- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.341
Ay hahahaahahhaahahahahah krize girdim. Benim arkdsm vardi seker dagitmisti herkese grupa girmek isteyen varmi diyip liste hazirlamisti ay hala anlatir guleriz hahaahahahahahahahAhahahaynen bak görürsün okula hemen adapte olup grup falan kurar seninki
bol bol su içYok kiz kastan degil bence şişim birazda aslinda bol su içem bari napam pfffbelkide yagdan vermemistim o yuzden cabuk geldi kilo
çilek sevilmez mi kızçilek hiç sevmemsoguk diyince aklım direk ayrana gidiyo
bnizimki anca dayak yiyo okuldaAy hahahaahahhaahahahahah krize girdim. Benim arkdsm vardi seker dagitmisti herkese grupa girmek isteyen varmi diyip liste hazirlamisti ay hala anlatir guleriz hahaahahahahahahahgrup diyince ben kriizzz
O hic belli.olmaz aslinda teyzemn oglu evde cok sessizdi. Okulda okadar kotu seyler yapiyodu ki teyzem eve agliya agliya geliyodu. Kalbine tekmemi atmalar kafasinami vurmalar teyzem agla agla bikmisti artk sonra duzeldi
Ay hahahaahahhaahahahahah krize girdim. Benim arkdsm vardi seker dagitmisti herkese grupa girmek isteyen varmi diyip liste hazirlamisti ay hala anlatir guleriz hahaahahahahahahahgrup diyince ben kriizzz
O hic belli.olmaz aslinda teyzemn oglu evde cok sessizdi. Okulda okadar kotu seyler yapiyodu ki teyzem eve agliya agliya geliyodu. Kalbine tekmemi atmalar kafasinami vurmalar teyzem agla agla bikmisti artk sonra duzeldi
tamam akilli olun hepinizyapcaz beybi listeye girmek isteyenleri ayarlıcakponcikbirgelincik bu hafta
niye sürekli bnm sporlarım gidiyoson listeyi alın düzgünce hak geçiyo
Hep icelimbol bol su içhep su iç bende içeyim acıktım ben
hiç sevmiyorum bençilek sevilmez mi kız
Kiz dayak yesede gicik olur insanbnizimki anca dayak yiyo okuldacocuklarla ilgilenmekte cok zor yaaaa
o zaman bende poncike kızayım durtamam akilli olun hepinizyoktum yogundum diye gelmicemmi sandiniz dayaaaaa yersiniz
Aaaa ilk okulamii baslicaaaaaakk yerimmmm buyumusteeeeeeeeee bide bunlarin odevleri yeterayy cok tatli ama yaaa
Ayy benimki de bu sene okula baslicak ya napacak bakalim benim kiz ne cok pisirik ne de cok girisken ikisinin ortasi ilk defa benden ayrilip bi ortama girecek
Ayy ben sesli oyuncaklara hic tahammül edemiyom migrenim vaaKiz dayak yesede gicik olur insanbahahahahahahah
Benimki yurutecin onunde ordek vardi cikmisti onu bulmus vakvakvakbvak basip gobek atiyo kafam sisti i
bekleyn beni hemen düzeltcem benson liste buydu benimkide silinmiş
ay demeeyeşil çay içiyo musun yemelerine de dikkat et emi bak 2 hafta kaldı azıcık hızlan hadi
Anaokula baslicak aplasiAaaa ilk okulamii baslicaaaaaakk yerimmmm buyumusteeeeeeeeee bide bunlarin odevleri yeter
Allah kabul etsin pincikbugün niyetliyim kuzum akşam az yersem tamamdır
poncik zaatennn daayaaa yiceko zaman bende poncike kızayım dur
poncikbirgelincik gelmicek mi sandın he bak geldi kızıyo işte al sana
Ayy ben ediyodum suan anne cinnett iykusuda gelmiyo yatsada kitap okusamAyy ben sesli oyuncaklara hic tahammül edemiyom migrenim vaa
hahahahahaha ozguvenini yesinlerrrrAnaokula baslicak aplasihe kiz büyüdü valla simdiden ben okulun birincisi olmalıyım diyo bakalim napacak
Ohooo ustune duzttim benson liste buydu benimkide silinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?