- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.761
Yook kiz belgrad iste orman agaccAyy sizin piknik vardııınapcaniz gitceniz mi kapalı yerler var mı orda öyle ben bilmiyom malumunuz
Ay bende çok utanirm oynayamam herkes içinde
Amaaaan ne utaniyosun calkalaaaSelam kızlar..kahvaltı ev isi derken şimdi spor zamanııı..
Oryantal var bugün oynarken utanıyom ben yaaaa..
Ayy Mis gibi ağaç ormannn bizim de yaylamiz var ama hep Bayır cikiyoruz yürüyüş içinYook kiz belgrad iste orman agacckapali yrri varmi blmiyorum. Genelde masalar oluyor yerede kilim vs seriyolar oyle yanien cok yuruyus parkurunu yurumek istiyorum okadar guzelki
Ayy ne guzel cok severm dogayi. Cikcik nisanlinla bacaklarin acilirAyy Mis gibi ağaç ormannn bizim de yaylamiz var ama hep Bayır cikiyoruz yürüyüş içinbaya yoruyo koyde de kopeklerden korktugum için çıkamıyorum
Insallah bebegimYagmur yağiyo içeri misss koktu isler bitti sayilirsimdi miss yagmur kokulariyla birlikte spor zamani
Eki Görüntüle 1992226
Bu yolda ilerliyorum ve inaniyorum olacakmide kismim şuan böyle iki minik baklavam var ama alt karnimin daha cok işi var bir gün olacak
CanimmmInsallah bebegim
Aslında 2 gün 1000 1 gün 1300 2gün 1200 2 gün 1400 de sabitlicen hem kilo verecen hem koruyacaksın
Ben geldim tam 1 saat ağırlık çalışması yaptimEki Görüntüle 1992254
Hemen bi yumurta yicemspordan hemen sonra protein almak gerekiyomus lifler yırtılıyomus protein alındığında hizla onarilip kaslar büyüyormuş bi yazida okudumdu bugun
Kas yapacam da
Supersin kizimm
Gelsin baklavaalarKas yapacam da
HeeeGelsin baklavaalar
Heeeen onemlisi beslenme yuzde 30 sporsa yuzde 70 beslenme önemli vucut sekillendirme de diyolar baya temiz beslenmeye basladim ama tabi arada krizlerim tutmuyo degil
Hareketlerini hissetmeye basladim iyi sanirimmm cok murlu oluyom hissedinceBebisim nasillaar
Canm toplamalar onemli degl surekli gozden gecilirio zatenKiz pempe takimm puaniniz 1150 yazinkaptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?