Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ondan mini yazmiyon deeelmii senin ben cigeeeeerni bilirim hahahahaahahahah
Yoh giz valla benimki degisik diye coh hamir yiyom saniyonuz ama ben 2 dilim tambugday ekmegine eşliyom onun grmini bugün yumurta da yemicem kalorim belli yani aşmıyorum onu hic

heee ben köydeyim heeeee tamammmmm

bence olur fettucini al yap az kurut firinda yanmasin tabi :)
Sonra dedigim gibi olur bence. Nette gonen tavuklu manti ama cikanlar farkli guzelde gorunmuyo oyle deg.
Ay resmen canim cekti allahtan haslanmis nohutum yok susuuun
ben bunu kesin yaparım
tehtid vaaaaaaaaar yetişiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
sen göresiiinnn bana köylü dedin dimek
Yaaa icimde kurtmu var anlamadim bide manti makarna diyonuz
tm sustum ki sen dur yeme
Ne yiyom hamir soyle hadi sabah ekmek yemiycehh mi grmini ölçtüm simit yaptim beyaz un da degell nerde hata söyle cabuh
kurabikler browniler pogacalar
Kalkkk parteeee kalkkk kendineeeeede kahve yapppppppp
bende rica ediciimm az şekersiz
kaptinn suan mantiya bakmiyosa ben buralardan giderin
cok güzel duruyomş : bi tane tarifine uygun buldum galiba

ben bunu kesin yaparım

Hepside diyet ürün ama hemde cok faydali seyler beni aşşaliyamazsiniz sagliksiz bisey yemiyom ve küçük porsiyonlarda yiyomharika bi kahvaltiydi saolun efendim

Hepside diyet ürün ama hemde cok faydali seyler beni aşşaliyamazsiniz sagliksiz bisey yemiyom ve küçük porsiyonlarda yiyomharika bi kahvaltiydi saolun efendim
olsun yime yulaf lapası yiyodun sn önceden onlardan ye bende öğle yemeğine gitcem ne var acaba yemekte makarna mı pilav mı her öğlen biri mutlaka var

olsun yime yulaf lapası yiyodun sn önceden onlardan ye bende öğle yemeğine gitcem ne var acaba yemekte makarna mı pilav mı her öğlen biri mutlaka var
Ayni kalori kizzz aynii ha yulaf lapasi yapmisim ha pekmezli kuru meyveli yulaf barımı yimişim ayniiii ve ayni hesap zati yulaf lapama meyveler ve ceviz katiyom yaa haniihem ben saglikli degisik tarifler denemeyi seviyom 1 dilim ekmekli yagli sulu yemek yesem öğlen kimse bisi dimez demidegisik seyler yaziyom diye cok saniyonuz cuma görecez kim coh yimis

Yoh giz valla benimki degisik diye coh hamir yiyom saniyonuz ama ben 2 dilim tambugday ekmegine eşliyom onun grmini bugün yumurta da yemicem kalorim belli yani aşmıyorum onu hic
Tamamammm sakinn ol
Hala diyom tambugdaydan eriste kescem diyett yani ve küçük bi tabak yicem ee menu yazsam zaten göreceniz ne yedigimi
sakinnnnnn oll

ben bunu kesin yaparım

cok goozel dimi bigun bende yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…