Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay evet ya ama cok güzel duıruyo öğrensemd e bende mi başlasam ama 5 aya bitmez ki

robotsuz tarifin yok mu hiç mi yoktemem
yulaf ezmesi nee kiiiiiiiiiii

ay evet ya ama cok güzel duıruyo öğrensemd e bende mi başlasam ama 5 aya bitmez ki

ay biter tabikiii niye bitmesin benim çevremde yapmayı bilen kimse yok ben bi heves ettim hep netten yada bilen birini gördükçe yapıştım yakasına öğret diye öğrendim bunuda netten izleyerek yaptım tabiki yaparsın

robotsuz tarifin yok mu hiç mi yoktemem
yulaf ezmesi nee kiiiiiiiiiii
Yulaf ezmesi seninde aldigin yulaf iste giz onu robotta cekiyom un haline getiriyom biraz cekilmis biraz cekilmemis kullandim herseye robot lazim olii ama ben sana bulacam robotsuz söss

Hee coh şükür havalar ısındı gitsin kışlıklar
gitsinler artık yetti yaaa zaten şişkoyum iyice kalın gösteriyolar :

valla mı yapabilir miyim o zaman ben ip alayım kendime hemen tığla mı şişle mi yapıyon kaç numara kullanıyon ip nasıl ip kullanıyon

ayyy ne güzellleeeee şu yulaftan tam bugday unundan alayımda senden tarifleri siticem tek tek
Baya sekersiz oldu üzümün geldigi yerler tatli oluyo sadece tarcinla cevizle baya hosuma gitti benim kahve yanina gizil oliyohee al sen yaparik bissuru sellercok da doyurucu oluyo yulafli seyler

Baya sekersiz oldu üzümün geldigi yerler tatli oluyo sadece tarcinla cevizle baya hosuma gitti benim kahve yanina gizil oliyohee al sen yaparik bissuru sellercok da doyurucu oluyo yulafli seyler
fakirim bu ara ben şii deme kimseye sakın daha maaşıma da var bütün paramı yegenciklere harcadım 1 haftada

Sisko msn yoh artik sende abartma

bnm bacaklarım agrıyo bazen topuyom ayaklarımı ayakkabılarımı cıakrtıp

iyi kuzuuu ayni buralar sen napıyosn nasıl gidiyo işler güçleerr

senin kız bide hiperaktif şu ana kadar 50kilo olman gerkirdi
boş boş oturuyorum dışarda işim vardı yeni geldim şimdi yemek yicem

bu lif icin olan ıpler varya benım evde onlardan vardı onla yapıyorum 2 katlı normalde ben salak gibi 4 kat yaptım ama sen o hataya düşme tığla örüyom ben sana youtubedaki videosunuda atarım çook basit günde 5 parça yapsann oooohoooo biter tığ numaraasını söylücem sana 2 renk al bide birleştirmek icin sonrasında beyaz veya siyah alırsın ben pembeyle su yesılı yapıyom beyazla bırlestırcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…