Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pazar belgrada gidicez ailecek kuzenler falan kalabalik ohhhh gelsin mangallar mis havaaaaaa orda yuruyus yeri varya 6km yuruyosun cikman imkansiz ordada yururum ohhhhh catlayinda patlayin

sakin şampiyon tutmayın küçük enişteyi
Tamamammm sakinn ol
sakinnnnnn oll

cok goozel dimi bigun bende yicem
cok güzel duruyo cok begendim normal erişteyle de yaparım ki ben onu
yapalım sevmem kendisini ama yaparım 2 3 kilo gidecekse katlanırım haşlama mı peki ?
evet haşlama tm ben kesin öğreniyoum nasıl oldugunu cumartesi salı perşembe yapıyoruz ok mu
Pazar belgrada gidicez ailecek kuzenler falan kalabalik ohhhh gelsin mangallar mis havaaaaaa orda yuruyus yeri varya 6km yuruyosun cikman imkansiz ordada yururum ohhhhh catlayinda patlayin
ayy temiz hava mangallar közlenmiş patlıcanlı salatalarrr hiç kıskanmadım

Eriste kalin biraz guzel olmaz bence. Eristemde var ama hic dusunmedm.
Incee olcak baya hemde kurums.
Kiskanmadn belli ay aciktm ya hep sizin yuzunuzdeñnnnn

Senin sinirini yirim
canim aslinda dusebilirsin beslenme seklini degistir bence temmuza ohoooo 4 kg bile verirsin nolcak sanki cok takincada verilmiyo
Bende seni yirim
şampiyonu kizdirdin sonunda ispanakla yogurdugum yeşil tambugday eristemle doverim seni protein dolu boll yimirtaliohhh ben simdi biraz 30 40 dk 10 kilo agirlikla squatlar neyimler kol çalismalar felonlar karin kaslari filanlar çalışcam sonra overim yemeklerimi biraz daha

taam neyse sonra konusalım bu konuyu ben doydum yarım kase corba 1 hasanpaşa köfte yarım dilim ekmek yedim
Ben yulafli bar yesem tohatlan ama o kemalpasa bey nerden cıhtı bunu hic unutmucam karlll yemeklerime coh dedigini aslaaa unutmucam kork bendenbide ekmek yimis

tm hadi git gel ben beklerim seni tam burda aha büle
Ben yulafli bar yesem tohatlan ama o kemalpasa bey nerden cıhtı bunu hic unutmucam karlll yemeklerime coh dedigini aslaaa unutmucam kork bendenbide ekmek yimis
kemal paşa değil hasanpaşa :
yemeklerine cohh demedim hamur işi cohh dedimm
Afiyet olsun kofte az deglmi
gel sendeeee hem yuruyus yerinde dedikodu yapariz burdakileri
orta boydu yetti bayaa bnm dedikodumu yapamazsınız geçiceniz o yollara hep kamera yerleştirdim ben hepp dinleme cihazlarıynan dolu hep izlicem sizi
Hee keptini konuşuruk benim diyet yemeklerime yulaflarima yime dedi bunu asla unutmam unutturmam biliyisin kaptinn

Evet onu cekistiririk

heee hee evett anliyoruz grupda niye kimse yok yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…