- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.021
napıyon bebekiiimmm cok mu yoruluyon hiç yoksunn
makarnayla mantı nasıl yapıyonuz kızIki tabak koyarsan tamam
Evde eriste var yogurtlu corba yapiyoz terbiyeli KÖYDEN Geldi
Bide uzun makarnadan var onlada manti yapiliyo tavuklu nohutli oda KÖYDEN GELDI
sttttt aramizdaaa
ay bi kere kendim yaptımdı pek güzel olduydu su unu acilen almam lazımSimiti duyunca giza bi haller oldu osmanliya uzandi
Yada sen evdekini getir daha kolay olar 3 er tabah yirikIki tabak koyarsan tamam
Evde eriste var yogurtlu corba yapiyoz terbiyeli KÖYDEN Geldi
Bide uzun makarnadan var onlada manti yapiliyo tavuklu nohutli oda KÖYDEN GELDI
sttttt aramizdaaa
Benimki de ayni kafadan bosver gitsin kendileri hic sevmem zaten pazariahahahah:d napcan işte öğreniyolar yavas yavas bnmki diyi o kalabalıga sokmam seni sen lliste yaparsın ben giderim he dedim olar işime gelir
SssSiz ne karistiyyonuz gizliden
Adi manti.napıyon bebekiiimmm cok mu yoruluyon hiç yoksunn
makarnayla mantı nasıl yapıyonuz kız
ay bi kere kendim yaptımdı pek güzel olduydu su unu acilen almam lazım
Birak ya konusmayin benleeeeSssahlını dibini bucağını oğreniyom keptinin
cıbıl fotomu attım ona tehdit ediyo beniSiz ne karistiyyonuz gizliden
giren yok diye biliyom ama tabi onlarda gizlli takımıyosaVar mi ki buralarda oldugunu bilen yada tanidiklar giriyo mu kkya
Ben ilk defa tambugdaydan yapiyom guzel olursa haber ederimnapıyon bebekiiimmm cok mu yoruluyon hiç yoksunn
makarnayla mantı nasıl yapıyonuz kız
ay bi kere kendim yaptımdı pek güzel olduydu su unu acilen almam lazım
Konusuruh senleBirak ya konusmayin benleeee
cıbıl fotomu attım ona tehdit ediyo beniyok yok şaha sen ne biliyosan onu biliyo
giren yok diye biliyom ama tabi onlarda gizlli takımıyosa: bu ara telefonun geçmişini temizlemeyi unutuyom yakalancam diye korkuyom
he bendeBenimki de ayni kafadan bosver gitsin kendileri hic sevmem zaten pazari
Adi manti.
fettuccine makarnasi varya ondan az kisa firinlanmis kuru yani.
Onu pisirirken buyuk tepside ocaklari yakiyorum 2 3 tane ustune full tavuk didiyorum haslanmis nohut karabiber ve tavuk suyunu ekliye ekliye dondurup pisiriyosun suyunu cekiyo imhhhhh superrrr vok severm banada komsumuz getiriyo memleketinden
Yuruuuuuu zihhimKonusuruh senleen coh senle
sende hamur işi yiyon habireBen ilk defa tambugdaydan yapiyom guzel olursa haber ederimküçük yaptim ama mirak itme abartmadim pisiyi daha dünkü yaptigim ekmek hamurundan ayirdim accik onla yaptim
oohh tatildesin dimikkkkkHeee cok yoruldum cok şükür anam ankarada babam sivasta kimsecik yok iki gun tatil yapıyorum ohhhhh mıss gibii evet iki hafta sonra bi bakim kg ma donucemm gelen giden bahce isi derken iki gun kendimle basbasayim dusunme vaktim cok oldu :))) keptinnn
sen köyde oturuyon asıl bn kasaba kızıyım sen daha kuzeyde kalıyon ya ondan öle dedimdi
diyim mi he diyim mi diyim mi
bence olur fettucini al yap az kurut firinda yanmasin tabi :)he bende
ay cok güzel geldi anlatınca nette ne yazsam cıkar o satın makarnayla denesem olur mu yada erişteyle
muhafızlar tez kelleleri vurula yada yok yoookk kör zindanlara atıpıl zincirlere vurulaaaa tın bunları gözüm görmeyeee
sen elbet bi daha izine ayrılmak isticen bakam nası geri döncen sonra :
Yaaa icimde kurtmu var anlamadim bide manti makarna diyonuzZihhim mi bu iki oldutohati hakittin
Ne yiyom hamir soyle hadisende hamur işi yiyon habire
oohh tatildesin dimikkkkkde bakam kilonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?