- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.421
ne kadar boş kalıyosan demek kiben rahatımbattaniye örüyom ben çeyizime parça parça kaneviçe falan yapıyom sepet örüyom iğne oyası yapıyom elimden gelmeyen yok getiriyom burda yapıyom bazen
ne kadar boş kalıyosan demek ki: ay özendm bende mi muhasebeciliğe dönsem gayri resmi muhasebe kolay oluyo
İsleri bitirdim kızımla keyif yapiyohBENDE ÖĞLE YEMEGNDEN GELDİM ŞİMDİ
bnde bi ara yapmıştımda bütün gün oyun oynuyodumher yer böyle değil ama ben burda rahatım sıkılıyorum zaman geçmiyo bide genelde yanlızımmuhasebe candır
bnde bi ara yapmıştımda bütün gün oyun oynuyodum
he yaa acıcan camı kapıyı temizlk yapcan en sevdiğimmİsleri bitirdim kızımla keyif yapiyohsimdi yatmaya gondercem onu bende spor yapacumm ayhh havalar guzel olunca is yapmak bile keyifli oliyo
el işi biliyosan yap bence ben bilmediğimden hiç el atmıyom o işlerebenimde oyunlarım var çeyiz bakıyorum burda takılıyorum öyle geçiyo zaman
el işi biliyosan yap bence ben bilmediğimden hiç el atmıyom o işlere
Aslinda baya iyi yimisin1 kase corba kuru fasulye 1 dilim ekmek bide yogurtlu biber yedim cok mu olmş ben doymadım ama
ayy örme battaniyeeee aha bunlardan istiyom bende bulamıyom hç satılıkbiliyorum bilmem mıbattaniye örüyom diyom sana daha ne öriim
Hee bek guzelhe yaa acıcan camı kapıyı temizlk yapcan en sevdiğimmşimdi badana ya başlarsak bizde baya spor niyetine hareket ederm bendd
Aslinda baya iyi yimisinbende kendime unsuz sekersiz yulaf kurabikler yapmistim üzümlü cevizli kahvemle ondan yidim bide fistik ezmesi yidim 1 cay kasigi spor yapacum yaaa kas ossun enerji ossun hee bek guzelim evet saol biliyoğum hii hii coh sportifim saolasin gülkiz
ayy örme battaniyeeee aha bunlardan istiyom bende bulamıyom hç satılık
bende kışlılarımı kaldırem barim akşam mesai olmazsa :d heveslendirdinHee bek guzelbahar temizligine baslama vakti geldi yarin gardirobu boşalticam ama ben yavas yavaş yapiyom relaks yani gelenim gidenim olmii yaa aklima estikce döküyom biyerleri duvarlarimi silecem bende biz badana yapmiyoh daha
Hee coh şükür havalar ısındı gitsin kışlıklarbende kışlılarımı kaldırem barim akşam mesai olmazsa :d heveslendirdin
Ayy ni guzilll rengiii
ben bu model örüyorum su yeşili pembe beyaz bitsin resmini atarımarada başka şeylerde yaptığım için çok üstüne düşmüyorum
Ama bunları çok pahalıya örerler kuzum çünkü bayaaaa uğraştırıcı
Kurabik dedigime ne bahiyon adi kurabikicinde yulaf var yumurta var pekmez var accik de üzümle ceviz var saglikli bisey yulaf bar gibi düşün oyle bisey aha bak bunlağEki Görüntüle 1990222
Ayy ni guzilll rengiiicohh tatlii ne guzel oruyon bende hic bilmem örgü
Bunu ben kafamdan uydurdum ama guzel oldu verim mi tarifbende yulaflı az şekerli kurabiye tarifi istiyom kahvenin yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?