- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.441
Tamam canim,hic kullanmadigim bir besin,daha once ama cok once bir paket alip cop olmustu,ama ben pisirmeden denedim ,sanirim ondan tuketemedim.bakalim beklentim buyuk bu haftaOda olur canim lif olsun yeterki lifff asiri onemli bunu unutmaa. Tavsiyem.
Sabah 333 kalorilik beslendim
Öğlen 1 elma 1 kase yoğurt yedim doymayinca 1 kase yoğurdun içine daha 2 kaşık makarna koydum pul biberle yedim 520 kalori oldu çok mı yedim gene
Aksami pro ile yersen yarina eksi garanti canimSabah 333 kalorilik beslendim
Öğlen 1 elma 1 kase yoğurt yedim doymayinca 1 kase yoğurdun içine daha 2 kaşık makarna koydum pul biberle yedim 520 kalori oldu çok mı yedim gene
Ne fısırdasıyonuz
Ne fısırdasıyonuzbilmiyom sanmayın temizlih yapiyoh diye görmüyoh mu
Olmas beni kimseler göremesbirbirimizi gördüktüü birazsenide görmek istiyiim pincirim
2 kaşık yedim sadecedüne göre iyi makarna işini fazla abartmazsan
.Aksami pro ile yersen yarina eksi garanti canim
Hee her daim beni takipdedir herseye gizar o
2 kaşık yedim sadece
.
Akşama tavuk atayım fırına pilavsiz 1 but yiyeyim :))
Hee her daim beni takipdedir herseye gizar oherseyeee
Valla midem.kuculmuyor ne yazikki yapadabilirdim ama.su an kendimi yollara atmayı düşünüyorum.halen süpürge açamadım ve karar verdim gelince supurucem :))bi an oturup hepsini yiyebilirsin diye korkuyorum
Valla midem.kuculmuyor ne yazikki yapadabilirdim ama.su an kendimi yollara atmayı düşünüyorum.halen süpürge açamadım ve karar verdim gelince supurucem :))
Ins cnm. Her gecen gun yeni seyler kesfediyorum yeni dogan hazirlik cilginlihi varhalledersin inşallah canım stres yapma ne zaman ızne ayrılıyorsun
hadi bakalim canimmTamam canim,hic kullanmadigim bir besin,daha once ama cok once bir paket alip cop olmustu,ama ben pisirmeden denedim ,sanirim ondan tuketemedim.bakalim beklentim buyuk bu hafta
yedimde geldim bendedogri dedin
Ben yimee gidiyommmmmmm
mantıklı kuzuum hem sağlıkla ilgilide için rahat eder diyetisyen listesinide uygularsın 1 ayda olsa faydası cok olur eminimdiyetisyene gitme kararı aldım kızlar en azından şu kan tahlillerimi yaptırayım eksik bir sürü tahlilim varmış onları yaptırırım belki insülin direncim yüksektir yanlış bişiler yapıyorumdur 1 yalık gidicem sadece tahlillere
ben gördüm ben ben kuzusunuda gördm bekk datlıııOnlar gordu kizima kocime hayatima kadarhahahaha
olur baby instgrm varmi
Gizli isler cevirdik kimse duymasin
kıskanmadım kikeptinnn hiç duymasın
2 kaşık makarna öğle saatinde zararsız gibi geldi bide yürüyüş yapcan yakarsın onuSabah 333 kalorilik beslendim
hee calışıyoh diye görmüyohhh muNe fısırdasıyonuzbilmiyom sanmayın temizlih yapiyoh diye görmüyoh mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?