Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy inanmiyorum yaa gercekten demis mi bunu yani hem senin onunde yeyip hem aksam nişanlına begenmedi kimse mi demiss ayy sonra da neden kvde sevilmiyonidin acaba ne tatlisi yaptindi

Kuzen de neymis yaa hic sevmem cok samimi olan kuzenleri yani tabiki akraba kuzen konusulur sohbet edilir ama yapisik olamaya ne gerek var dimi iyi yapmışsın koy mesafeyi

Ayy benimde cok canim cekiyo bu aralar bende cumartesi pazardan alip yapcam bende üstünü fırçayla yaglayip firina atiyom orda kizartiyom ve ben boylesini kizartmadan daha cok seviyom yaa hafif oluyo demi kizartmayinca
oyle bikere yaptim cok onceden. Ben genelde kizartirim ama gerek yok tavada yagsiz yapcam imhh cok harikaaaa patlican yaa cok severimmm salatasini hunkar begendi karniyarik islimmm heosini yerimmmmmm

Yap begendiyi ustune sotele sebzeki but yada kusbasi et ohhhhhhhhhhh yemede ne yap yaninda yat

Aynen bendee her cesidine bayirim patlicanin ay bi tek yemegini sevmiyom ben gii

Dünkü menüm esim erken geliyo bu hafta o yuzden aksamlari giremiyom
Sabah 1 tatli kaşığı fıstık ezmesi nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 az yagda baharatlı yumurta, 2 yesil 3 siyah zeytin, az peynir ve labne, bi lokma tahinpekmez, bi lokma kaymakli bal, sekersiz cay
Öğle: 1 tatli kasigi fıstık ezmesi,2 tane sekersiz üzümlü cevizli yulaf bar, nescafe
Ara: 1 bardak çilekli süt(kendim yaptim 3-4 cilek yarim bardak sütle)
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak et haslama(2 parca kemikli et 3-4 kare pattis vardi tabagimda suyunda cok az ictim)

Spor: sabah 30 dk twist shape
Ogleden sonra: 38 dk ağırlıkla kol bacak karin kalca çalışma superim bence

bende iki yumurta, domates, salata, zeytin, peynir, krempeynir cay suan yiyoree
bende su içiyom istersin mi
Bi ben mi korkmamişim partisten yaaa pampığım kii partis benimmmm nasill korkunc olabiler bu tatlilik
tatlııışşşşşş mı tatlııışşşşşş
Afiyet ola o yogurtlu biberi araya sıkıştırdın görmedim sanma kizartmaydi demi o biber hadi karlll itiraf et
yok közlenmiş gibiydi ama bilmiyorum zaten yogurdu lezzetlendirmek için içine küçük küçük dogramışlar emze gibiydi yani öle yemeklik değil
Ayy maden suyunu hiç tuzlu limonlu içtin mi cok leziz oluyo en sevdigim içeceklerden biridir kendisi
ne değişik tarifler çıkıyo sizden öle ramazanda her akşam içerim ben dediklerinizi hep deniyciiimmm
O zamanlar narin bi melekdi kaptanimiz dicikdin
narin mi nariiinnn incecikti şimdi 54 kilo :
Diyosun ve beni kalbimden vuruyosun aynen bendee bendeeverinn verinnnyirim ben 54 kiloyim
demek yemek zevklerimiz aynı bende 55

Hii közlenmişse supeğ
İc ic hele ramazanda cok iyi geliyo buz gibi
O zamanlarda 54 kiloydum bi kerem cuma gorecez kac kiloyuh

Yokki bitti cok guzel gidiyo yanyana
Ben eve dahada fistik almam yiter adam bana antepfistgi yetistiremiyo hatta bu ara siirt fistigina takdim dahada olsa aldirmam yeter
Bitirdim rahatladim diyosun bizde var ama az az yiyom ben kiien coh kahveyle yer fistigi ikilisini seviyim

Bugun hic spor yapasim yok ama yapiyorum zoru zoruna biraz fit bağyanlara bakip kendimi gaza getiriyim barimm
Tam moda giriyorum ki hafifden uykum var sanki keske oglen uyuyabilen biri olsaydim accik uyurdum
Kahvemide kizim uyuyunca icicem sabah 7 den beri ayakta ne yediriyorum ben bu cocugaaaa yaa
Kitabimada bi turlu baslayamadim laklaka tutmayin beni

Bugün fit browni yapicimmm kendime
Tam bugday ve Sekersiz pekmezle ogle öğünümde yicum guzel olursa size de yazaram tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…