- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.461
spor yapcem artıkın tmYag vardir orda o zaman spor yapacanve ben spor yapmaya gidiyom
bende rahatlama moduna geçtim iş yoğunluğum bitti gitti boş boş oturuyorum büroda
ayy renk seçeyim kendime o zaman benbu lif icin olan ıpler varya benım evde onlardan vardı onla yapıyorum 2 katlı normalde ben salak gibi 4 kat yaptım ama sen o hataya düşmetığla örüyom ben sana youtubedaki videosunuda atarım çook basit günde 5 parça yapsann oooohoooo biter tığ numaraasını söylücem sana 2 renk al bide birleştirmek icin sonrasında beyaz veya siyah alırsın ben pembeyle su yesılı yapıyom beyazla bırlestırcem
ayy renk seçeyim kendime o zaman bentoplamda 3 renk olcak he mi günde 5 tane yapsam ayda 130tane yapar bi battaniye için kaç tane lazım dı
İyiden gecenkide ben yoktum ki. Şimdi dün paArtesiydi dünkü nu yazam mı ?? Artı Mayıs ayı 4. Hafta derken biz daha 1. Haftada degilmiyiz??PEMBE TAKİM: 1,090
MOR TAKIM:1589
Morardık mıevet morardık
SchonerDuft @selcanmehmetcan E elaalemi sarraf Aylnaylm1
Kızlar haftaya bu tabloyu görmek istemiyorum
☆ MAYIS AYI 4.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :
MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()Aylnaylm1 :
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.
İyiden gecenkide ben yoktum ki. Şimdi dün paArtesiydi dünkü nu yazam mı ?? Artı Mayıs ayı 4. Hafta derken biz daha 1. Haftada degilmiyiz??
yendik miPEMBE TAKİM: 1,090
MOR TAKIM:1589
Morardık mıevet morardık
SchonerDuft @selcanmehmetcan E elaalemi sarraf Aylnaylm1
Kızlar haftaya bu tabloyu görmek istemiyorum
☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :
MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()Aylnaylm1 :
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.
vazgectim şu an bebişime örerim sonraevet 3 renk birleştirme icin siyah veya beyaz tercih etBattaniyenin boyutuna göre değişir
vazgectim şu an bebişime örerim sonra
göreceğiiiizzz bi kerelik miydi yoksa siftah mıydıbikerelik oldu öyle bişi
göreceğiiiizzz bi kerelik miydi yoksa siftah mıydı
he sen bi bitir bakim görelimtembelben yapiyim paylaşcam burda sonra özenirsiniz
Biri banami seslendiyendik midu bakim evet evet yendik
he sen bi bitir bakim görelimolmadı evlendikten sonra gocamı beklerkene akşamları örerim
YOĞUNLUK BİTTİ BİRAZ BDV YE BAKIYORUM EYLULM DİYE BİRİ BOŞANIYORMUŞ ONA BAKIYORUMAnladım canım yoğunsunuz galiba çok gözükmüyorsun
YOĞUNLUK BİTTİ BİRAZ BDV YE BAKIYORUM EYLULM DİYE BİRİ BOŞANIYORMUŞ ONA BAKIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?