Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(90)Hedef52:+40+50+40
(135)Senad:90+45
(275)SekerPancarii:68+73+80+54
(120)Alina_:30+60+30
(300)zuzuzuzu1234:90+105+105
(190)ParteMoralll :50+80+60

MOR TAKİM

(240)Poncikbirgelincik:60+60+60+60
(80)Nuffiun:80
(230)elaalemi:90+90+50
(174)selcanmehmetcan:45+129
(130)sarraf: 130
(337)Aylnaylm1 :30+120+27+160

PEMBE TAKİM:1110
MOR TAKIM:1191

Dünkü sporum kaç dk ydi unuttum inşallah fazla yazmamisimdir

Aksama anca biter 24 den gelicek bakmadim yoruldum direk.
Niye karistiriyolar listeyi hic anlamiyorummmmmmmmmmm herkee gecmisi okusaaaa

:)) sabah erinmedim o dedigim sayfaya kadar okudum bir saat surdu pufff benimde takintim nerde bi yanlislik yada birşey kaybolsun onu bulana kadar catlarim bulurummm sonra ohh beyagg

Oooooooo buyrun buyrun

Ossun olur arada
Kahveynenn finduk yiommm paketliden aldirdim acik kavrulmus var o cok guzel ya adamin kuruyemsleri harika ondan aliyim gidince bunla sevemedm
Ne kadar az yedigin degil ne yedigin önemli anlayan kazaniyo bence bu vücut bizim onemli olan yagdan verip saglikli olmak
valla ben sahsen kazabdm tavsiye veriyoruz herkes kendi bilir bugune kadar her gelene soyledim

Kahvaltı yaptimm ortalığı topladimm dışarı çıkcam derken yağmur gök gürültüsü ruzgarrrr
Ama beni yildiramaz cikcam
Bendeee kahveden sonra supur sil koca ev bitmiyoo hergun kirinti tozzzzzzs camase yerlescek sonrada yuruyuse cikarm. Yagmur ciseledi ama ne guzel kokuo hava miss

Bendeee kahveden sonra supur sil koca ev bitmiyoo hergun kirinti tozzzzzzs camase yerlescek sonrada yuruyuse cikarm. Yagmur ciseledi ama ne guzel kokuo hava miss
Camase ne ola ki
Bu havalarda canım hiç is yapmak istemiyo benim ya az güneş olsa
Yürüyüş yapilcak gibiyse çık çık hiç durma bizim baya kötü az sonra hortum çıkabilir öyle yani :d

Camase ne ola ki
Bu havalarda canım hiç is yapmak istemiyo benim ya az güneş olsa
Yürüyüş yapilcak gibiyse çık çık hiç durma bizim baya kötü az sonra hortum çıkabilir öyle yani :d
Camasir
Evet yaa yarinda ormana gitcez havaya bak gicik oldum hahahahahaha
Okadsr hortumluk yaniii

Camasir
Evet yaa yarinda ormana gitcez havaya bak gicik oldum hahahahahaha
Okadsr hortumluk yaniii
Ayy sizin piknik vardııı napcaniz gitceniz mi kapalı yerler var mı orda öyle ben bilmiyom malumunuz
Selam kızlar..kahvaltı ev isi derken şimdi spor zamanııı..
Oryantal var bugün oynarken utanıyom ben yaaaa..
Ay bende çok utanirm oynayamam herkes içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…