- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.841
YOK DEĞİLDİ O AZ YİYEN @zuzuzuzu1234 YDU YANLIŞ HATIRLAMIYOSAMSen emziriyomusun kalori nasil hesapliyosunnnn dun menunu begenmismiydim o az yiyen sen degildin dmi
Tamam arkadaslar yeni oldugu icin karisiyo bende simdilik. Taniyoruzz bakalim.YOK DEĞİLDİ O AZ YİYEN @zuzuzuzu1234 YDU YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM
gyet iyi yiyo arkadasımızekmeği azaltmaya calışıyo emziriyo ama sütü yetmediği için mamaya başlıcam diyodu
Bide düşün ben nasıl cildirdim zaten ilk çocuğumdan sonra yaşadığım sorunlar.kilo yapmıştı bende gerçekten sinirlenince ne yedigimi bilmiyorum ben yaaONLARA NEYMİŞ PARDONonalr kimmişte sana akıl veriyomş sinir geldi şu adam tarafının bilmiş tavırlarından hepsi aynı
Mecbur ilk cocugumsa emziriyorum diye umursamadim 84 kilo oldum ve eşimle cevremle sorunlar başladı şimdi yine. Öyle olmak istemiyorum hatta ideal kiloya ulaşmak istiyorum beklemeden gerçek anlamda dalga geçenler bile oldu o halimle Allah gerçekten kilo veremeyenlerin yardımcısı olsunSen emziriyomusun kalori nasil hesapliyosunnnn dun menunu begenmismiydim o az yiyen sen degildin dmi
4 ayı bitirdi muhtemeldir kalori hesabı yaptığım için sütüm geliyor ama yetersiz doyurmuyor yani 500 Gr almış ama az dedi doktor arada takviye et bazı kişiler eşinden dahil olmak üzere bu çocuk beslenemiyor inat etme ver mama dedi veriyorum bu sefer ailesi nie veriosun diyor ya ben bilmezmiyim çocuğumu ilk cocugumda aşırı yememe rağmen sütüm doyurmadi 3 4 aylıkken. Ona da ek gıda verdim mecburen ki gerçekten iyi yiyordumTamam tamam sen degilmissin.
Bebisin kac aylik neden karisiyolar ki sana ? Onlarmi dogurmus?
5 dilim ekmekkkkkk nasil yersinnnnnn
Evet epeyce yiyorum aslında ama bebek emzirmek 2saat egzersize denk mis ona güveniyorum emzirmeyi bıraksam Allah korusun ya iki saat egzersiz eklicem yada 500 kalori daha az beslenicem ki buda 1000 kalori sadece almaya denk geliyorYOK DEĞİLDİ O AZ YİYEN @zuzuzuzu1234 YDU YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM
gyet iyi yiyo arkadasımızekmeği azaltmaya calışıyo emziriyo ama sütü yetmediği için mamaya başlıcam diyodu
evet bir ara 4 yiyorum 2 ye düşürdüm ama bugün. Gene çıktı yukarıAylnaylm1 emziriyosan gunde 2 dilim en fazla 3 dilim bugday ekmegi yemelisin. Beyaz ekmek olmamali.
Paylaştım ben yaaa dunkunu de öyle hatırlıyorum paylasmadiysam dunkunu yazayım ama Allah Allah eski mesajlara bakarım.simdive baktım menü paylaşmıyosun artık nedeeeenn ?Aylnaylm1
kaptinn dunkunu unutmusum
Dünkü menü
Sabah 1.5 dilim ekmek 1 sucuklu yumurta biraz peynir zeytin tirtikladigim ve 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Oglen
Kremalı tavuk çorbası
10 adet sarma
Akşam
Kurufasulye pilav 1 porsiyon
Arada 1 kandil simidi ve süt
Simdi şoyle bebegim benim icin herkesden herseyden onemli.Bide düşün ben nasıl cildirdim zaten ilk çocuğumdan sonra yaşadığım sorunlar.kilo yapmıştı bende gerçekten sinirlenince ne yedigimi bilmiyorum ben yaa
Mecbur ilk cocugumsa emziriyorum diye umursamadim 84 kilo oldum ve eşimle cevremle sorunlar başladı şimdi yine. Öyle olmak istemiyorum hatta ideal kiloya ulaşmak istiyorum beklemeden gerçek anlamda dalga geçenler bile oldu o halimle Allah gerçekten kilo veremeyenlerin yardımcısı olsun
4 ayı bitirdi muhtemeldir kalori hesabı yaptığım için sütüm geliyor ama yetersiz doyurmuyor yani 500 Gr almış ama az dedi doktor arada takviye et bazı kişiler eşinden dahil olmak üzere bu çocuk beslenemiyor inat etme ver mama dedi veriyorum bu sefer ailesi nie veriosun diyor ya ben bilmezmiyim çocuğumu ilk cocugumda aşırı yememe rağmen sütüm doyurmadi 3 4 aylıkken. Ona da ek gıda verdim mecburen ki gerçekten iyi yiyordum
Evet epeyce yiyorum aslında ama bebek emzirmek 2saat egzersize denk mis ona güveniyorum emzirmeyi bıraksam Allah korusun ya iki saat egzersiz eklicem yada 500 kalori daha az beslenicem ki buda 1000 kalori sadece almaya denk geliyor
evet bir ara 4 yiyorum 2 ye düşürdüm ama bugün. Gene çıktı yukarı
Her doktoru da beğenmiyorlar.cnm ben öyle.besleniyorum amaSimdi şoyle bebegim benim icin herkesden herseyden onemli.
