- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.241
Bize de sule :)Napiolar DIE merak.ettim.ne yiyip.ne.iciyorlar
Bize de sule :)
7.takim çok hırslı benden söylemesi adam gibi bir kacamaklari bile yok
Oh oh maşallah bu ne böyle bende gıdım bu çay içim bitki çayı7.takim çok hırslı benden söylemesi adam gibi bir kacamaklari bile yok
Kiemizi5 kart olunce ceza mi geliyorlevet o takım şahane cidden bende takip ediyorum diğer takımları ama bu hafta bizde toparliyoruz kızlar yetti bu kadar bu hafta da yuzdemiz 0.300 altına düşerse kırmızı kart alicaz ve ben bunu hiç istemiyorummmm
Kiemizi5 kart olunce ceza mi geliyorl
2kırmızı akrt alınca 1 ay boyunca takım listelerini bizim takım hazırlıyo
aynen canım kilo alamayanlar için iş daha da zor onlar eler le ugrasıyo biz en azından diyetle verebiliyoruz ama onların öyle değil hastalık gibi..Kızlar kilo almak isteyenlerin bölümünü de okuyun ve Allah'tan herşeyin hayırlısını isteyin .
Allah bizlerinde onlarında yardımcısı olsun gerçekten iki durum da zor..
Hee ben ceza istemiyorum persembe günü detoks yapcam o zaman 1 günlük 1 kilo bu haftaki hedefim hemen 65 olup bitirmek istiyorum yordu çünkü diyet beni üstelik kilo da veremiyorum2kırmızı akrt alınca 1 ay boyunca takım listelerini bizim takım hazırlıyove bu sefer ben hazırlamıcm 4 hafta en düşük yüzdeler kimdeyse ona hazırlatcam tek başıma çekemem bu cezayı he yedim bugn dengelicem ama ekmek vs yemicem hiç cok düşük kalorili beslencem
aynen canım kilo alamayanlar için iş daha da zor onlar eler le ugrasıyo biz en azından diyetle verebiliyoruz ama onların öyle değil hastalık gibi..
Günaydın kuzu ...pekmez rahatsız etmuyor mu midenigünaydın kızlaaarrr
güne keçiboynuzu pekmezi ve 2 bardak suyla başladım
öyle düşünme bak psikolojik olarak kötü hissedersinHee ben ceza istemiyorum persembe günü detoks yapcam o zaman 1 günlük 1 kilo bu haftaki hedefim hemen 65 olup bitirmek istiyorum yordu çünkü diyet beni üstelik kilo da veremiyorum
yok kuzum hiç rahatsz etmiyo kahvaltı yapmadıgm zamanla iyi geliyo enerji veriyo banaGünaydın kuzu ...pekmez rahatsız etmuyor mu mideni
günaydın kuzuuummGünaydın herkese
Tatlım sende kilo durması oldu mu acabaGunaydinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?