Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

temem keptin duymasın şimdi oda gelmek ister bize simit kalmas

Oooo kaptinn gelirse 4 dene fazladan yapmam lazimgelir ses etme ona hicbi isim var benim de usulca gel

biz aynı ildeyiz bilmem farkındamısın sen benim yaşadığım ilin köyündensin pardon il demişim
sen köyde oturuyon asıl bn kasaba kızıyım sen daha kuzeyde kalıyon ya ondan öle dedimdi
Ahahahhahahahahahahah sekerpancarii ifsa vol 1 bende seni ifsalarim bah
diyim mi he diyim mi diyim mi

Ahhahahahahahhaha bak bu iyiydiiuu

temem simitleri hep yer bitirir evinde susam kalmaz un kalmaz duymasın
muhafızlar tez kelleleri vurula yada yok yoookk kör zindanlara atıpıl zincirlere vurulaaaa tın bunları gözüm görmeyeee
şimdi tokatı yicem bekliyom hatta artık beni takımdan atabilir
sen elbet bi daha izine ayrılmak isticen bakam nası geri döncen sonra :

Kiz ben yicem kadar accik yoguruyom az pişirip tavada kesiyom bi yemelik yani pazara gitmedik bu hafta boyle gececek sebzesiz cumartesi meyve sebze dolduracam
Hee farkittim bana diyi @ParteMoralll diyii zihhim yi diyi
Niye iki lokma ekmek yiyon acrlen varsa iki dilim tam bugday ekmeginin arasina peynir koy yi ben mi söylim bunlari dakinadim bak yine seni

ayy bizimde pazara gitmemiz lazımdı artık cumartesi gideriz bizim burda haftanın hrgünü pazar var farklı yerlerde hepiside bize yakın ama giden yok işte üşengeçlik evlenince gocamı göndercem hep
geç kaldımdı saçlarımla ugrasırkene

Bize cumartesi yakin hep oraya gidiyo eşim ben gitmiyom ala ala ogrendi guzel sebze meyve almayi ilk evledigimizde bi dolmalik biber almis icine 2 tabak iç sığar bi pirasa alirdi kocamış iki metre

Ama diyet yemek bu da sus didim 5 kaşık koyarim guzelceneh yirim
Iki tabak koyarsan tamam
Evde eriste var yogurtlu corba yapiyoz terbiyeli KÖYDEN Geldi
Bide uzun makarnadan var onlada manti yapiliyo tavuklu nohutli oda KÖYDEN GELDI
sttttt aramizdaaa

muhafızlar tez kelleleri vurula yada yok yoookk kör zindanlara atıpıl zincirlere vurulaaaa tın bunları gözüm görmeyeee

sen elbet bi daha izine ayrılmak isticen bakam nası geri döncen sonra :
Simiti duyunca giza bi haller oldu osmanliya uzandi

Bize cumartesi yakin hep oraya gidiyo eşim ben gitmiyom ala ala ogrendi guzel sebze meyve almayi ilk evledigimizde bi dolmalik biber almis icine 2 tabak iç sığar bi pirasa alirdi kocamış iki metre
ahahahah :d napcan işte öğreniyolar yavas yavas bnmki diyi o kalabalıga sokmam seni sen lliste yaparsın ben giderim he dedim olar işime gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…