- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.821
Keçiboynuzu özü kullandim canim ama pekmezi de olurkeçiboynuzu pekmezı mı kullandın
yeme yeme yarın yersin kayfeynennnO kadar hafifdi kii hafiften içi ıslak pekmez az bi tatlilik vermis ama o üstündeki cikolata o kadar guzel tamamliyo ki sekeriiküçük bi dilim yedim ama aklim hala orda yimicem ama
kınayın beni tabi gelen geçen kınasın mumda dikin hatta furun banaAyip ama sorulur mu oyleanan ögretmedi mi sana bunu ben kvden kinadim seni ahahahhah
evrak içinde boğulmuş durumdayım kuzum stajere dosya dizdirmiştik hepsi yanlış inada yapar gibi hepsi rezil durumda...detoks yapayım dedim bugün ayran aşı gibi olanmidemi bulandırdı yiyemedim yemekte yok dışardan da yemek istemiyorum çok acıktım
nerden bulcaz özünüKeçiboynuzu özü kullandim canim ama pekmezi de olurher pekmez olur sanirim
Ovvv ni gizil de bi daaamaağğtttni küzel hedaayee biran once gelsinnnn sende yappp
gecmisi okumuyomusun senay ne bilim ben yaaa bardak çay bişiler gördm de
cıkarkende turuncu
normalde baştan başlayıp okuyom ama bugün cok işim avr diye şeedemiyomgecmisi okumuyomusun sen
bu kizim beni kalpten götürcek yaaaaaa ooffr
Yemek yapmistim ya ustten degilde az acik kalsin cam dedim icerdeydik 10 saniye bile degl gitti patirt oldu ay aklim basimdan gitti resmen elim ayagim bosaldiiii ne kotu oldmmmmmmmmmmmm ppffffff
Yok kiz birakirmiyim zaten aparat taktim yaaa ama insanin akli cikiyo ya resmen varya oyle tuhaf oldum ki elim ayagim bosaldi boyle adim atamicak gibi oldumnormalde baştan başlayıp okuyom ama bugün cok işim avr diye şeedemiyom
ayyy
açık bırakma camları sakınnnnn meraklı belli gidicek oralara sarkılır camdan falan bide
allahım korusun hpsnini inşallahhYok kiz birakirmiyim zaten aparat taktim yaaa ama insanin akli cikiyo ya resmen varya oyle tuhaf oldum ki elim ayagim bosaldi boyle adim atamicak gibi oldum
elim ayagim titredi allah korusunnnnn yaa
Amin kuuzummmallahım korusun hpsnini inşallahh
sabah beri nerdesin senBugün 12 de kahvaltı yaptım ama.1200 kalorilik akşama.300 kalori.hakkim.kaldi.ne.yesem
Bebişim aşısı vardı onu hallettik 2 saat yürüyüş yaptım eve geldim yoğurt yaptım bebise vermek için kayınvalide ve görünümler çocuğa ek gıda verdigimi öğrendi hepsi nie verilsin çocuğun kilosu gayet iyi vs DIE sanki ben hiç bişey bilmiyormuş um gibi yüklendiler bana onlarla uğraştım 100 Gr fıstık ezmesi yemişim o sinirle bide 5 dilim ekmek onlar zaten tek başına 800 kalori yapiyor :/sabah beri nerdesin senne yedin o kadar 1200 kalori tek öğünde alınır mıymısss
bu kizim beni kalpten götürcek yaaaaaa ooffr
Yemek yapmistim ya ustten degilde az acik kalsin cam dedim icerdeydik 10 saniye bile degl gitti patirt oldu ay aklim basimdan gitti resmen elim ayagim bosaldiiii ne kotu oldmmmmmmmmmmmm ppffffff
ONLARA NEYMİŞ PARDONBebişim aşısı vardı onu hallettik 2 saat yürüyüş yaptım eve geldim yoğurt yaptım bebise vermek için kayınvalide ve görünümler çocuğa ek gıda verdigimi öğrendi hepsi nie verilsin çocuğun kilosu gayet iyi vs DIE sanki ben hiç bişey bilmiyormuş um gibi yüklendiler bana onlarla uğraştım 100 Gr fıstık ezmesi yemişim o sinirle bide 5 dilim ekmek onlar zaten tek başına 800 kalori yapiyor :/
Sen emziriyomusun kalori nasil hesapliyosunnnn dun menunu begenmismiydim o az yiyen sen degildin dmiBebişim aşısı vardı onu hallettik 2 saat yürüyüş yaptım eve geldim yoğurt yaptım bebise vermek için kayınvalide ve görünümler çocuğa ek gıda verdigimi öğrendi hepsi nie verilsin çocuğun kilosu gayet iyi vs DIE sanki ben hiç bişey bilmiyormuş um gibi yüklendiler bana onlarla uğraştım 100 Gr fıstık ezmesi yemişim o sinirle bide 5 dilim ekmek onlar zaten tek başına 800 kalori yapiyor :/
Evet oyle zatennnnnAy Allah korusunnnnn 10. kat demiştin bide bence sen hiç açma camları yanında değilken kapat çok dikkat et
Tamam tamam sen degilmissin.Bebişim aşısı vardı onu hallettik 2 saat yürüyüş yaptım eve geldim yoğurt yaptım bebise vermek için kayınvalide ve görünümler çocuğa ek gıda verdigimi öğrendi hepsi nie verilsin çocuğun kilosu gayet iyi vs DIE sanki ben hiç bişey bilmiyormuş um gibi yüklendiler bana onlarla uğraştım 100 Gr fıstık ezmesi yemişim o sinirle bide 5 dilim ekmek onlar zaten tek başına 800 kalori yapiyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?