- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.661
Ayy inanmiyorum yaa gercekten demis mi bunuThank you beybi bende seni
Gecen bi tatlı yaptım ben kv ye giderken güzelde yaparım yani ovunmek gibi olmasınönümde silip süpürdüler nisanlimin kuzenleri teyzesi kv falan akşam nisanlima hiç güzel değildi kimse yemedi demisler ben şok bidaha bulurlar dedim yaparsam
Kuzen de neymis yaa hic sevmem cok samimi olan kuzenleri yani tabiki akraba kuzen konusulur sohbet edilir ama yapisik olamaya ne gerek var dimiAy yok kuzenini sildim zaten dedim aynı ortamda bulunmak istemiyorum ona göre ayarla bundan sonra digerleriyle de biswkilde uzak durcam kV bişey dememiş sanırım ama bunu diyen kuzenine ifrit oluyorum nişanlıma seviyom seni len falan diye mesajlar atıyo laubali bisi
oyle bikere yaptim cok onceden. Ben genelde kizartirim ama gerek yok tavada yagsiz yapcam imhh cok harikaaaa patlican yaa cok severimmm salatasini hunkar begendi karniyarik islimmm heosini yerimmmmmmAyy benimde cok canim cekiyo bu aralar bende cumartesi pazardan alip yapcambende üstünü fırçayla yaglayip firina atiyom orda kizartiyom ve ben boylesini kizartmadan daha cok seviyom yaa hafif oluyo demi kizartmayinca
Günaydınlar :))Gunaydin tatlis
Aynen bendeeoyle bikere yaptim cok onceden. Ben genelde kizartirim ama gerek yok tavada yagsiz yapcam imhh cok harikaaaa patlican yaa cok severimmm salatasini hunkar begendi karniyarik islimmm heosini yerimmmmmm
Yap begendiyi ustune sotele sebzeki but yada kusbasi et ohhhhhhhhhhh yemede ne yap yaninda yat
Günaydın canimGünaydınlar :))
HangisiiAynen bendeeher cesidine bayirim patlicanin ay bi tek yemegini sevmiyom ben gii
Yemegini yapiyolar ya hani patlicanin etli yada domates biberli ikisini de sevmiyim 7 senelik evliyim daha hic yapmadim o derece sevmiyomHangisii
bende su içiyom istersin mibende iki yumurta, domates, salata, zeytin, peynir, krempeynir cay suan yiyoree
tatlııışşşşşş mı tatlııışşşşşşBi ben mi korkmamişim partisten yaaa pampığım kii partis benimmmm nasill korkunc olabiler bu tatlilik
yok közlenmiş gibiydi ama bilmiyorum zaten yogurdu lezzetlendirmek için içine küçük küçük dogramışlar emze gibiydi yani öle yemeklik değilAfiyet olao yogurtlu biberi araya sıkıştırdın görmedim sanma kizartmaydi demi o biber hadi karlll itiraf et
ne değişik tarifler çıkıyo sizden öleAyy maden suyunu hiç tuzlu limonlu içtin mi cok leziz oluyo en sevdigim içeceklerden biridir kendisi
narin mi nariiinnn incecikti şimdi 54 kiloO zamanlar narin bi melekdi kaptanimiz dicikdin
demek yemek zevklerimiz aynıDiyosun ve beni kalbimden vuruyosunaynen bendee bendee verinn verinnn yirim ben 54 kiloyim
Hii közlenmişse supeğbende su içiyom istersin mi
tatlııışşşşşş mı tatlııışşşşşş
yok közlenmiş gibiydi ama bilmiyorum zaten yogurdu lezzetlendirmek için içine küçük küçük dogramışlar emze gibiydi yani öle yemeklik değil
ne değişik tarifler çıkıyo sizden öleramazanda her akşam içerim ben dediklerinizi hep deniyciiimmm
narin mi nariiinnn incecikti şimdi 54 kilo:
demek yemek zevklerimiz aynıbende 55
Ben hepsini gömerim farketmezYemegini yapiyolar ya hani patlicanin etli yada domates biberli ikisini de sevmiyim 7 senelik evliyim daha hic yapmadim o derece sevmiyom
Yoh mu yisene 5-6 deneBen hepsini gömerim farketmez
Ay canm kavrulmus findik cekti.
Kahveyynen yirdim nolaaardi sanki
Yokki bittiYoh mu yisene 5-6 deneniyylocahhh ondan
Bitirdim rahatladim diyosunYokki bitticok guzel gidiyo yanyana
Ben eve dahada fistik almam yiter adam bana antepfistgi yetistiremiyo hatta bu ara siirt fistigina takdimdahada olsa aldirmam yeter
Tam moda giriyorum ki hafifden uykum var sankiBugun hic spor yapasim yok ama yapiyorum zoru zorunabiraz fit bağyanlara bakip kendimi gaza getiriyim barimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?