Yani kim ne demis umrumda olmaz. Bende 88kilo oldum ikincide daha bilincli oluurm elbet ama benimki hamilelk sonrasi bocalama suresiydi.
Ayrica sadece sut icin degil bunu burda cok soyledimmmmm bende 8 ayllikke baslamistim. Cocugun cok kucuk ve bizler ski diyet yaparken attigimiz toksinler bebege geciyome buda ona ilerisi icin zarar veriyormus.
Yani sadece kilo almak degl mesele.
Sen zaten hamur isinden uzak dursan suan kac kilosun blmiorm ama cok degil sanirim.
Sekerden vs uzak dursan verirsin hemde cok guzel verirsin. Normal yemeklerden ye coook kucuk bebegin bu zamanlarsa sporu bile onermiyorlar diye biliyorum yuruyus vs haric.
Sen sabah bugday ekmeginle kahvalti guzel bir kahvalti yapsan oglen corba yogurt meyve gibi seyler yesen aksamda pisirdiklerinden yesen makarna pilav hamur isi haric.ohh misssss bide yuruyus yapsan daha neee.
Ek gida icin bana kucuk geldi tabi mama vs verebilirsin iki ay kalmis ek gida icin zaten. Mama icin kimseye hesap vermek zorunds degilsin ama unutma ki az beslenmek de sutu azaltiyor.
Madem kvnin mama tavrindan rahatsiz oluyosun ben olsam sizene derim de sen ozaman onlar gordugunde verme belki kafana bukadar takmazsn
Doktor bile ver demis daha neyi sorguluyosun ki
Sen bi sure bosver kaloryi falan saglikli beslen sadece ozaman zaten otomtk kilo verirsin. Keptin da yorumlarimdan az cok cozmustr emzirme menulerini. Bundan sonra dikkat edicem ne yiyosun ne iciyosunHer doktoru da beğenmiyorlar.cnm ben öyle.besleniyorum amakaptinn e begendiremiyorum bı turlu sadece yediklerini abartmamaya çalışıyorum dunkunkenumu de beğenmemiş oysa o sadece 1600 kaloriydi . Spor olarak yaptığım 15 dk yıl geçmiyor mekik ve ip atlama gerisi yürüyüş zaten yinede zararı olur mı ki bilemedim aslında doktora sorsaydim.keske onuda
Her doktoru da beğenmiyorlar.cnm ben öyle.besleniyorum amakaptinn e begendiremiyorum bı turlu sadece yediklerini abartmamaya çalışıyorum dunkunkenumu de beğenmemiş oysa o sadece 1600 kaloriydi . Spor olarak yaptığım 15 dk yıl geçmiyor mekik ve ip atlama gerisi yürüyüş zaten yinede zararı olur mı ki bilemedim aslında doktora sorsaydim.keske onuda
Ben ekmeklere taktim bide börek çörek onlara yoksa sebze yemegine vs lafım yok ki :) bencede bi doktora sor öyle karar ver öncelik bebis çünküSen bi sure bosver kaloryi falan saglikli beslen sadece ozaman zaten otomtk kilo verirsin. Keptin da yorumlarimdan az cok cozmustr emzirme menulerini. Bundan sonra dikkat edicem ne yiyosun ne iciyosun
AaaaaaaaaKizlar kuşum kaçmış cok üzgünüm
Annem balkonun kapisini acik birakmis onunda kapisi acikmis kacmis gitmis 4 yildir bizimleydi cok alismistik cok üzgünümAaaaaaaaanasil olmus
Ayyyy ne denir ki yaaaa geri gelmezmiiiAnnem balkonun kapisini acik birakmis onunda kapisi acikmis kacmis gitmis 4 yildir bizimleydi cok alismistik cok üzgünüm
Yani tahmin ediyorumBen ekmeklere taktim bide börek çörek onlara yoksa sebze yemegine vs lafım yok ki :) bencede bi doktora sor öyle karar ver öncelik bebis çünkü
Kizlar kuşum kaçmış cok üzgünüm
Ay bebeğim çok üzüldümm anlayabiliyorum seni teyzeminde kuşlari var çok üzülür hatta ağlar bişey olduğunda :/Annem balkonun kapisini acik birakmis onunda kapisi acikmis kacmis gitmis 4 yildir bizimleydi cok alismistik cok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?