- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.441
ay evet ya ama cok güzel duıruyo öğrensemd e bende mi başlasam ama 5 aya bitmez ki
ben bu model örüyorum su yeşili pembe beyaz bitsin resmini atarımarada başka şeylerde yaptığım için çok üstüne düşmüyorum
Ama bunları çok pahalıya örerler kuzum çünkü bayaaaa uğraştırıcı
Bunu ben kafamdan uydurdum ama guzel oldu verim mi tarifyaz kimse duymasin ses etme 2 bardak çekilmiş yulaf 1 bardak yulaf ezmesi 1 yumurta yarim bardak süt 2 yemek kaşığı tahin pekmez yarim cay kaşığı kabartma tozu yarim cay kasigi tarcin göz karari ceviz ve kuru üzüm Üzüm hariç herseyi koy yogur sonra sekil vermek icin kalpli kurabiye kalibi kullandim ben kalibi yagli kagit serili tepsiye koydum icine bi tatli kasigi hamurdan koyup icine sıkıştırıp sekil verdim ve üzümleri eşit sekilde 4 5 tane batirdim üstüne kalibi çıkardım boyle boyle hepsine ayni sekli verdim ustune cok az yag sürdüm kizarsin diye anlatabildim mi ki nasil sekil verdigimi çünkü ele gelmiyo yani açıp kesmek icin uygun degil
ayyy ne güzellleeeeeKurabik dedigime ne bahiyon adi kurabikicinde yulaf var yumurta var pekmez var accik de üzümle ceviz var saglikli bisey yulaf bar gibi düşün oyle bisey aha bak bunlağEki Görüntüle 1990222
ay evet ya ama cok güzel duıruyo öğrensemd e bende mi başlasam ama 5 aya bitmez ki
Yulaf ezmesi seninde aldigin yulaf iste gizrobotsuz tarifin yok muhiç mi yok temem
yulaf ezmesi nee kiiiiiiiiiii
Yulaf ezmesi seninde aldigin yulaf iste gizonu robotta cekiyom un haline getiriyom biraz cekilmis biraz cekilmemis kullandim herseye robot lazim olii ama ben sana bulacam robotsuz söss
gitsinler artık yetti yaaaHee coh şükür havalar ısındı gitsin kışlıklar
valla mı yapabilir miyimay biter tabikiii niye bitmesin benim çevremde yapmayı bilen kimse yok ben bi heves ettim hep netten yada bilen birini gördükçe yapıştım yakasına öğret diye öğrendim bunuda netten izleyerek yaptım tabiki yaparsın
Baya sekersiz oldu üzümün geldigi yerler tatli oluyo sadece tarcinla cevizle baya hosuma gitti benim kahve yanina gizil oliyoayyy ne güzellleeeeeşu yulaftan tam bugday unundan alayımda senden tarifleri siticem tek tek
Tupperin makinasi ney giztupperin makinesinde olmaz mı ki ya niye attım ki ben hoooooooof
bende rahatlama moduna geçtim iş yoğunluğum bitti gitti boş boş oturuyorum bürodaHoşgeldin kuzumm napalım sürünüyozsen napıyosunnnn nerelerdesin
fakirim bu ara benBaya sekersiz oldu üzümün geldigi yerler tatli oluyo sadece tarcinla cevizle baya hosuma gitti benim kahve yanina gizil oliyohee al sen yaparik bissuru seller cok da doyurucu oluyo yulafli seyler
Sisko msn yoh artik sende abartmagitsinler artık yetti yaaazaten şişkoyum iyice kalın gösteriyolar :
valla mı yapabilir miyimo zaman ben ip alayım kendime hemen tığla mı şişle mi yapıyon kaç numara kullanıyon ip nasıl ip kullanıyon
döbüşüm var gr alsam çıkıyo hmencikSisko msn yoh artik sende abartma
Ossun oluğ oyle sellerfakirim bu ara benşii deme kimseye sakın daha maaşıma da var bütün paramı yegenciklere harcadım 1 haftada
boş boş oturuyorum dışarda işim vardı yeni geldim şimdi yemek yicembnm bacaklarım agrıyo bazen topuyom ayaklarımı ayakkabılarımı cıakrtıp
iyi kuzuuu ayni buralar sen napıyosn nasıl gidiyo işler güçleerr
senin kız bide hiperaktif şu ana kadar 50kilo olman gerkirdi
Yag vardir orda o zaman spor yapacandöbüşüm var gr alsam çıkıyo hmencik
gitsinler artık yetti yaaazaten şişkoyum iyice kalın gösteriyolar :
valla mı yapabilir miyimo zaman ben ip alayım kendime hemen tığla mı şişle mi yapıyon kaç numara kullanıyon ip nasıl ip kullanıyon
ye ge niiimmOssun oluğ oyle sellerşiii suss ayy ni guzel bi teyzeee teyzecimm
az yi tm mı cok yimeboş boş oturuyorum dışarda işim vardı yeni geldim şimdi yemek yicem
Tupperin makinasi ney gizben bilmem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?