- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.781
mor diyince çayın rengini mor düşündümhayal gücüme hayranım
Kaş kaldırma mı ayni babamaynen o da en küçük bardakla içer iki fırt icer biter sonra o kaşlar hoopp havaya aklıma geldide
Ben sizden yaşlıyım ben de öyle büyüdümama su degince mormor oluyi sanki siz bilmezsiniz kaptinn hahahahaahahahah
annemler oyle buyumus simdi dalga geciyolar bizde oyle bisey yokki
Ben sizden yaşlıyım ben de öyle büyüdüm
Ahh ah 30 dan sonra öyle geciyoki seneler..37 olcam yakında ama en güzel yıllar..tabi ki daha genç gosteriyoz fazla diyenin ağzina kürekle vuruyozkiz oyle demesene bende yaslaniyorum allahtan kucuk gosteriyorum kimse inanmiyo hahahahaah kendimizi boyle avutalim napalim
:) aramizda 10yas var bende eylulde 27 gircem :) bende 20den sonra cok hizli gexiyor diyorum :)Ahh ah 30 dan sonra öyle geciyoki seneler..37 olcam yakında ama en güzel yıllar..tabi ki daha genç gosteriyoz fazla diyenin ağzina kürekle vuruyoz
eneee ben bundan 2 kutu ceyızıme aldım gunluk kullanmak ıcınPasabahce 42451 kodlu hahahahahaahanda buldumm kodunu Eki Görüntüle 1990586
Hani şu mistik çay var ya onu görünce direkt burnuma tütsü kokusu geliyo delimiyim neyim..tadını da hiç bilmem yani..
ama su degince mormor oluyi sanki siz bilmezsiniz kaptinn hahahahaahahahah
siyah cay mı mor oluyomusama su degince mormor oluyi sanki siz bilmezsiniz kaptinn hahahahaahahahah
eneee ben bundan 2 kutu ceyızıme aldım gunluk kullanmak ıcınbuydu galuba sen bı yere gıderkende cantana at bardagını
yoo cay iste sallama accik degisik. Her cay arasinda ki fark gibi poseti vok guzeltadı çaydan değişik mi merak ettimsek bunu mu ıcıyon
Yaaaaaaa çusssssssssiyah cay mı mor oluyomusanlamadım ben konuya lönk diye dalınca nolmuş
okadar degil caaaanim evde sadece :)
yoo cay iste sallama accik degisik. Her cay arasinda ki fark gibi poseti vok guzeldegisik seyleri severik kari koca
siyah cay mı mor oluyomusanlamadım ben konuya lönk diye dalınca nolmuş
tadıda mı değişik görürsem alcam merak ettirdinbizde böyle değişik şeyleri çok merak ediyoz bi yere gidip değişik bişey görsek hemen aa yiyelim diyoz sonuç hüsran babaannemin bi lafı var "çığıra çığıra gidiyo paralar"
benim esim oyle ben bakarm bakarm menuye yok yok ben sunu yiim o gider degisik bisey icer yer ama hep guzel cikar ben soylesem kesn kotu
Pastamibide karşındakinin yedidği güzel geliyo insanakuzenimle gittik erkek o browni söyledi kalpli geldi ben kalpli şey yemem erkek adamım dedi bende mozaik pasta söylemiştm o benimkini yedi ben onunkini çok beğendim başka günlerde hep söylüyorum ama o zaman aldığım tadı bidaha bulamadım
Pastami
Ben burdayim akilli olunönceden söylüyodum yanişimdi değil şimdi asla...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?