- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.201
Selam kizlarr 3 gundur kesintisiz temizlik yapiyorum pert oldum
Bir ev nasil bu kadar pislenebiliyor
Sabah tartildim 74.7 ciktim hizla buyuypz kizimla
Gecmiste kacirdigim bisi var mi
Ohhh masallah kuzularaSelam kizlarr 3 gundur kesintisiz temizlik yapiyorum pert oldum
Bir ev nasil bu kadar pislenebiliyor
Sabah tartildim 74.7 ciktim hizla buyuypz kizimla
Evet pazar mesela ben yazmamistim ekledim sen o ara sonucu yazmissin gerci degismedi sonuc ama olsun bencede pazartesi aksama dogru yenile ki eksikler olmasin cnmErken mi
Sag tatlis keptinimmmyok bebekiiim geçmişi bosverne temizliği bu böyle
Canım ben 95 kiloydum şimdi daha zor gidiyor ayda 1 kiloya razıyım artık..sarraf 1 kg 1 ay için az değil mı ?
SchonerDuft kaptinn sabah 1.5 dilim ekmek 1.5 yağda yumurta ucundan tirtikladigim domates zeytin peynir salatalık ve 1 tatlı kaşığı yerfıstığı ezmesi :)). SchonerDuft beni yakalayamazzz
Kardeşim de aynı durumda..6 aydir kv evinde ramazandan sonra kendi evine geçecek insallah..ondan once kira da olsa kendine ait bir evi hayatı vardı o da cok zorlaniyo ama sabır 2 ay kadar süresi kaldı..Allah yardımcınız olsun çok iyi anlıyorum seni..Canim alt katindayiz,ama ayni desek de farki yok yani.daha var baya.kaba insaat daha.allah yardimcimiz olsun.yapacak birsey yok su asamada.o da bunu bildigi icin,gayet rahat.allah islah etsin.
Sag tatlis keptinimmm
Ramazan a girmeden kose bucak eve girdim onun temizligi
Evett esim olmazsa yapamazdim temizlikci alacaktim cesaret edemedim kendim kac haftador ugrasiyorum aksamdan alsama haftasonu falan 2 kisiyiz ama kpca ev temozle temozle bitmiyor. Bizede bpya lazim aslinda ama bu yilda ugrasamicam o iste cok skintili idare eder beji 1 yil dahaay cok zooorrrbizim kızlar evine gidince badana olcak temizlik vs
kız yaptırsana bu sene seneye bebek olcak hiç yaptıramazsın o zamnnnama yinede zor oluyo tabi anlıyorum seniEvett esim olmazsa yapamazdim temizlikci alacaktim cesaret edemedim kendim kac haftador ugrasiyorum aksamdan alsama haftasonu falan 2 kisiyiz ama kpca ev temozle temozle bitmiyor. Bizede bpya lazim aslinda ama bu yilda ugrasamicam o iste cok skintili idare eder beji 1 yil daha
Kizlar hala siz de mi.minik kuzu iyilesemedi mi nasil oldu
bebege oda yapacagim onun odasini bouatacagim o yuzden diger yerleri cok takmiyorumkız yaptırsana bu sene seneye bebek olcak hiç yaptıramazsın o zamnnnama yinede zor oluyo tabi anlıyorum seni
bizdeler kuzum daha yatıcaklar galiba hastanede aynıymş durumu cok cok dua et bize olur mu
ayyy en güzel pembil pembik esyalaaarrrbebege oda yapacagim onun odasini bouatacagim o yuzden diger yerleri cok takmiyorum
oyy kiyamam hala duzelemedi yavyummm Allah im acil sifalar versin bebise de tum hastalara da
sen nasilsin tatlim ne var ne yok
Tamam kizlar o zaman eski listeye devam edelim salidan saliya yenileyelim listeyi @ParteMoralllkaptinn
heh aynen son listeden devam bugünküleride buna ekliyekkkSpor Listesi (24/01)
PEMBE TAKİM
(210)Poncikbirgelincik:150+60
(120)Nuffiun:120
(250)elaalemi: 90+70+90
(360)selcanmehmetcan:240+120
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :
MOR TAKİM
(270)Hedef52:50+20+100+100
(240)Senad:120+90+30
(279)SekerPancarii:20+62+69+60+68
(120)Alina_:30+60+30
(180)zuzuzuzu1234:60+120
(500)ParteMoralll :100+120+30+30+120+100+
PEMBE TAKİM: 1,090
MOR TAKIM:1589
Tamam buldum kizlar ekleyin sporlari
Tamam kizlar o zaman eski listeye devam edelim salidan saliya yenileyelim listeyi @ParteMoralllkaptinn
Tamammmmdirr kizlarrr pazartesi son spor.Tamam kizlar o zaman eski listeye devam edelim salidan saliya yenileyelim listeyi @ParteMoralllkaptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?