Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam zTen bu benim duzelttigim selcanda ustune eklemis.
aferin sana

düşüklüğü mü fazlalığı mı ? benim hep düşüktür de
dusukluguu

Resmen hafif topalliyorum agridan bisey mi oldu acaba yaaa
Bugun nasil spor yapcam ben
Sakin yapma bunun ustune spor kuzum ben yaptim ayni hatayi daha once umursamayıp spora devam ettim ve suan en ufak zorlanmada agriyo ayak bileklerim dinlen gecince devam eylt

offf hangi peynirden yiyosun sen yada yiyiosunuz hepiniz ben çok seçiyorum her peynırı yemem
süzme peynir seviyorum ben azar azar yediği içinde hemen bitmiyo tadı değişiyo ama bimin dost peyniri baya dayanıyo diğer markalara göre gerci dolapta saklıyorum kardeşim buldugunda o gün bitmiş oluyo süt ürünlerini pek severde kendisi arsız gibi ne varsa silip süpürür

O kadarına hemen ilaç vermez zaten güneşten faydalan diyecektir..benim sonucum 5 çıkmiştı ilacla 25 e yükseldi ideali 40 dedi doktor..
anemi taşıyorum ben güneş fayda etmez bana düşüğk olunca ilaç veriyorlardı bana tek içmelik şuruplar varya ondan .. ama senin bayağı düşmüş ya hiç bitkinlik hissetmedin mi bu durumda bile ben çok kötü hissediyorum kendimi

cuma:54.7
pazartesi:56
fark:+1.3kg
aslında öle cok bişi de yemedim sadece kahvaltılarım fazla kaçtı onda da bütün aile bi aradaydık diye öle oldu

Nasil mesela nerden anliyosun

bende süzme yedim çoook uzun süre ama şimdi ondan sıkıldım burgu yiyorum onuda az zaten kv gönderiyo köyden çok tuzlu geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…