Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güne bu cümleyle başlıyorruuuuuzzz:

diyet spor kilolarımız sürekli aklımızdaysa eğer çabalamaktanda asla vazgeçmemeliyiz

dün bozduk mu diyeti ? bugün devam etmeliyiz
dün spor yapmadık mı? bugün biraz daha fazla yapıp telafi etmeliyiz..
1 ay sonra mayıs hedeflerini tutturdugumuzda iyiki yapmışım dicez emin olunnn

günaydın kızlar bugün kendime yoğrutlu karışım hazırladım buğday yeşil mercimek salatalık ve nohut acıktıkça yicem yarını da hafif geçiricem mesela öğlen köz patlıcan yanına çorba yada ayran ara öğünlerde granola bar akşam çorba ve inanılmaz gaz doluyum kimyonum vardı bulamıyorum 2 gündür yıkanmış kurutulmuştu ne güzel

Kalk baa kahvalti hazirla
BEN Bİ YUMURTA 2 DİLİM EKMEKLE KAHVALTI YAOTIM
ay hadi bakim başka rahatlatıcı bişey yok mu kuzum onu dene istersen

Kolaya Nescafe ye ara versen tatlım Türk kahvesi iç bı bakalım belki idaha iyi olur
Canim kola hiç içmem zaten ben ayda yilda bir anca içerim light kolalar da gobekde yag yapiyor ama cok canim isterse arada içiyorum ama nescafeden vazgecememmmm bagimliyim nescafeye

Inanmiyirmisen benim gözelligimede sahit oldun halbukisi gozlerimden meleklik fiskiriyodu
SekerPancarii bana ne diyo bu cok yuz verdim ben buna
Bi ben mi korkmamişim partisten yaaa pampığım kii partis benimmmm nasill korkunc olabiler bu tatlilik

Afiyet ola o yogurtlu biberi araya sıkıştırdın görmedim sanma kizartmaydi demi o biber hadi karlll itiraf et

Ayy maden suyunu hiç tuzlu limonlu içtin mi cok leziz oluyo en sevdigim içeceklerden biridir kendisi

Yarin karniyarik yapiyimm mis gibii simdiden onu dusunuyorum ne pis bogazim yaaa. Patlicanlari izgara tavada yapim yagsiz.
Ayy benimde cok canim cekiyo bu aralar bende cumartesi pazardan alip yapcam bende üstünü fırçayla yaglayip firina atiyom orda kizartiyom ve ben boylesini kizartmadan daha cok seviyom yaa hafif oluyo demi kizartmayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…