- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.381
Moonli dayak istiyo hep boyleydio da akşamları siteye girmediğinden kaynaklanıyo baştan sona bütün mesajları okumayınca arada gözden kaçabiliyomoonlii bana hedef bildirmedi bak bi heves bende hedef koycm dedi gitti şidi aklıma geldi
naapcaz zayıflasında gerisi önemli değilMoonli dayak istiyo hep boyleydi
En son paylasilan listeye ekle onceki sayfada yenisi bugun yapilan sporDün 15 dk mekik ip atlama karışık yaptım bugünde kosturuyom evin içinde ara ara gelip ip atlıyorum yeni liste nerde ???kaptinn
ben ne dayak yedim ne attım ayy cok sakin cocuktum kız benanneminde katkısı cok az dayak yemedik
allah kabul etsin bebekiiimmmm
hangisini düzelttin durun ben halletcm şimdikkk
maşalllahhh diyelim
olsun acık ara farkla yenmek istiyoz belki
bugün düzenlencek yeni liste bebeğim günlük sporunu akşam yada sonraki gün toplu olarak yazarsınDün 15 dk mekik ip atlama karışık yaptım bugünde kosturuyom evin içinde ara ara gelip ip atlıyorum yeni liste nerde ???kaptinn
o da akşamları siteye girmediğinden kaynaklanıyo baştan sona bütün mesajları okumayınca arada gözden kaçabiliyomoonlii bana hedef bildirmedi bak bi heves bende hedef koycm dedi gitti şidi aklıma geldi
bugün düzenlencek yeni liste bebeğim günlük sporunu akşam yada sonraki gün toplu olarak yazarsınponcikbirgelincik ayarlasın paylaşır zati
He listede yokmuydu pardon ozamannAylnaylm1 canım senı listeye eklicem bugun yeni oluşturcağım ama bu yaptığın spor bugüne mi ait yani düne kadar olanlar eski listede olcak cünkü
Aylnaylm1 canım senı listeye eklicem bugun yeni oluşturcağım ama bu yaptığın spor bugüne mi ait yani düne kadar olanlar eski listede olcak cünkü
He listede yokmuydu pardon ozamann
He listede yokmuydu pardon ozamann
marulu çıkarıp onu eklicem
yesss direk eksiği tamamlarsınmarulu çıkarıp onu eklicem
gülmüyorum niye güleyimne guluyosunayliler karisti var sandim
tabi tabi calisiyosungülmüyorum niye güleyim
şu an spor yapasım geldi ama
Bence gayet başarılı bir menü afiyet olsun
Tartıyı nereden kaça aldın canım?? Bende düşünüyorum ama daha araştırmadım.
Aylnaylm1 canım senı listeye eklicem bugun yeni oluşturcağım ama bu yaptığın spor bugüne mi ait yani düne kadar olanlar eski listede olcak cünkü
Dün 15 dk mekik il ip atlasim bugün 10 dk koşturdum ara ara ip atladim evi temizledikten sonrada yarım saat dans edicem dunku yazmıyorum onzmaan bugunkuleri topluuyup gece yazıyorum öyle mi
Her şeyi hesaplıyor müyüz yani ben bebisi emzirirken bile makas hareketi yapıyorum da. poncikbirgelincik @ParteMoralll kaptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?