsn biran önce insan kiyamiyoGeçmiş olsun tatlım inşallah geçer daha bebek inşallah atlatır
İnşallah bebegiiim çok sagolllGeçmiş olsun kuzuma inşallah kısa zamanda iyileşir
Valla çocuklara zor bu daha yeni bebecik buna daha zor herhalde doğum sirasinda soğuk aldı çünkü evi falan hep sicaktir disarı da pek çıkmadıAyyyy kiyamammmmmmmm cok gecmis olsunnnnnnn pfff bilirim cok kotuuuuu coook bende cocukken gecirmisim agir. Arada olurum hatta en son serum yemistim ben zor dayanirken o bebe nasil dayansinrabbim sifa versinnn
Aksama kadar cok iyi ama aksamki Pastayla kolaBugünkü menüm
Sanal
1.5 ekmek ve yumurta biraz peynir domates zeytin salatalık bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Arada 1 bardak süt
Öğlen 2 kase çorba 2 dilim ekmek
Arada 1 bardak süt biraz kuruyemiş
Akşam çiğ köfte ince dilim pasta çeyrek bardak.kola
Oo tam olarak başlıyoruz yaniCanımkaptinn yaa tartımn pili bitmiş tartılamadm ama yarın diyeyisyene gidicem tartar beni söylerim bhaftasonu bozuldu diyetim ama bugün iyiydim yarında arkadaşmla birlikte diyetisyene hidicz ben özellikle kan gahlilleri için gidicm vştamin eksikliğim var oldukça bi danışayım hemde vücuduma metabolizma yaşım bir bakayım
Hemen kilonu hedefini yaz bana ozelden ekliyeyim seni de listecigime mayis sonu paylaşıcam bu listeleriAyyyy ben iatşorum hazirana büyük değişimle hirmeyii ben bennnn
Ne edecen kız diğer takımlar daBen biraz diğer takımlara göz atam
Napiolar DIE merak.ettim.ne yiyip.ne.iciyorlarNe edecen kız diğer takımlar da
He tm ozamanNapiolar DIE merak.ettim.ne yiyip.ne.iciyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?