Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evlenmeden heves ediyo insan ben evlendikten sonra heves etceğimi sanmıyom anca yaparsın akşamları
temizllik cumartesiler gocam evde yokene yaparım hafta içi ne ugrascam tembelim ben biraz
YOĞUNLUK BİTTİ BİRAZ BDV YE BAKIYORUM EYLULM DİYE BİRİ BOŞANIYORMUŞ ONA BAKIYORUM
ayy demeee niye boşanıyomş kıızzzzz dedikodu en sevdiğiim

Bende çıkmıyorum bdvden ama artık temkinliyim bi kere ban yiyince
bence sen pek şaapma
akşam yiceklerimi düşünüyorum açım
ne yicen bence corba bide koca bi kase yogurt koy sofraya diğer yemeklerden sonra yersin bunlarla doymazsan

Hafta içide battaniye o zaman oldu o zaman temem
ben pek şeapmıyom
Çorba var önce onu icicem Sonra pilavla tavuk patates vardı onları yicem yoğurtta koycam bi kasegeçen bi süthaneden yoğurt aldırdım çok güzel ağzım sulandı baş ağrım başladı ve canım çok tatlı istiyo

kız kıyamam yaaa pilav yeme önce yogurdunu bitir sonra doymamış hissedersen pilav ye
biz kendimiz yapıyoz yogurtdu evde

ah sayende beybi bu haftanın en cok spor yapanısın sanırım
ay evet bak poncikbirgelincik haftannın en cok spor yapanına bi tebrik mesajı da yayınlayabilrsin her hafta bence cok motive edici olurrrrrrr
o mesj ne allaaseen siz beni tebrik mebrik etmeyin amaan istemem kalsin

kız kıyamam yaaa pilav yeme önce yogurdunu bitir sonra doymamış hissedersen pilav ye
biz kendimiz yapıyoz yogurtdu evde

bizde nadiren yapıyoz genelde hazır alıyoruz marketten bımden falan ama bu yoğurt çok güzel tatlı istiiyom çok tamam once yogurtla tavuk yıcem sonra aç kalırsam pilav temem efendim

bizde nadiren yapıyoz genelde hazır alıyoruz marketten bımden falan ama bu yoğurt çok güzel tatlı istiiyom çok tamam once yogurtla tavuk yıcem sonra aç kalırsam pilav temem efendim
anlaştık tatlı yeme tarcınlı elma yersin yemekten sonra geçer o his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…