- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.361
Muzik ac acik dans etsin enerjisini atsin uykusu gelsinponcik zaatennn daayaaa yicek
Ayy ben ediyodum suan anne cinnett iykusuda gelmiyo yatsada kitap okusam
hahahahahaha ozguvenini yesinlerrrrinsallaaaah benim esim ikinci olmus bana cekmez insallah yoksa okuldan kacar hahahahahahahaahah
Hosgeldiniz efendimAy geldigim nasil belli çeneye bak
HahahahahahahaahahMuzik ac acik dans etsin enerjisini atsin uykusu gelsin
Valla bizimki de teyzesi ve halasina ceker insallah biz okulda pek basarili diildik esimlenahajahhajajakakajajh
Spir listesinde degisiklik yapin ozaman eklenmek isteyen yokmu
Benimde grubum vardi okulda eserdikkk dersden bi haber haylazlik ossunHahahahahahahaahahama yaramzdik o konuda bizi tamamliyo
Instagrm kullanmiyomusun halaa yeni fotolarimizaaa bakardn dogum gununden
bekleyn beni hemen düzeltcem bensus konusma
poncik zaatennn daayaaa yicek
Ayy ben ediyodum suan anne cinnett iykusuda gelmiyo yatsada kitap okusam
hahahahahaha ozguvenini yesinlerrrrinsallaaaah benim esim ikinci olmus bana cekmez insallah yoksa okuldan kacar hahahahahahahaahah
Hosgeldiniz efendimsaolun efendim
Benimde hahahahahahahahahah ay ne komik hala gorusuyoruz dostlugumuz bakiiBenimde grubum vardi okulda eserdikkk dersden bi haber haylazlik ossunesim desen zaten hocalar okuldan gitsin diye derslerden gecirip mezun etmis
Haftasonu annemlere gittigimde bakacam aklimdan cikmiiihepsini incelicem sana haber veririm acarsin ssss
himmmtamam vurmayınEn sonda o liste vardı baktım benim sporum eksik ama keptininkininde eksik olduğunu farkedemedimdi
yeni listeyi yapcem onda yanlışlık olmucak hiiiiiiic
ben ne dayak yedim ne attım ayy cok sakin cocuktum kız benKiz dayak yesede gicik olur insanbahahahahahahah
Benimki yurutecin onunde ordek vardi cikmisti onu bulmus vakvakvakbvak basip gobek atiyo kafam sisti i
allah kabul etsin bebekiiimmmmbugün niyetliyim kuzum akşam az yersem tamamdır
hangisini düzelttin durun ben halletcm şimdikkkOhooo ustune duzttim benniye yanlis liste atiyosun
maşalllahhh diyelimAy geldigim nasil belli çeneye bak
olsun acık ara farkla yenmek istiyoz belkizaten sonuç belli
Benim son spor niye 81 dk olmus☆ NİSAN AYI 4.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(210)Poncikbirgelincik:150+60+40
(120)Nuffiun:120+80
(250)elaalemi: 90+70+90
(360)selcanmehmetcan:240+120
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :
MOR TAKİM
(270)Hedef52:50+20+100+100+30+40+30
(240)Senad:120+90+30
(279)SekerPancarii:20+62+69+60+68+81
(120)Alina_:30+60+30
(180)zuzuzuzu1234:60+120+60
(500)ParteMoralll :100+120+30+30+120+100+
PEMBE TAKİM: 1,090
MOR TAKIM:1589
NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.
düzelttim ne baarıyonBenim son spor niye 81 dk olmus61 olacah oyle yazdim ve hesapladimdi
yaptımdıBen ellemiyom siz yapin son sporum 61 dkkarıştırmak istemimmm kaptinn süre bitmeden duzenleme yap msj icinde istersen
düzelttim ne baarıyon
Essah bi kaos oldu yaniyaptımdıkafamız cok karısık spor listesinde kaos cıktı : gerginiz :
o da akşamları siteye girmediğinden kaynaklanıyo baştan sona bütün mesajları okumayınca arada gözden kaçabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?