- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.801
Ayyy gerçekten mi bak şimdi bende mi icmesemAyy dibek kahvesiyle kötü bi anim var icesim gelmiyokvdemlerde dibek kahvesi icerken içinden kurt çıktı ve ben içtim yanlışlıkla ögüre öğüre bi hal oldum hala midem kalkiyo
ay ne bilim ben yaaa bardak çay bişiler gördm deYaaaaaaa çussssssss
cıkarkende turuncusiyah çay demleyince mor oluyomuşiçip mideye gidince pembe
ay ne bilim ben yaaa bardak çay bişiler gördm de
cıkarkende turuncu
Tememdir
ben didim amaahahahahahha bunu ben dicektim ama çok iğrenç olur diye demedim
ayyyyKizlar bu browniii bi harika olduEki Görüntüle 1990684 Eki Görüntüle 1990685 kahvemin yaninda yemek icin sabirsizlaniyorum
ne göndermiş bana da süleTememdir
Kizlar bu browniii bi harika olduEki Görüntüle 1990684 Eki Görüntüle 1990685 kahvemin yaninda yemek icin sabirsizlaniyorum
O kadar hafifdi kii hafiften içi ıslak pekmez az bi tatlilik vermis ama o üstündeki cikolata o kadar guzel tamamliyo ki sekeriiben didim ama:
ayyyypek güzel duruyooo allahtan tokumm
ne göndermiş bana da süle
Ayip ama sorulur mu oylene göndermiş bana da süle
Yok buna rondo lazim degelverem mi tarifi bi kare dilim yedim o kadar yemek yeter abartmamak lazim seker yag yok diye Eki Görüntüle 1990688
Yooosa fırını da mi attirdinbende yapcam bundan fırınımız olunca
Yooosa fırını da mi attirdinhee yap bayildimmmm tek kelimeyleee ilk defa kek yedim diye pişmanlık duymuyorum sevdim ben bu sağlıklı atıştırmalık yapma işini
evrak içinde boğulmuş durumdayım kuzum stajere dosya dizdirmiştik hepsi yanlış inada yapar gibi hepsi rezil durumda...detoks yapayım dedim bugün ayran aşı gibi olanSchonerDuft nerdesinnn seeeeeen
bende tarif istiyorum sen tarifler 10 numara 5 yıldızKizlar bu browniii bi harika olduEki Görüntüle 1990684 Eki Görüntüle 1990685 kahvemin yaninda yemek icin sabirsizlaniyorum
evrak içinde boğulmuş durumdayım kuzum stajere dosya dizdirmiştik hepsi yanlış inada yapar gibi hepsi rezil durumda...detoks yapayım dedim bugün ayran aşı gibi olanmidemi bulandırdı yiyemedim yemekte yok dışardan da yemek istemiyorum çok acıktım
Tatli krizlerine birebir canim hemen atiyorum tarifibende arastirip buluyorum iste ama yaptigim en guzel diyet kek buu kek degil resmen orjinal browni olduuu Eki Görüntüle 1990691
Ovvv ni gizil de bi daaamaağğtttyok o kadar değilbiz yeni eve taşınınca sözlüm ankastre set hediye etti Ev hediyesi Ustalar sökmüş fırını servis bekliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?