- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.841
Fazla Hareket edince demekDe de hele bakiyim :)
Ayyy hemde neeeee yurumeee yuruyus bitti ellerimiz sisti esimlekan dolasimi fenaydi sag bacagim yururken agriyo. Yurumedik bildigin yaristik bayaa oldu haliyle
Bu spor bana 1 hafta yeter
Bebegimm cevapla diceksin baştan sonraki parantezleri silceksin işte renkli alintilamiyo mu o zaman dakaptinn 30 dk spor eklermisjn ben yapınca renk değişiyor sonra bı daha uğraşıyor sunux
İyi beybii spor yapıyorum sen napiyosunnNapyonuZ kızlar
Bu hafta sonu hrkesler çok kacirmisSlm kizlar annemlerdeyimcokkkkkkkk yedim ben bugun Hemde cokkkk
Ben copy paste yapıyordumBebegimm cevapla diceksin baştan sonraki parantezleri silceksin işte renkli alintilamiyo mu o zaman daben şimdi düzenlicem son listeyi yazarım
İyi beybii spor yapıyorum sen napiyosunn
Bu hafta sonu hrkesler çok kacirmis
Kesin yine almışımdır 2 kiloBebegimm cevapla diceksin baştan sonraki parantezleri silceksin işte renkli alintilamiyo mu o zaman daben şimdi düzenlicem son listeyi yazarım
Bende almış olabilirimKesin yine almışımdır 2 kilonapah ossundu veririm
Yoğurt ye kuzuAy kızlar ben gerçekten iyi değilim ne yesem ne yapsam ki
Ders çalışıyordum bdvye bakmaya karar verdimBebegimm cevapla diceksin baştan sonraki parantezleri silceksin işte renkli alintilamiyo mu o zaman daben şimdi düzenlicem son listeyi yazarım
Ben akşam 68 çıktım :/Bende almış olabilirimbugün sabah 55 tim yarın ne çıkar bilmem akşam çokta yemedim ama tok hissediyoeum
Ayy orası bagimlilik yapıyoDers çalışıyordum bdvye bakmaya karar verdim
Tansiyon um dusuyirsa daha çok dusurmeyelimYoğurt ye kuzu
Bide yarın sabah 66 çıkarım diyodunBen akşam 68 çıktım :/
Meyve varsa meyve ye beybiTansiyon um dusuyirsa daha çok dusurmeyelim
Bende cumartesi 53.3 çıktımdiBende almış olabilirimbugün sabah 55 tim yarın ne çıkar bilmem akşam çokta yemedim ama tok hissediyoeum
Olmazsa yarım muzu tarcinlayip yiyeyim bir dahiliye yada diyetisyen e gitmek şart oldu artikMeyve varsa meyve ye beybi
Bende cumartesi 53.3 çıktımdiBende almış olabilirimbugün sabah 55 tim yarın ne çıkar bilmem akşam çokta yemedim ama tok hissediyoeum
Bugün çok yemedim amaBide yarın sabah 66 çıkarım diyodun
yaa ben normaldede yuruyorm daha fazlada yuruydum ama dedigim gbi yokuslu inisli hizli tempo bacaklarim bagritodu resmen cok zorlamisim surede uzun olsufu icin suan yururken diz kapagimin ustu ve arkasi batiyo asiri aciuo cok yuklendim ooofFazla Hareket edince demeksen bide yarın gör o agrilarin nasıl artaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?