- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.061
şubattan bu yana 78 den 72 ye düştüm sadece 60lara geçmem gerekli temmuzda tedavim var kısmet ise of of
Senin sinirini yirimBiras sinillendimsakinim temem
canim aslinda dusebilirsin beslenme seklini degistir bence temmuza ohoooo 4 kg bile verirsin nolcak sanki cok takincada verilmiyoşubattan bu yana 78 den 72 ye düştüm sadece 60lara geçmem gerekli temmuzda tedavim var kısmet ise of of
sakin şampiyonAyni kalori kizzz aynii ha yulaf lapasi yapmisim ha pekmezli kuru meyveli yulaf barımı yimişim ayniiiive ayni hesap zati yulaf lapama meyveler ve ceviz katiyom yaa hanii hem ben saglikli degisik tarifler denemeyi seviyom 1 dilim ekmekli yagli sulu yemek yesem öğlen kimse bisi dimez demi degisik seyler yaziyom diye cok saniyonuz cuma görecez kim coh yimis
cok güzel duruyoTamamammm sakinn ol
sakinnnnnn oll
cok goozel dimi bigun bende yicem
evet haşlamayapalım sevmem kendisini ama yaparım 2 3 kilo gidecekse katlanırımhaşlama mı peki ?
ayy temiz hava mangallar közlenmiş patlıcanlı salatalarrrPazar belgrada gidicez ailecek kuzenler falan kalabalik ohhhh gelsin mangallar mis havaaaaaa orda yuruyus yeri varya 6km yuruyosun cikman imkansizordada yururum ohhhhh catlayinda patlayin
Eriste kalin biraz guzel olmaz bence. Eristemde var ama hic dusunmedm.sakin şampiyontutmayın küçük enişteyi
cok güzel duruyocok begendim normal erişteyle de yaparım ki ben onu
evet haşlamatm ben kesin öğreniyoum nasıl oldugunu cumartesi salı perşembe yapıyoruz ok mu
ayy temiz hava mangallar közlenmiş patlıcanlı salatalarrrhiç kıskanmadım
taam neyse sonra konusalım bu konuyuEriste kalin biraz guzel olmaz bence. Eristemde var ama hic dusunmedm.
Incee olcak baya hemde kurums.
Kiskanmadn belliay aciktm ya hep sizin yuzunuzdeñnnnn
Bende seni yirimSenin sinirini yirim
canim aslinda dusebilirsin beslenme seklini degistir bence temmuza ohoooo 4 kg bile verirsin nolcak sanki cok takincada verilmiyo
şampiyonu kizdirdin sonundasakin şampiyontutmayın küçük enişteyi
cok güzel duruyocok begendim normal erişteyle de yaparım ki ben onu
evet haşlamatm ben kesin öğreniyoum nasıl oldugunu cumartesi salı perşembe yapıyoruz ok mu
ayy temiz hava mangallar közlenmiş patlıcanlı salatalarrrhiç kıskanmadım
Ben yulafli bar yesem tohatlan amataam neyse sonra konusalım bu konuyuben doydum yarım kase corba 1 hasanpaşa köfte yarım dilim ekmek yedim
Ayyy bende piknige gitmek istiyomm yaaPazar belgrada gidicez ailecek kuzenler falan kalabalik ohhhh gelsin mangallar mis havaaaaaa orda yuruyus yeri varya 6km yuruyosun cikman imkansizordada yururum ohhhhh catlayinda patlayin
Afiyet olsun kofte az deglmitaam neyse sonra konusalım bu konuyuben doydum yarım kase corba 1 hasanpaşa köfte yarım dilim ekmek yedim
gel sendeeee hem yuruyus yerinde dedikodu yapariz burdakileriAyyy bende piknige gitmek istiyomm yaa
Hee keptini konuşurukAfiyet olsun kofte az deglmi
gel sendeeee hem yuruyus yerinde dedikodu yapariz burdakileri
Evet onu cekistiririkHee keptini konuşurukbenim diyet yemeklerime yulaflarima yime dedi bunu asla unutmam unutturmam biliyisin kaptinn
tm hadi git gel ben beklerim seni tam burda aha büleBende seni yirim
şampiyonu kizdirdin sonundaispanakla yogurdugum yeşil tambugday eristemle doverim seni protein dolu boll yimirtali ohhh ben simdi biraz 30 40 dk 10 kilo agirlikla squatlar neyimler kol çalismalar felonlar karin kaslari filanlar çalışcam sonra overim yemeklerimi biraz daha
kemal paşa değil hasanpaşaBen yulafli bar yesem tohatlan amao kemalpasa bey nerden cıhtı bunu hic unutmucam karlll yemeklerime coh dedigini aslaaa unutmucam kork benden bide ekmek yimis
orta boydu yetti bayaaAfiyet olsun kofte az deglmi
gel sendeeee hem yuruyus yerinde dedikodu yapariz burdakileri
Hee keptini konuşurukbenim diyet yemeklerime yulaflarima yime dedi bunu asla unutmam unutturmam biliyisin kaptinn
Evet onu cekistiririk
tm hadi git gel ben beklerim seni tam burda aha büle
kemal paşa değil hasanpaşa:
yemeklerine cohh demedim hamur işi cohh dedimm
orta boydu yetti bayaabnm dedikodumu yapamazsınız geçiceniz o yollara hep kamera yerleştirdim ben hepp dinleme cihazlarıynan dolu hep izlicem sizi
heee hee evett anliyoruz grupda niye kimse yok yaa
Bildirim gelmiyor nedense bende emziren annelerde gelip DIE ona bakindiydim@nuffiun
zuzuzuzu1234
E elaalemi
@Alina_
Aylnaylm1
poncikbirgelincik
SekerPancarii
sarraf
açıklama bekliyoruz
boş yiceksen yogurlayyıp öyle ye kuzuŞu an sebze hasliyorum öğlene yemeğe yağ koymicam
Neyse@nuffiun
zuzuzuzu1234
E elaalemi
@Alina_
Aylnaylm1
poncikbirgelincik
SekerPancarii
sarraf
açıklama bekliyoruz
Yoğurt Yedim arada ya :) ama 2 tabaktan fazla yiycem 2 büyük havuç 3 pırasa 1 bağ ıspanak 1 patates hepsini başladım hepsinde bitiricem :)(boş yiceksen yogurlayyıp öyle ye kuzu
arada bakmazsan bildirim gelmez tebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?