Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben rahatım battaniye örüyom ben çeyizime parça parça kaneviçe falan yapıyom sepet örüyom iğne oyası yapıyom elimden gelmeyen yok getiriyom burda yapıyom bazen
ne kadar boş kalıyosan demek ki : ay özendm bende mi muhasebeciliğe dönsem gayri resmi muhasebe kolay oluyo

İsleri bitirdim kızımla keyif yapiyoh simdi yatmaya gondercem onu bende spor yapacumm ayhh havalar guzel olunca is yapmak bile keyifli oliyo
he yaa acıcan camı kapıyı temizlk yapcan en sevdiğimm şimdi badana ya başlarsak bizde baya spor niyetine hareket ederm bendd

1 kase corba kuru fasulye 1 dilim ekmek bide yogurtlu biber yedim cok mu olmş ben doymadım ama
Aslinda baya iyi yimisin bende kendime unsuz sekersiz yulaf kurabikler yapmistim üzümlü cevizli kahvemle ondan yidimbide fistik ezmesi yidim 1 cay kasigispor yapacum yaaa kas ossunenerji ossunhee bek guzelimevet saol biliyoğumhii hiicoh sportifim saolasin gülkiz

he yaa acıcan camı kapıyı temizlk yapcan en sevdiğimm şimdi badana ya başlarsak bizde baya spor niyetine hareket ederm bendd
Hee bek guzel bahar temizligine baslama vakti geldi yarin gardirobu boşalticam ama ben yavas yavaş yapiyom relaks yani gelenim gidenim olmii yaa aklima estikce döküyom biyerleri duvarlarimi silecem bende biz badana yapmiyoh daha

: kurabik yeme ama spor yap 54 kilo oldun sen kendine gel kah cabıhh

ayy örme battaniyeeee aha bunlardan istiyom bende bulamıyom hç satılık

ben bu model örüyorum su yeşili pembe beyaz bitsin resmini atarım arada başka şeylerde yaptığım için çok üstüne düşmüyorum
Ama bunları çok pahalıya örerler kuzum çünkü bayaaaa uğraştırıcı

Hee bek guzel bahar temizligine baslama vakti geldi yarin gardirobu boşalticam ama ben yavas yavaş yapiyom relaks yani gelenim gidenim olmii yaa aklima estikce döküyom biyerleri duvarlarimi silecem bende biz badana yapmiyoh daha
bende kışlılarımı kaldırem barim akşam mesai olmazsa :d heveslendirdin

: kurabik yeme ama spor yap 54 kilo oldun sen kendine gel kah cabıhh
Kurabik dedigime ne bahiyon adi kurabik icinde yulaf var yumurta var pekmez var accik de üzümle ceviz var saglikli bisey yulaf bar gibi düşün oyle biseyaha bak bunlağ

Ayy ni guzilll rengiii cohh tatlii ne guzel oruyon bende hic bilmem örgü

bende yulaflı az şekerli kurabiye tarifi istiyom kahvenin yanına
Bunu ben kafamdan uydurdum ama guzel oldu verim mi tarifyaz kimse duymasin ses etme 2 bardak çekilmiş yulaf 1 bardak yulaf ezmesi 1 yumurta yarim bardak süt 2 yemek kaşığı tahin pekmezyarim cay kaşığı kabartma tozuyarim cay kasigi tarcin göz karari ceviz ve kuru üzüm Üzüm hariç herseyi koy yogursonra sekil vermek icin kalpli kurabiye kalibi kullandim ben kalibi yagli kagit serili tepsiye koydum icine bi tatli kasigi hamurdan koyup icine sıkıştırıp sekil verdim ve üzümleri eşit sekilde 4 5 tane batirdim üstüne kalibi çıkardım boyle boyle hepsine ayni sekli verdim ustune cok az yag sürdüm kizarsin diye anlatabildim mi ki nasil sekil verdigimi çünkü ele gelmiyo yani açıp kesmek icin uygun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…