- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.461
yedimde geldim bende
mantıklı kuzuum hem sağlıkla ilgilide için rahat eder diyetisyen listesinide uygularsın 1 ayda olsa faydası cok olur eminim
ben gördüm ben ben kuzusunuda gördm bekk datlııı
kıskanmadım ki
2 kaşık makarna öğle saatinde zararsız gibi geldi bide yürüyüş yapcan yakarsın onu
hee calışıyoh diye görmüyohhh mu
napıyon senponcikbirgelincik
acele etmeden hafif tempoÇıkamadım bı turlu 2 oda süpürdüm mutfağa girmeden bebiş ağlamaya başladı bı çıksam off offd en az 2 saat yürüyüş yapicam yavaş tempo ama
ne konusuyonz siz bana da diyin cıbııkkkkkkkk
Yarın sabah 66.2 cikmazsam üzülürümAylnaylm1 tatlım ben _800 başladım sabaha isteyince gidiyor verenler var yani sen canını sıkma olacak inşallah
Bende kendime kaliyodum birakmasaydim. Size tavsiyem asla birakmayin yani koruma vs diye.@ParteMoralll sen güzel kilo vermişsin ya maşallah sana valla bakıp bakıp hayran kalıyorum
canıııım @nuffiun kimyon la bişiler yapıyodu galiba o bilgi verebilir sanaKızlar evde kimyon tohumu var ne yapacağımı bilmiyordum bide baktım saç uzatmada yazıyor ne yapsa.m uygulasam mı uygulayan var mı ??
Ins cnm. Her gecen gun yeni seyler kesfediyorum yeni dogan hazirlik cilginlihi var
Calisabildigim kadar calisacagim cnm son ana kadar 3 hafta kala zaten yasak dayanabilirsem o kadar calisacagim bakalimmm
Çıkarsın bitanem ya sıkıntı etme azcik kes pilav hamur işi yeme su iç bol bol bide terle bı şekilde sporla falan inan çıkarsın yada üç günlük dektoks yap kendine ben onu yapmayı düşünüyorum sende yapYarın sabah 66.2 cikmazsam üzülürüm((
yedimde geldim bende
mantıklı kuzuum hem sağlıkla ilgilide için rahat eder diyetisyen listesinide uygularsın 1 ayda olsa faydası cok olur eminim
ben gördüm ben ben kuzusunuda gördm bekk datlııı
kıskanmadım ki
2 kaşık makarna öğle saatinde zararsız gibi geldi bide yürüyüş yapcan yakarsın onu
hee calışıyoh diye görmüyohhh mu
napıyon senponcikbirgelincik
Valla arkadaşım maşallah sana ya insanlar bizde görürüz böyle inşallahBende kendime kaliyodum birakmasaydim. Size tavsiyem asla birakmayin yani koruma vs diye.
Mesela gecen sene ocakta 88 dim ben mayista 69.5 falandim goren sok.oluyodu.
Ama yazin 66 a kadar dusdum pek yapmadim halada zor yani. Eski duzene baslayana kadar suan mide alistirmasi yapiyorum.
Insallah darisi basiniza eski halimi goren sok oluyo.
ne konusuyonz siz bana da diyin cıbııkkkkkkkk
ozeelne konusuyonz siz bana da diyin cıbııkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?