erkek arkadaşı konusunda fikrim şöledir. ben 4 yıl uzak şehirlerde ülişkisini yürtümüş ve şimdide1 yıllık evli hala ilk günler gibi seven ve sevildiğini düşünen b iri olarakk bence püf noktalar.ukalalık kabul etmezseniz şekrler.yani kız kardeşim olsa ben ona evlenmeden önce bu tavsiyelerde bulunurdum..
1.Erkeğine sevgiyle yaklaş.işveli cilveli oll

2. dır dır etmeyin kesinlikle.zaten haklı olunca sessiz kalmamız bi süre sonra çıldırtıyor onu. ve sakinliğimizle yeniyoruz.
3. kıskansan da çıldırsanda kıskandığını belli etmee. ben öle bi salaklık etttim ilk başlarda daha çok kıskandırmaya çalıştı ama ben artık yermiyim yememmm..
4. tartıştığınız bir konuyu barıştıysanız tekrar tekrar anlatmayıınn..
5. çocuk gibi olabilirsin bazen yanında,birbirinize hitabetme şekilleriniz olsun herkesten farklı.mesela izlediğiniz bir filmden bir espri çalıp sık sık kullan ve kallabalıklar içinde bile birbirinize bakıp gülebilecek ortak bişeleriniz olsun. biz belgesel izlerken bile gülebiliyoruz haber izlerkende.

6. Altın kural ailesini haytta kötülemee. hemen savunur. sen bişe demezsen bi süre sonra o ya annem şöle yapmıştı filan der.
7. küslüklerin uzun sürmesin.boşanalım ayrılalım kelimesini sık sık söleme gerçekten düşünmedikçe.
8. çooook büyük bir kavga sonrası eğer gerçketen pişmansa mesela ağladıysa göğsünde affet. çabalıyorsa takdir et.ama yüzsüzce devam ediyorsa si.tiret:26::26:
9. onun ilgi göstermesi çok önemli.hatta bence erkeğin daha çok sevmesi lazım kadını. kavuştuğunuzda sımsıkı sarılmıyorsa, sana değerli hissettirmiyorsa bir süre bekle .belki problemi vardır vs. ama durup dururken soğuksa bi düşünmek lazım.

10. evlenmeden aynı evde kaldım ve çok pişmanım.. evlendiğimizde yeni evli gibi davranmadı bu yüzden. odunum benim.ben ilk haftamız dedikçe ne ilk haftası ya kaç aydır evli sayılırız dedi hönkkk..
11. erkeğin sevgiliyken çok kibarındansa önceside sonrasıda hödük olanını tercih ederim. bölece değiştin muhabbetleri olmuyor. mesela arkadaşımın kocxası evlenmeden ayağına terlik vs verirdi şimdi yüzüne bakmıyor maalesef..
12.ev işlerini yapasın yaparsın 1 gün yapmazsın tembel olursun üşengeç olursun. yani en kibarı bile ima eder bunu fırsat vermemeye çalış açık verme.güzel yemek yap.
13. kendi temziliğine bakımına özen göster. iç güzellik önemli derler yalaannnn..
inşallah yanlış taktikler vermemişimdir ama benim aldığım dersler bu 5 yıldır . ayy ne dolmuşum yaa..