- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.161
En sevdigim,dun ben de biberle patlicani yaptim,yazin en srvdigim yrmeklerden.valla bende dogru düzgn kahvaltı yapamıyorum. daha dün aptım patlıcaaannnnbuzlukta varmış közlenmiş onu cıakrttım üstüne sarımsaklı ogurt onun üstünede bul bierli yag döktüm
Bu hafta benim icin ,pek iyi gecmedi canim,kizin rshatsizligi,sukur toparladik,simdi de kv naz niyazlari,basladi,sinir stres ,diyet dusmani.kendimi unuttum.yarin,tekrardan eski duzenime donuyorum insallah.günaydın kızlar ilk günden bugüne en iyi kilolarızuzuzuzu1234 @Alina_ ve @Aylnaylm1 vermiş kalanlar eh işte biz diyetteyiz havası ile geçiştirmişiz kendimizi .. biraz toparlanmamız lazım dün 71,80 bugün 72,10 çıktım dün biraz abarttım sanırım gündüz
ne inşaatı canım kendi ailende kalsanız bir sürede olmaz mı ? açıkçası ben 3 günden fazla kalamam kendi annemde bile huzursuz oluyorum kaldı ki kvİcimde kocaman bir balon paylayacak gibiyim,o kafar gerginim.
Kendini ne kadar geri ceker,etliye sutluye karismassan,illa soyle bir sardiyorlar.
Dun aksam kizimiz birax hava alsin diye disari cikardik.sonra biz markete gittik.
Esimi merdivenlerde yakalis
Saat yedi.hadi yengenlere gidelim.aksam yemek saati.ki kendisi yani eltim,emrivakiletden hic hazzetmez.esim de anne kizim rahatsiz biliyosun,daha sonra gideriz demis.
Cevap,madem hasta niye disari cikarttiniz.
Demisss kendileri.
Neyse ben ,daha aksam yemegi yemedik,ilaclarimiz var.bir de bu saayte yengen hic hoslanmaz,bos yere tadimiz kacmasin.annene daha sonra gideriz de dedim.neyse kizlar.boyle aptal saptal gunluk rutinlere basladik.allah yardomcimiz olsun insallah
Ve allahim kimseyi kimseyeuhtac eesin
çalışıyor musun bugün ?valla bende dogru düzgn kahvaltı yapamıyorum. daha dün aptım patlıcaaannnnbuzlukta varmış közlenmiş onu cıakrttım üstüne sarımsaklı ogurt onun üstünede bul bierli yag döktüm
Nasıl birşey deneyeyim tatlım var mı onedgigin birşeysenin dengen bozuldu ama kaç gündr hastanelerdesinbu hafta düzen oturtursun bence ben öyle düşünüyorum olmadı 2 günlük detoks yap istersien kuzum
Cok da tok tutuyo ve enerji veriyi bana canim granola sende de oyle miSekerPancarii yulaf ezmesini sevmeye başladım sürekli granola yapacam birde yoğurtlu meyveli denicem
Astrolojik bir şey mi vardı acaba benimde haftam çok ii grçmediBu hafta benim icin ,pek iyi gecmedi canim,kizin rshatsizligi,sukur toparladik,simdi de kv naz niyazlari,basladi,sinir stres ,diyet dusmani.kendimi unuttum.yarin,tekrardan eski duzenime donuyorum insallah.
