- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.821
Sorma kuzum valla bi damat girdi en son da erkekler geldi işte oynamayaohh ihh hep iyi olunnn yerim piyircigidaaa
bende cok meyilliyim almaya ne geluyosa basimiza bogazimindan geliyor ipin ucunu hic kacirmamak enniyisi masallah sana darisi basima
Ne bicim nisandi ilk defa nisana erkek akinmadigini duydum
OyyyyBen gesmelere gidiyommmyavrusumua cicikler bakc3m
☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(90)Hedef52:+40+50+40+120
(285)Senad:90+45+40+110
(275)SekerPancarii:68+73+80+54
(120)Alina_:30+60+30
(300)zuzuzuzu1234:90+105+105
(240)ParteMoralll :50+80+60+50
MOR TAKİM
(270)Poncikbirgelincik:60+60+60+60+30
(80)Nuffiun:80
(230)elaalemi:90+90+50
(285)selcanmehmetcan:45+120+120
(250)sarraf: 130+120
(337)Aylnaylm1 :30+120+27+160
PEMBE TAKİM:1310
MOR TAKIM:1452
Yumurta sevmeyen biri olarak sabah menünü alkışlıyorumSelammm kızlar
Dünkü menüm
Sabah
2 yumurta az yağda
biraz peynir
Ekmek yok
Öğlen
1 kücük poğaça
1 ince dilim ev böreği
yarım dilim kek
Akşam
Çay
1 avuç çerez
Öğleni akşam üzeri yedim o yüzden akşam yemek istemedim
Ayıp ettin gözünde buyutuyorsun yada ben gerçekten doymuyorum :)) açım ben yaaaa ne yiycem ne pisireyim süt içtim elma yedim 1 dilim ekmek yedim kahvaltıdan sonra hala açimValla senin gibi yemeyle zayiflaniyosa eğer bende deniyeyim
Günaydınlar ben bugün çok enerjiğim:) bu enerjimi bu hafta tamamlayamadığım işleri bitirmeye kullanacağım inşallah:) sen nasılsın kaptanım??Günaydın kızlarrrrrr nabersinizzzz
Naptiniz iki uc saatYok gelmedi o kuzu erkek almadılar nişana çok saçma bişeydi
Biz baya 2 3 saat ortadan kayboluncamerak etmişler haliyle
Hiç olmamış hiç bir şekilde diyetle alakası yok sunduğun bahane de geçerli bi sebep değil zaten hadi bi öğün onlar yüzünden yedin sabah kahvaltini güzel yapabilirdin ve ya akşam o kısır şart miydi? Ciddi anlamda senin zayiflamandan yana ümidimi kesmeye başladım
Güzelmiş beyni acaba aksamlari Şehriye çorbası iciyoruz ya içinde Şehriye var diye ağır geliyo mudurmesela bazı yemeklerde çok yoğun oluyo bizim evde
Ay sorma yağmur fırtına da nişan a gittikhee süslendim püslendim topuklularimi giydim gittim
yooook tokati yersinValla senin gibi yemeyle zayiflaniyosa eğer bende deniyeyim
Senin iştahını maşallah i var kuzu chia tohumunu mu denesen o baya tok tutuyomusAyıp ettin gözünde buyutuyorsun yada ben gerçekten doymuyorum :)) açım ben yaaaa ne yiycem ne pisireyim süt içtim elma yedim 1 dilim ekmek yedim kahvaltıdan sonra hala açim((midem fena bulanıyor
Kuzum masallah bu ne enerji böyle :))Günaydınlar ben bugün çok enerjiğim:) bu enerjimi bu hafta tamamlayamadığım işleri bitirmeye kullanacağım inşallah:) sen nasılsın kaptanım??
DememNaptiniz iki uc saat
yooook tokati yersinseen saglikli beslen bosver ac kalarak kilo verenlerin sonu hüsran.
Çok mu yürüdünn gittiniz mi piknik eeeGuzell pazarlar kizlaaaar
Bacaklarimmmmmmm agriyooooooooooooooöooo
De de hele bakiyim :)Olmamış bu spor listesiiiiiponcikbirgelincik
Senin iştahını maşallah i var kuzu chia tohumunu mu denesen o baya tok tutuyomus
Kuzum masallah bu ne enerji böyle :))
Bya yemissin anladigim kadariyla ama pazartesi salı toparlarsın inşallah
Demem
Ben düzensiz beslenince sonra daha kötü oluyo
Çok mu yürüdünn gittiniz mi piknik eee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?