- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.001
Ooootememkeptin duymasın şimdi oda gelmek ister bize simit kalmas
yakınız yakınızsen daha yakınsın yakınsın galiba ay karıstırdım su an aklımda 2 il var biri bana yakın biri sana poncikbirgelincik
Ahahahhahahahahahahahyakınız yakınızsen daha yakınsın yakınsın galiba ay karıstırdım su an aklımda 2 il var biri bana yakın biri sana poncikbirgelincik
Ahhahahahahahhaha bak bu iyiydiiuubiz aynı ildeyiz bilmem farkındamısınsen benim yaşadığım ilin köyündensin pardon il demişim
Ooookaptinn gelirse 4 dene fazladan yapmam lazimgelir ses etme ona hic bi isim var benim de usulca gel
Ahhahahahahahhaha bak bu iyiydiiuu
tememkeptin duymasın şimdi oda gelmek ister bize simit kalmas
Ooookaptinn gelirse 4 dene fazladan yapmam lazimgelir ses etme ona hic bi isim var benim de usulca gel
biz aynı ildeyiz bilmem farkındamısınsen benim yaşadığım ilin köyündensin pardon il demişim
diyim mi he diyim mi diyim miAhahahhahahahahahahahsekerpancarii ifsa vol 1 bende seni ifsalarim bah
Ahhahahahahahhaha bak bu iyiydiiuu
muhafızlar tez kelleleri vurula yada yok yoookk kör zindanlara atıpıl zincirlere vurulaaaa tın bunları gözüm görmeyeeetememsimitleri hep yer bitirir evinde susam kalmaz un kalmaz duymasın
sen elbet bi daha izine ayrılmak isticen bakam nası geri döncen sonra :şimdi tokatı yicem bekliyomhatta artık beni takımdan atabilir
Kiz ben yicem kadar accik yoguruyom az pişirip tavada kesiyom bi yemelik yaniayy sen yapıyon mu evde makarnabizde yaparız kcoamaann bez cuvala koyup saklarız
taam aplaaadmem bi daha içim dışım su oldu al su iç
saa diyiiiiSekerPancarii
sabah 2 lokm ekmek zeytin peynir yidim açım ben ekmek yyince acıkıyom hemen
Susam biterse naparim evdetememsimitleri hep yer bitirir evinde susam kalmaz un kalmaz duymasın
ayy bizimde pazara gitmemiz lazımdı artık cumartesi giderizKiz ben yicem kadar accik yoguruyom az pişirip tavada kesiyom bi yemelik yanipazara gitmedik bu hafta boyle gececek sebzesiz cumartesi meyve sebze dolduracam
Hee farkittim bana diyi @ParteMoralll diyiizihhim yi diyi
Niye iki lokma ekmek yiyon acrlen varsa iki dilim tam bugday ekmeginin arasina peynir koy yiben mi söylim bunlari da kinadim bak yine seni
Bende senin hakkinda az sey bilmiyom yani
sen köyde oturuyon asıl bn kasaba kızıyım sen daha kuzeyde kalıyon ya ondan öle dedimdi
diyim mi he diyim mi diyim mi
Bize cumartesi yakin hep oraya gidiyo eşim ben gitmiyom ala ala ogrendi guzel sebze meyve almayi ilk evledigimizde bi dolmalik biber almis icine 2 tabak iç sığarayy bizimde pazara gitmemiz lazımdı artık cumartesi giderizbizim burda haftanın hrgünü pazar var farklı yerlerde hepiside bize yakın ama giden yok işte üşengeçlik evlenince gocamı göndercem hep
geç kaldımdı saçlarımla ugrasırkene
bnm ifşa olmam an meselesi zati artık ne olursa bahtımaBende senin hakkinda az sey bilmiyom yanidii istersen ahhahhhhahabbaahh
Iki tabak koyarsan tamamAma diyet yemek bu dasus didim 5 kaşık koyarim guzelceneh yirim
Evde eriste var yogurtlu corba yapiyoz terbiyeli KÖYDEN Geldiayy sen yapıyon mu evde makarnabizde yaparız kcoamaann bez cuvala koyup saklarız
taam aplaaadmem bi daha içim dışım su oldu al su iç
saa diyiiiiSekerPancarii
sabah 2 lokm ekmek zeytin peynir yidim açım ben ekmek yyince acıkıyom hemen
sttttt aramizdaaaTemem yapmiyom
Simiti duyunca giza bi haller oldu osmanliya uzandimuhafızlar tez kelleleri vurula yada yok yoookk kör zindanlara atıpıl zincirlere vurulaaaa tın bunları gözüm görmeyeee
sen elbet bi daha izine ayrılmak isticen bakam nası geri döncen sonra :
ahahahahBize cumartesi yakin hep oraya gidiyo eşim ben gitmiyom ala ala ogrendi guzel sebze meyve almayi ilk evledigimizde bi dolmalik biber almis icine 2 tabak iç sığarbi pirasa alirdi kocamış iki metre
Siz ne karistiyyonuz gizlidenBende senin hakkinda az sey bilmiyom yanidii istersen ahhahhhhahabbaahh
Var mi ki buralarda oldugunu bilen yada tanidiklar giriyo mu kkyabnm ifşa olmam an meselesi zati artık ne olursa bahtıma:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?