Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi arkadasımın tanıdıgı bi detoks yapıyoms haftanın 2 gnü sadece yumurta yiyomş ama ebn yapamam gibi geldi isteyen deneyebilir kız spola ve diyetle 30 kilo vermiş bu detoksa da yeni başlamış

Günaydın kızlar..
Birşey sorucam şimdi kahvaltıdan önce yeşil çay mı yoksa türk kahvesi mi metabolizmayı hızlandırır..

Ay inşallah valla canım benim pes etmiyorum zaten de hani şu memlekete gidene kadar 60 görsem eşimin teyzesi evlendikten sıralara ya sen ne kadar kilo almışsın lafını onu yeidrmek istiyoeum
ayyy hadsizler yaaa snir oluyorum şöyle insanlara biz sanki bilmiyoruz aldıgımızı verdiğimizi

Sadece yumurta mı
aynen canım 2 yada 3 gün sadece yumurta aama ne kadr saglıklıdır orası tartışılır

Günaydın kızlar..
Birşey sorucam şimdi kahvaltıdan önce yeşil çay mı yoksa türk kahvesi mi metabolizmayı hızlandırır..
günaydın kuzumm valla bilemedim mantıken yeşil cay kahvaltıdan sonra daha iyi olmaz mı ki acaba

ayyy hadsizler yaaa snir oluyorum şöyle insanlara biz sanki bilmiyoruz aldıgımızı verdiğimizi

aynen canım 2 yada 3 gün sadece yumurta aama ne kadr saglıklıdır orası tartışılır
Evvet onu okumstum sanırım ben hatta bı hafta uç dört kilo diyor onun için ben lapa detoksuni yaparım bu hafta da geçsin de olmadı üç günlük onu yapacam

kaptinn ay öyle insanlar var ki eşimin tarafında böyle herşeye birşey söylemeleri falan deli oluyorum şimdi yeni gelinim biraz daha sabır diyorum bı senelik olayım onlara gösterecem ben

O zaman önce kahvaltı sonra yeşil çay sonra da spor..beynim error verdi artık bu kilolar yüzünden..
Ne desen haklsiin artık insan ne yiyeceğini şaşırıyor herkes patates kızartmalar ini sucuklu yumurtaları götürsün biz de ay yogeut ye ay salata yemek ay çorba ye ay gına geldi gece yatarken eşime diyorum şimdi şöyle pizza olsa börek olsa hepsi tek tek sayıyorum

Sağlıksız yaşlanmaktan çok korkuyorum yani tek kilo yüzünden ömrüm heba olmasın..benim yengem fil hastası oldu kilo yüzünden dikkat etmedi hiç şimdi 150 kilo hem de bu hastalıkla boğuşuyo..aklıma geldikce yemekten kesiliyorum..

Günaydın kızlar..
Kahve daha cok hizlandirir bence canim ben ac karnına spor yapiyorum kahve içiyorum nescafe cok iyi geliyogunaydinn canimm

Anladım o kadar da düşünüp kesme yemekten tatlım fil hastalığı olduğu gibi zayıflama hastalığı da var kararınca ye derim bu arada geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…