- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.781
Ayy ne guzel cok severm dogayi. Cikcik nisanlinla bacaklarin acilir
Ayy hadi inşallah kuzum sen yaparsın eminimmm bende yürüdm bayaa aslında rahat 2 saat yürüdüm ama durduk magazalara falan girdik ondan 2 saat yazdım çok yoruldmmmYagmur yağiyo içeri misss koktu isler bitti sayilirsimdi miss yagmur kokulariyla birlikte spor zamani
Eki Görüntüle 1992226
Bu yolda ilerliyorum ve inaniyorum olacakmide kismim şuan böyle iki minik baklavam var ama alt karnimin daha cok işi var bir gün olacak
Afiyet olsun cnm. Ben yimek yedim patlirim su anKızlar nabersiniizzben kahve içiyorum birazdan hazirlancam nişana gitcem zaten yorgunum bide orda yorulcsm
Niye kizdi kionunla bi kere ciktikta babam kızdı ahahsgshshah
Ayy hadi inşallah kuzum sen yaparsın eminimmm bende yürüdm bayaa aslında rahat 2 saat yürüdüm ama durduk magazalara falan girdik ondan 2 saat yazdım çok yoruldmmm
A.s hosgeldinnSelam kızlar nasılsınız
Hoş bulduk iyiyim bendeA.s hosgeldinniyiyiz sen nasilsinnn
Biraz çok gibi olmuş canim..dikkat ediyorum desen mesela tepki mi verir kayınvaliden..Menüm
Sabah 3 dilim ekmek 1 yumurta 1 porsiyon karışık kızartma
Arada süt
Öğlen 1 kase mantı 1 elmali kurabiye 1 tuzlu kurabiye
Arada sütlü kahve
Akşam
Kısır 1 kase yoğurtlu yumurta
Kayınvalidem geldi diyet yapıyorum gibi gozukmek istemedim. Misafir peşinde koşturmak tan başka da spor yok bugün.
Kilomla zamanında çok.ugrasti canım şimdi yemekten kaynaklanio DIE görsün istemiyorumBiraz çok gibi olmuş canim..dikkat ediyorum desen mesela tepki mi verir kayınvaliden..
Yani öğlen sadece mantı yeseydin diğerlerine dokunmasaydın..
Menü gayet iyidir hiç ekmek görmedim :))Menüm..
Sabah: bir yumurta, kk peynir, dört zeytin, domates salatalık..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, bir tabak patlıcan oturtma, salata..
Şimdi de yeşil cayımi içiyorum..
Anne me pilav tenceresi almayı düşünüyorum kv bilmiyorum...ama bluz olur çiçek olur saklama kabı havlu tabi imkânın varsa altında olur ama çıta yükselir önümüzdeki sene içinAnneler günü için hediye fikri olan var mj
Ayy canimmm benimmmmKiz sen bizim basimiza yasam kocu ol masallah her gecen gun bilgine bilgi katiyonnn maaas a baglayak seniii bizi de laslat zayiflaattttt
Hareketlerini hissetmeye basladim iyi sanirimmm cok murlu oluyom hissedince
Sen ve prensesin nasill
Sanada :)Günaydın kızlar iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?