- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.421
önce ana ol da sonra onları da olursunHosbulduk cnmm ben size yetisemimmm ara ara geliyommmmm aklimdasin ama her zamannn prenses de iyi aplasiii doktora gitces haftaaayaa bakalim asil o zaman haberler alicass sen nasilsinnn
Yap kizz elelrin dert gormesinn incecik yaoin beni fit olam das olammm kaya olam
dogri dedinönce ana ol da sonra onları da olursun
Hosbulduk cnmm ben size yetisemimmm ara ara geliyommmmm aklimdasin ama her zamannn prenses de iyi aplasiii doktora gitces haftaaayaa bakalim asil o zaman haberler alicass sen nasilsinnn
Yap kizz elelrin dert gormesinn incecik yaoin beni fit olam das olammm kaya olam
ARada bakiyom giripkolay gelsin pincir
@ParteMoralll bende görmek istiyimmyemek zamanı
heee dimi yaa keşkelerim yapabilsek bende hepinizi gördm gerci
ben gördüm
ARada bakiyom giripkopamayrum sisden
Onlar gordu kizima kocime hayatima kadarbiz seni göremedik ama görseydikkkkk iyidi
olur baby instgrm varmi@ParteMoralll bende görmek istiyimm
Onlar gordu kizima kocime hayatima kadarhahahaha
olur baby instgrm varmi
Tamam ozelden yazvar tabikiiii
Basta gecmiyordu da simdi baya geciyor hazirliklara baslayamadim aayyy cok az zamanimmm kaldiiibende iyiyim canım cok sukurrrohhh maşallah size 4 ay mı kaldı sımdı zaman ne cabuk gecıyoo surda hamılelık haberını verdıgın dun gıbı sankı premsesin resimlerini alır saklarsın artık
Tamam canim,onu da alirim,krep yaparim,kahvaltiya,kalorisine bakmadim ama,Hayir ezmesi degil kepek gibi.
Oda olur yulaf karisimida olur ondan cok guzel ekmekler vs oluyo.
Ama yulafi alirsan yogurta katabilirdin krep yapabilirsin. Karisimla hepsini yapabilirsin ekmek yerine tuketiceksin
Gizli isler cevirdik kimse duymasin
Oda olur canim lif olsun yeterki lifff asiri onemli bunu unutmaa. Tavsiyem.Tamam canim,onu da alirim,krep yaparim,kahvaltiya,kalorisine bakmadim ama,
Ben lif.lifin kini alip lapa olarak tuketeyim dedim,kuru ve yas meyve,kakao ilaveli ne diyordun buna.bir kasigi,10gr 37 kaloriymius.uc kjasik pisirip meyve iaveli ogun dusundum.
Basta gecmiyordu da simdi baya geciyor hazirliklara baslayamadim aayyy cok az zamanimmm kaldiii
Tesekkur ederim kuzu,bu hafta cok korktum,baya arilardaydim hafta basi,yumurta ve tonlu salata ise yaradicanıım tebrik ederim vermişsin
kimse senin kötülüğün için konuşmuyo bebeğim sen farkında değil misin menülerinin kötü oldugunu ? elini vicdanına koy öyle konus senin içine siniyo mu bu şekilde beslenmek ? üzülme ama biraz daha gayret et rica ediyorum.
bu haftaki kilonu 66.8 mi alayım bildirimin yaptın dimi
Gizli isler cevirdik kimse duymasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?