Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bitirdim rahatladim diyosun bizde var ama az az yiyom ben kiien coh kahveyle yer fistigi ikilisini seviyim
Yer fistigida var da ne bilem yesemmi kahveynen
Evet bitti dahada aldirmam esime dicem yalvarsamda alma litfen nolursun alma bide kardesmle annem bzdeydi gecen. Doldurdum cipsdi cikolataydi bilmrm ne allahimmmmmmmm nutella bilene aldim bak aklima nerden geldi yaa

Tam moda giriyorum ki hafifden uykum var sanki keske oglen uyuyabilen biri olsaydim accik uyurdum
Kahvemide kizim uyuyunca icicem sabah 7 den beri ayakta ne yediriyorum ben bu cocugaaaa yaa
Kitabimada bi turlu baslayamadim laklaka tutmayin beni
Ben hareketli muzikle motive ediyom kendimi suan tam motiveyim benim kizda bugun 6 da kalkti onu doyurdum ve ben uyudum o da yanimda boyama yapti 8 bucukda kalktim

Kavrulmus yer fistigi kahveylen harika oluyo denesene almasin bincidi yiter yimisin cipsleri fistiklari bu enerji sana kişa kadar yeter

Ben hareketli muzikle motive ediyom kendimi suan tam motiveyim benim kizda bugun 6 da kalkti onu doyurdum ve ben uyudum o da yanimda boyama yapti 8 bucukda kalktim
Ay ben oyle uyusam evi yikar tuzbuz eder sabah zaten sarildim birakmadim yok anam fitfit dururmu
Kavrulmus yer fistigi kahveylen harika oluyo denesene almasin bincidi yiter yimisin cipsleri fistiklari bu enerji sana kişa kadar yeter
hahahahahahahaahhaa allah seni enerjim tavan diyisin.
Valla ben zayiflarsam enerjik oluyorum yoksa yaglar enerji emiyo.

ay banada yaz browni begenmezsem paralarim
Once ben bi yapiyim begenirsemsoylerim ama senin insta var orda betella diye bi kadin var onu takip etsene her seyi rafine seker kullanmadan yapiyo ve kraker tarifine yulaf kuarabiyesine bayildim cok guzel oluyo onun brownimsi tarifi var onu yapcam

Ay ben oyle uyusam evi yikar tuzbuz eder sabah zaten sarildim birakmadim yok anam fitfit dururmu
hahahahahahahaahhaa allah seni enerjim tavan diyisin.
Valla ben zayiflarsam enerjik oluyorum yoksa yaglar enerji emiyo.
Benim giz ahıllı ama gardirobu karıştırmış acik itiraf etti kiyafetleri bozmus biraz
Bende saglikli beslenince enerjim tavan oluyoii yihhuu

Once ben bi yapiyim begenirsemsoylerim ama senin insta var orda betella diye bi kadin var onu takip etsene her seyi rafine seker kullanmadan yapiyo ve kraker tarifine yulaf kuarabiyesine bayildim cok guzel oluyo onun brownimsi tarifi var onu yapcam
Tamam ettim hahahaah

Ayy inanmiyorum yaa gercekten demis mi bunu yani hem senin onunde yeyip hem aksam nişanlına begenmedi kimse mi demiss ayy sonra da neden kvde sevilmiyonidin acaba ne tatlisi yaptindi
yok kız kv dğil kuzen demiş öle kv de sesini cıkarmamıştır kesin o da onun kadar suclu bnm gözümde bi daha bulurlaarrr
Kuzen de neymis yaa hic sevmem cok samimi olan kuzenleri yani tabiki akraba kuzen konusulur sohbet edilir ama yapisik olamaya ne gerek var dimi iyi yapmışsın koy mesafeyi
aynen bana da kuzenler hep cok tehlikeli gelmiştir niyeyse
Günaydınlar :))
günaydın kuzuummmm
Günaydın herkese gecmisi bitirdim efenim
günaydınnnnnnnlarrr efeeeeeemmm

pek tatlılı bi menü olmş ballar kaymaklarrrr

H
Benim giz ahıllı ama gardirobu karıştırmış acik itiraf etti kiyafetleri bozmus biraz
Bende saglikli beslenince enerjim tavan oluyoii yihhuu
Hahahahaahaha itirafmi etti ay sen gozumdee surekli kizini ikaz eden anneler olur ya oyle canlaniyosun shhahaahahhaahahahahah

Kiz tahinpekmezle bali ne kadar yiyom biliyon mu yani 1 cay kasigi etmez bile minicik bi banakla batiriyom bisi olmas ondan o kadar da yimesem ben enerjisiz oluyom yaaa bu menuyle 1 kilo verdim ben bana 4 öğün yariyo cokk az yedigimde veremiyom yeterince

ne yalan söyliyim bende korkuyorum geçen spor listeme erken değil mi yazdın ya çok korkuttun beni Sanki geç kalmışım gibi dedin dedim eyvaaaaahh haşlıcak şimdi beni
Hep senin yuzunden herkes beni öcü bellemis bütün kirli camasirlar döküldu meydanaaaa hepinizin biletini kesicem

Hii közlenmişse supeğ
İc ic hele ramazanda cok iyi geliyo buz gibi
O zamanlarda 54 kiloydum bi kerem cuma gorecez kac kiloyuh
ben 54lere düşcem galiba artık öyle hissediyoum
Ben hepsini gömerim farketmez

Ay canm kavrulmus findik cekti.
Kahveyynen yirdim nolaaardi sanki
patlıcanın her türlüsü gider bayılrımm yemegini közlenmişini salatanın içinde vs vs hiç ayırmadan yerim hatta su diyet işi bitsin patlıcanlı pilav varmış onu denicem
Tam moda giriyorum ki hafifden uykum var sanki keske oglen uyuyabilen biri olsaydim accik uyurdum
Kahvemide kizim uyuyunca icicem sabah 7 den beri ayakta ne yediriyorum ben bu cocugaaaa yaa
Kitabimada bi turlu baslayamadim laklaka tutmayin beni
enerjileri cok onların cookk ne kıtabı o bende alıp alıp kitaplıga atıyom bi başlayamadm
Bugün fit browni yapicimmm kendime
Tam bugday ve Sekersiz pekmezle ogle öğünümde yicum guzel olursa size de yazaram tarifi
sen bunları telefonuna kaydet ben topl alcam senden tarifleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…