- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.681
Yer fistigida var da ne bilem yesemmi kahveynenBitirdim rahatladim diyosunbizde var ama az az yiyom ben kii en coh kahveyle yer fistigi ikilisini seviyim
Ben hareketli muzikle motive ediyom kendimi suan tam motiveyimTam moda giriyorum ki hafifden uykum var sankikeske oglen uyuyabilen biri olsaydim accik uyurdum
Kahvemide kizim uyuyunca icicem sabah 7 den beri ayaktane yediriyorum ben bu cocugaaaa yaa
Kitabimada bi turlu baslayamadim laklaka tutmayin beni
Kavrulmus yer fistigi kahveylen harika oluyo deneseneYer fistigida var da ne bilem yesemmi kahveynen
Evet bitti dahada aldirmam esime dicem yalvarsamda almalitfen nolursun alma bide kardesmle annem bzdeydi gecen. Doldurdum cipsdi cikolataydi bilmrm ne allahimmmmmmmm nutella bilene aldim bak aklima nerden geldi yaa
ay banada yaz browni begenmezsem paralarimBugün fit browni yapicimmm kendime
Tam bugday ve Sekersizpekmezle ogle öğünümde yicum guzel olursa size de yazaram tarifi
Ay ben oyle uyusam evi yikar tuzbuz ederBen hareketli muzikle motive ediyom kendimi suan tam motiveyimbenim kizda bugun 6 da kalkti onu doyurdum ve ben uyudum o da yanimda boyama yapti 8 bucukda kalktim
hahahahahahahaahhaa allah seni enerjim tavan diyisin.Kavrulmus yer fistigi kahveylen harika oluyo denesenealmasin bincidi yiter yimisin cipsleri fistiklari bu enerji sana kişa kadar yeter
Once ben bi yapiyimay banada yaz browni begenmezsem paralarim
Benim giz ahıllı ama gardirobu karıştırmış acik itiraf ettiAy ben oyle uyusam evi yikar tuzbuz edersabah zaten sarildim birakmadim yok anam fitfit dururmu
hahahahahahahaahhaa allah seni enerjim tavan diyisin.
Valla ben zayiflarsam enerjik oluyorum yoksa yaglar enerji emiyo.
Tamam ettimOnce ben bi yapiyimbegenirsem soylerim ama senin insta var orda betella diye bi kadin var onu takip etsene her seyi rafine seker kullanmadan yapiyo ve kraker tarifine yulaf kuarabiyesine bayildim cok guzel oluyo onun brownimsi tarifi var onu yapcam
yok kız kv dğil kuzen demiş öle kv de sesini cıkarmamıştır kesin o da onun kadar suclu bnm gözümde bi daha bulurlaarrrAyy inanmiyorum yaa gercekten demis mi bunuyani hem senin onunde yeyip hem aksam nişanlına begenmedi kimse mi demiss ayy sonra da neden kvde sevilmiyo nidin acaba ne tatlisi yaptindi
aynen bana da kuzenler hep cok tehlikeli gelmiştir niyeyseKuzen de neymis yaa hic sevmem cok samimi olan kuzenleri yani tabiki akraba kuzen konusulur sohbet edilir ama yapisik olamaya ne gerek var dimiiyi yapmışsın koy mesafeyi
günaydın kuzuummmmGünaydınlar :))
günaydınnnnnnnlarrr efeeeeeemmmGünaydın herkesegecmisi bitirdim efenim
Dünkü menümesim erken geliyo bu hafta o yuzden aksamlari giremiyom
Sabah 1 tatli kaşığı fıstık ezmesi nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 az yagda baharatlı yumurta, 2 yesil 3 siyah zeytin, az peynir ve labne, bi lokma tahinpekmez, bi lokma kaymakli bal, sekersiz cay
Öğle: 1 tatli kasigi fıstık ezmesi,2 tane sekersiz üzümlü cevizli yulaf bar, nescafe
Ara: 1 bardak çilekli süt(kendim yaptim 3-4 cilek yarim bardak sütle)
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak et haslama(2 parca kemikli et 3-4 kare pattis vardi tabagimda suyunda cok az ictim)
Spor: sabah 30 dk twist shape
Ogleden sonra: 38 dk ağırlıkla kol bacak karin kalca çalışmasuperim bence
Nosugar diye sayfada var onu takip ittTamam ettimhahahaah
Hahahahaahaha itirafmi ettiBenim giz ahıllı ama gardirobu karıştırmış acik itiraf ettikiyafetleri bozmus biraz
Bende saglikli beslenince enerjim tavan oluyoii yihhuu
Onu biliyorumda begenmedimNosugar diye sayfada var onu takip itt
Kiz tahinpekmezle bali ne kadar yiyom biliyon mu yani 1 cay kasigi etmez bile minicik bi banakla batiriyom bisi olmas ondanyok kız kv dğil kuzen demiş öle kv de sesini cıkarmamıştır kesin o da onun kadar suclu bnm gözümde bi daha bulurlaarrr
aynen bana da kuzenler hep cok tehlikeli gelmiştir niyeyse
günaydın kuzuummmm
günaydınnnnnnnlarrr efeeeeeemmm
pek tatlılı bi menü olmş ballar kaymaklarrrr
Kiz bu da türk sayfaOnu biliyorumda begenmedimende yabanci olanlar vaaa bakiyim en iyisi turk napican elin ecnebisini
Hep senin yuzundenne yalan söyliyim bende korkuyorumgeçen spor listeme erken değil mi yazdın ya çok korkuttun beni Sanki geç kalmışım gibi dedin dedim eyvaaaaahh haşlıcak şimdi beni
Yok az gonderisi var ondan begenmedim didim.Kiz bu da türk sayfabetella tariflerinin çoğunu orda paylasiyi
ben 54lere düşcem galiba artık öyle hissediyoumHii közlenmişse supeğ
İc ic hele ramazanda cok iyi geliyo buz gibi
O zamanlarda 54 kiloydum bi keremcuma gorecez kac kiloyuh
patlıcanın her türlüsü giderBen hepsini gömerim farketmez
Ay canm kavrulmus findik cekti.
Kahveyynen yirdim nolaaardi sanki
enerjileri cok onların cookkTam moda giriyorum ki hafifden uykum var sankikeske oglen uyuyabilen biri olsaydim accik uyurdum
Kahvemide kizim uyuyunca icicem sabah 7 den beri ayaktane yediriyorum ben bu cocugaaaa yaa
Kitabimada bi turlu baslayamadim laklaka tutmayin beni
sen bunları telefonuna kaydet ben topl alcam senden tarifleriBugün fit browni yapicimmm kendime
Tam bugday ve Sekersizpekmezle ogle öğünümde yicum guzel olursa size de yazaram tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?