- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.401
cok calışıyorum biliyosuntabi tabi calisiyosun
poncik in dediği gibi dk tuttugun her seyi yazabilirsin sen yeterki spor yapHer şeyi hesaplıyor müyüz yani ben bebisi emzirirken bile makas hareketi yapıyorum da. poncikbirgelincik @ParteMoralll kaptinn
önemli olan niyeetinin olması kadın nasıl spor yapıyo baksana bebek emzirirkene biledakikasını hesapladığın herşeyi yazabilirsinanne olunca olmak istediğim
cok calışıyorum biliyosun
poncik in dediği gibi dk tuttugun her seyi yazabilirsin sen yeterki spor yap
önemli olan niyeetinin olması kadın nasıl spor yapıyo baksana bebek emzirirkene bile
bnde masanın altından ayaklarımı sallıyombide bize bak
bnde masanın altından ayaklarımı sallıyom
Oda birşey sonuçta ben iş yap yemek yap çocukla ilgilen deerken ne yürüyüş ne spor yapamıyorum bende arada ipi elime alıp atlıyorum bebisi emzirirken makas hareketi yapıyorum bide etrafı temizlerken arada hopluyirumyada bir anda yere yatıp mekik çekiyorum 10 tane falanbnde masanın altından ayaklarımı sallıyom
Temizlik haric hepsi olurOda birşey sonuçta ben iş yap yemek yap çocukla ilgilen deerken ne yürüyüş ne spor yapamıyorum bende arada ipi elime alıp atlıyorum bebisi emzirirken makas hareketi yapıyorum bide etrafı temizlerken arada hopluyirumyada bir anda yere yatıp mekik çekiyorum 10 tane falan
bize anca bu olurahahahhahahaçok hareketli bi spor
hoplayarak temizlik yapmak gözümde canlandırdım da bi an onu yapma kız boşverOda birşey sonuçta ben iş yap yemek yap çocukla ilgilen deerken ne yürüyüş ne spor yapamıyorum bende arada ipi elime alıp atlıyorum bebisi emzirirken makas hareketi yapıyorum bide etrafı temizlerken arada hopluyirumyada bir anda yere yatıp mekik çekiyorum 10 tane falan
cocuk varsa yetiyomş spor falan ylazım değilmi bu hafta bunu anladımTemizlik haric hepsi olur
bize anca bu olur
hoplayarak temizlik yapmak gözümde canlandırdım da bi an onu yapma kız boşver
cocuk varsa yetiyomş spor falan ylazım değilmi bu hafta bunu anladım
Aynen beni düsünbize anca bu olur
hoplayarak temizlik yapmak gözümde canlandırdım da bi an onu yapma kız boşver
cocuk varsa yetiyomş spor falan ylazım değilmi bu hafta bunu anladım
NAPYONUZ KIZLAR
BENDE ÖĞLE YEMEGNDEN GELDİM ŞİMDİDoydum efendim 2 saat cay da içtigime gore sofradan kalkabilirim sanirim
bnm bacaklarım agrıyo bazen topuyom ayaklarımı ayakkabılarımı cıakrtıpbende bacak bacak üstüne atıyorum arada bacak değiştiriyorum
iyi kuzuuu ayni buralar sen napıyosn nasıl gidiyo işler güçleerrNAPYONUZ KIZLAR
senin kız bide hiperaktif şu ana kadar 50kilo olman gerkirdiAynen beni düsün
bnm bacaklarım agrıyo bazen topuyom ayaklarımı ayakkabılarımı cıakrtıp
iyi kuzuuu ayni buralar sen napıyosn nasıl gidiyo işler güçleerr
senin kız bide hiperaktif şu ana kadar 50kilo olman gerkirdi
o abartı tabi ben yapamambende bazen kapıyı kitleyip yatıyorum işte
demek 56 laarrrrselam kızlar bu sabah 56.9 uyandım çok çokı mutluyum :)) umarım sizlerde iyisinizdir:))
ben rahatımo abartı tabi ben yapamamD :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?