Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ohh ihh hep iyi olunnn yerim piyircigidaaa
bende cok meyilliyim almaya ne geluyosa basimiza bogazimindan geliyor ipin ucunu hic kacirmamak enniyisi masallah sana darisi basima

Ne bicim nisandi ilk defa nisana erkek akinmadigini duydum
Sorma kuzum valla bi damat girdi en son da erkekler geldi işte oynamaya bizde kinaya erkekler girmez ama nişan da bende ilk defa görmüş oldum

Selammm kızlar

Dünkü menüm

Sabah
2 yumurta az yağda
biraz peynir
Ekmek yok

Öğlen
1 kücük poğaça
1 ince dilim ev böreği
yarım dilim kek

Akşam
Çay
1 avuç çerez

Öğleni akşam üzeri yedim o yüzden akşam yemek istemedim

Selam kızlar ben celdum:)) iki gündüruğrayamıyordum. Keyifler nasıl herkes iyidir inşallah:))

Yumurta sevmeyen biri olarak sabah menünü alkışlıyorum
Biraz sebze olsaymış besin dengesi açısından çok daha iyi olacakmış ama bu haliylede kalori olarak çok iyi

Valla senin gibi yemeyle zayiflaniyosa eğer bende deniyeyim
Ayıp ettin gözünde buyutuyorsun yada ben gerçekten doymuyorum :)) açım ben yaaaa ne yiycem ne pisireyim süt içtim elma yedim 1 dilim ekmek yedim kahvaltıdan sonra hala açim ((midem fena bulanıyor

bu arada cuma ve cmt diyeti azucuk bozmuş olabilirim. Gerçi eski bozmalarıma görevayet az yedim. Önceden iki menü hamburger bitiren ben sadece bir hamburgeri menüsünü yiyemeden bitirdim. Bu hafta kilo vermemde sıkıntı olabilir ama en azından artık eskisi kadar çok yiyemediğimi görmüş oldum:))

Bugünkü.menu
Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta karışık kızartma yarım kase 1 ter tatlı kaşığı tahin pekmez ve fıstık ezmesi peynir zeytin falan filan
Akşama kadar 1 kase yoğurt 1 bardak süt 1 suyu alınmış elmas bir kurabiye akşam zeytinyağlılar fasulyr. 3 kaşık pilav
Gece belki cilekz yerim

Naptiniz iki uc saat
Valla senin gibi yemeyle zayiflaniyosa eğer bende deniyeyim
yooook tokati yersin seen saglikli beslen bosver ac kalarak kilo verenlerin sonu hüsran.

Olmamış bu spor listesiiiii poncikbirgelincik
Ayıp ettin gözünde buyutuyorsun yada ben gerçekten doymuyorum :)) açım ben yaaaa ne yiycem ne pisireyim süt içtim elma yedim 1 dilim ekmek yedim kahvaltıdan sonra hala açim ((midem fena bulanıyor
Senin iştahını maşallah i var kuzu chia tohumunu mu denesen o baya tok tutuyomus
Günaydınlar ben bugün çok enerjiğim:) bu enerjimi bu hafta tamamlayamadığım işleri bitirmeye kullanacağım inşallah:) sen nasılsın kaptanım??
Kuzum masallah bu ne enerji böyle :))
Bya yemissin anladigim kadariyla ama pazartesi salı toparlarsın inşallah
Naptiniz iki uc saat
yooook tokati yersin seen saglikli beslen bosver ac kalarak kilo verenlerin sonu hüsran.
Demem
Ben düzensiz beslenince sonra daha kötü oluyo
Guzell pazarlar kizlaaaar

Bacaklarimmmmmmm agriyooooooooooooooöooo
Çok mu yürüdünn gittiniz mi piknik eee

De de hele bakiyim :)

Ayyy hemde neeeee yurumeee yuruyus bitti ellerimiz sisti esimle kan dolasimi fenaydi sag bacagim yururken agriyo. Yurumedik bildigin yaristik bayaa oldu haliyle
Bu spor bana 1 hafta yeter

Ben bugün doymuyorum ya sürekli midem bulanıyor bişey yemedim.ama.kahve içtim.aksam yemekte n sonra bide çilek yediğim dediğim gibi ama hala bulanıyor ve bebişim De doymuyor kaçıncı mama verdiğimdir

Sabah
Tost
Öğle
Yok
Ara
Yok
Dolma içi ve pazı sarması ve yoğurt uzun zamandır yapmıyordum normalde yemicektim ama stresten iştah açıldı geçmiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…