- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #199.861
Annemlerdeyim tatlisOof bu spor listesi neydi oyle yaaa birbirine girmissssss
Unuttum yaaa pardon bebiikkkAnnemlerdeyim tatlisbu ni demek oliyi msj plisss
Kızlar bir akıl verin sabahtan beri sık sık gözüm de kararıyor 14 takım herzamna çok yiyorsunuz diyorlar ama ben neden bugün böyleyim bebiste aç ne yapayım bastirayim modemi gözümün onu neden kararır ki
Aylnaylim bunu emziren annelerde yazmis. Beni alintilamis oraya yanlislikla.ordan tesadufen gordum.biz sana ne zaman cok yedin dedik?
Sen borek vs yediginde yeme dedik neden saglikli seyler yiyerek vermen icin.
Bu sekilde yazman hic hosuma gitmedi tansiyonun dusuyomus ozaman bize yoneliyor oklar.
Elestiriye acik olmayacaksaniz lutfen yarismada bulunmayin.
Ben seni herzaman bir anne olarak nu yollardan gectigim icin uyardim. Bu sekilde hos olmadi.
Bisey yiyemedim vs demissin bence yemeyle ilgili tansiyonun dusmustur
Yada yetersiz beslenmenden cunku bebegin emerken vitaminlerini aliyor ve senin vitamine ihtiyacin var son olarak yine tavsiyemi sunuyorum. Iyi geceler
Ben bişey yiyemedim demedim kiBisey yiyemedim vs demissin bence yemeyle ilgili tansiyonun dusmustur
Yada yetersiz beslenmenden cunku bebegin emerken vitaminlerini aliyor ve senin vitamine ihtiyacin var son olarak yine tavsiyemi sunuyorum. Iyi geceler
Aynen bende şimdi.cikicam :) kan şeker isteyeceğim bende ama başka ne istesem ki çünkü istediğin kadarını yapıyorGünaydın gençlik sağlık ocağına gidiyorum kan vercem özellikle bakılması gereken bir kan var mı kilo için tiroid ler dışında insülin direncine baktircam birde
Yapınca oluyor tatlım bak :)@keptinn 66 çıkamadım ama 66.3 çıktım
Bende yemedin demedim zaten vitansizlikten bahsediyorum belki biseyin dusuktur vsBen bişey yiyemedim demedim kitam tersine yediklerimjn alintiladim mide bulantısı çektiğim.icin ne.yesem de bastirsam midemi yazmıştım hatta o modem olmuş otomatik
olmadi yaa ben seni yanlışlıkla alintiladim.dogrudur ama @keptinn i zaten alintilayacaktim
- Sonra dedim buda her yere kuyruk gibi beni.surukluyir der o yüzden vazgeçtim
D vitamini unutma kilo vermeyi engelliyo.Günaydın gençlik sağlık ocağına gidiyorum kan vercem özellikle bakılması gereken bir kan var mı kilo için tiroid ler dışında insülin direncine baktircam birde
Tesekkurler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?