Napah hee 2 gün yer 3 kilo alirih 2 haftada veririk geriben geçen ypgurtlu havuç yaptımdı pek güzel olduydu
azıcık:
yemiyek napahhömür böle öle bitcek be
sen normal beslen
yavas kilo verenler için ayda 1 kilo cok iyi
sabah kahvaltısı güzelll ekmekte 1.5 olmş
ayy benmki saçma oldu ya sabah keçiboynuzu pekmezi 2 bardak su iş yerinde de 1 avuc soslu mısır yedim (dünden canım çekiyodu bari sbah yiyeym yakarım diye düşündüm) ara da kahveyle 2 küçük kare bitter
Topraktan daire aldik csnim.onun insaati.benim ailem farkli sehirde,ee kizin okulu var.bir de dedigin gibi,ben de cok rahat edemem.insanin kendi evi gibi olmuyorki.ne inşaatı canım kendi ailende kalsanız bir sürede olmaz mı ? açıkçası ben 3 günden fazla kalamam kendi annemde bile huzursuz oluyorum kaldı ki kv
Spor listesinde ki rakamlar dk mı oluyor ??poncikbirgelincik @Alina_ @ParteMoralll @sarraf @sekerpancari @hedef56
Aclik otu kullanan var mı canlar
evet bende cok sevyprum bide soguk oluyo ya ısıtmaya gerek olmuyoEn sevdigim,dun ben de biberle patlicani yaptim,yazin en srvdigim yrmeklerden.
evet malesefffçalışıyor musun bugün ?
bu konuda sanaNasıl birşey deneyeyim tatlım var mı onedgigin birşey
Napah hee 2 gün yer 3 kilo alirih 2 haftada veririk geri
bence artık kendine geeellHazır tatil uyuyayım dedim 12 de kalkmışım. Fazla uykuda ii gelmiyoryemrğimi yedim Bira kitap okuyup kendime geleyim diyorum.
Bu arada dünkü mrnümde biraz abarttım. 4 günde toparlayamazsam bu hafta durumum kötü(
canıım aynı evde oldugunuzu bilmiyodumm inşaat demişsin ne kadar kaldı bitmesine ? biraz daha sabret ama cok yüzde verme bence anne değil ki sonucta küsüp istediğin zaman barısasın insan söz konusu el olunca kolay kolay sindiremiyo kavgaları fln o yüzden sabretİcimde kocaman bir balon paylayacak gibiyim,o kafar gerginim.
Kendini ne kadar geri ceker,etliye sutluye karismassan,illa soyle bir sardiyorlar.
Dun aksam kizimiz birax hava alsin diye disari cikardik.sonra biz markete gittik.
Esimi merdivenlerde yakalis
Saat yedi.hadi yengenlere gidelim.aksam yemek saati.ki kendisi yani eltim,emrivakiletden hic hazzetmez.esim de anne kizim rahatsiz biliyosun,daha sonra gideriz demis.
Cevap,madem hasta niye disari cikarttiniz.
Demisss kendileri.
Neyse ben ,daha aksam yemegi yemedik,ilaclarimiz var.bir de bu saayte yengen hic hoslanmaz,bos yere tadimiz kacmasin.annene daha sonra gideriz de dedim.neyse kizlar.boyle aptal saptal gunluk rutinlere basladik.allah yardomcimiz olsun insallah
Ve allahim kimseyi kimseyeuhtac eesin
Olabilir canim,durduk yere illa bir sey cikiyor su siralar.asil canimi sikan da boyle eften puften sacma sapan seyler.yaaaa bir de kv gezer tozar,hic mi yorulmazsin diyorum.bos kalan zamanlarin dada bize sarar.Astrolojik bir şey mi vardı acaba benimde haftam çok ii grçmedifalım bile kötü çıktı (
Ayy cok iyi yaparsin valla hocayla calismak cok daha guzel olur bence imkanin varsa yazil tembellik itme düğüne az galdievet bende cok sevyprum bide soguk oluyo ya ısıtmaya gerek olmuyo
evet malesefff
bu konuda sanaSekerPancarii yardımcı olsun
kısır dögü spora yazılcam ben galiba
bence artık kendine geeellcok emeye başladın niye böyle oldu
Sen emziriyo muydun canim protein günü yapabilirsin bir gün sadece saf proteinlerden ye cok iyi kilo kaybettiriyoNasıl birşey deneyeyim tatlım var mı onedgigin birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?