Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahah aynen bak görürsün okula hemen adapte olup grup falan kurar seninki
Ay hahahaahahhaahahahahah krize girdim. Benim arkdsm vardi seker dagitmisti herkese grupa girmek isteyen varmi diyip liste hazirlamisti ay hala anlatir guleriz hahaahahahahahahah grup diyince ben kriizzz

O hic belli.olmaz aslinda teyzemn oglu evde cok sessizdi. Okulda okadar kotu seyler yapiyodu ki teyzem eve agliya agliya geliyodu. Kalbine tekmemi atmalar kafasinami vurmalar teyzem agla agla bikmisti artk sonra duzeldi

Ayy cok şükür havalar ısındı spor yaparken penceriyi açıp yapmak cok guzel

bnizimki anca dayak yiyo okulda cocuklarla ilgilenmekte cok zor yaaaa

ayy cok tatli ama yaaa
Ayy benimki de bu sene okula baslicak ya napacak bakalim benim kiz ne cok pisirik ne de cok girisken ikisinin ortasi ilk defa benden ayrilip bi ortama girecek

ayy cok tatli ama yaaa
Ayy benimki de bu sene okula baslicak ya napacak bakalim benim kiz ne cok pisirik ne de cok girisken ikisinin ortasi ilk defa benden ayrilip bi ortama girecek
Aaaa ilk okulamii baslicaaaaaakk yerimmmm buyumusteeeeeeeeee bide bunlarin odevleri yeter

o zaman bende poncike kızayım dur
poncikbirgelincik gelmicek mi sandın he bak geldi kızıyo işte al sana
poncik zaatennn daayaaa yicek

Ayy ben sesli oyuncaklara hic tahammül edemiyom migrenim vaa
Ayy ben ediyodum suan anne cinnett iykusuda gelmiyo yatsada kitap okusam
Anaokula baslicak aplasi he kiz büyüdü valla simdiden ben okulun birincisi olmalıyım diyo bakalim napacak
hahahahahaha ozguvenini yesinlerrrr insallaaaah benim esim ikinci olmus bana cekmez insallahyoksa okuldan kacar hahahahahahahaahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…