- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.521
Aynen canım o kadar moralim bozuktu su bir buçuk hafta eşime bile yansıdı dedi ayarı olsa zayıf göstersin diye tarti halledecektim dedi baktım yokmuş dediinşallahhhhböyle kilo vermiş görünce daha cok hevesleniyo insan dimi
Kork tabiikızmaçok tırsıyom senden mesajlarımı beğenince bile korkuyom acaba kızdımı diye
Sene bilmem kac buraya ilk basladigim zamanlar
Ara sira kismi haric dogruSene bilmem kac buraya ilk basladigim zamanlarbnm menüler saçma sapan bide ara sıra takıma uğrayan biri var ama nasıl aksiiii nasıl huysuuuuzzz ayyyy durup durup bana çatiyo aha diyorum yine yorum yapcak beğendi biseyimi siteden çıkıyorum falan ahahahahah
Bamiik kiminAra sira kismi haric dogruay kahkahaaa attim sondaaaa allah seniiiii yaa hhahahaahahaahah bende ne korkuncmusum halbukisiiii pambuk gibiyimdir
Inanmiyirmisen benim gözelligimede sahit oldun halbukisi gozlerimden meleklik fiskiriyoduBamiik kiminbende öyleyim bi kanadım eksik yoosam melek olcakmisim
He gördüm ni gizil göslerin vaarInanmiyirmisen benim gözelligimede sahit oldun halbukisi gozlerimden meleklik fiskiriyodu
SekerPancarii bana ne diyo bu cok yuz verdim ben buna
Birak yaaaaaHe gördüm ni gizil göslerin vaar
Taam taam şaka yapiyomBirak yaaaaa
Nasi az bi menuKızlar menüm
Sabah: bitki cayi bı elma
Öğlen : çay peynir zeytin yumurta yağda beş çatal aldım salatalık havuç
Arada bı elma
Akşam : yoğurt veeee corbaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?