- Konu Sahibi Pinarbartu
- #58.901
günaydın canımm..faceden istek yolladım sana
işyerinden face e girilmiyo canım akşama kabul edicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımm..faceden istek yolladım sana
gunaydın cnm nasılsın..iyi hissediyosundur kendini ?
sana özelden mesaj attım
şöyle bi iki hafta dur alışırsın.. bende akşam yemeklerinde yarım somun yiyordum şimdi çavdar ekmeğini bile yemiyorum akşamları... yazdıkça utanıp daha az yiyorsun![]()
işyerinden face e girilmiyo canım akşama kabul edicem
tamam canım..geçmşi olsun sanırım hormonlarla ilgili bi sorunun var
14. TAKIM 236. Etap 8.inci
aynalar ( 90,1 / 90,0 / 0,1 / 0,11% )
emidaf ( 66,8 / 66,6 / 0,2 / 0,30% )
fiyona_07 ( 62,1 /61,6 /0,5 / 0,81%)
mihracee ( 59,7 /59,5 / 0,2/ 0,34%)
melekaysee ( 64,5 / 64,4 / 0,1 / 0,16%)
faTTa83 ( 70,5 /71,2 /-0,7 / -0,99%)
1.73 ( 105,0 / 104,0 / 1,0 / 0,95%)
hazos87 ( 61,3 / 60,6 / 0,7 /1,14 %)
pisiq ( 73,2 / 71,8 / 1,4 / 1,91%)
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %0,53
canım benim hedefim 70.5 olsun...14.takımın 30 aralık cuma gününe hedef listesi
aynalar : 90.0---
pisiq : 71.8---
melekayşe :64.4---64
mihrace :59.5---59.3
fatta :71.2---
emidaf :66.6---
fiyona :61.6---60
1.73 : 104--- 101
hazos :60.2---59,9
pinkcat izinli
sergungunser izinli
Bu karışımla Bir Ayda 8 kilo Vermeniz Mümkün..!!!
kızlar şöyle bişey buldum biyerde denemeye bugün itibariyle başlıyorum kalan 4 kilomu vermem lazım varmı benimle beraber başlıcak olan bakalım gerçekten faydalımı..
60.8le bugün başlıyorum ,,birazdan kaynatmaya başlıcam az evvel aldım geldim malzemeleri,,çok heycanlıyım,,takıldı gitmiyo kilom belki biraz olsun gider,,1 ayda 5 kilo versem yine iyi,,bide eşimle iddaya girdik 15 ocakta 57 olmam gerek,,1 haftam geçti ve ben bugün 400gr ekside çıktımhadi bakalım,,bu karışım faydası olur inşallah
işte mükemmel karışım
Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..
diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..
Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..
diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* 5 adet top karabiber
* 5 adet karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)
diyet,
Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
yukardaki tarifi bi okuyun kızlar..ben yarına malzemeleri toplayıp yapcam bakam nolcakkk
günaydın hatuncuklar....ne var ne yok?nasıl geçiyor?ben gene döndüm tükkana:)))nasıl geçti hafta sonunuz?kızlar yaa ben karatay dietine başlamak istiyorum..bu konuda bilgisi olan var mı?
bi de biraz geçmiş yapiimm:))
mesajı aldım teşekkür ederim. sanırım benim desteğe ve azme daha çok ihtiyacım var. size katılmak ve sizinle zayıflamak istiyorum. kendimi tanıtayım.
ben 34 yaşındayım. bir telekominikasyon çağrı merkezinde supervisor olarak çalışıyorum anlayacağınız günün 8 saati oturarak çalışıyorum. bundan 10 gün önce bir arkadaşımın önerisi üzerine uzun zamandır yaşadığım bazı şeyleri anlatmak ve test yaptırmak amacıyla endokrin doktoruna gittim. kendimi bildim bileli şişmandım ama son zamanalrda halsizlik sürekli uyku hali cilt rengimde sararma, tırnak kırılmaları, saç dökülmeleri. ağlama krizleri, acaip huysuzluklar. vs vs vs bir sürü şey yaşıyordum. zor bir 10 ay geçirmiştim bunların nedeninin psikolojik oldugunu sandım önceleri ama giderek artınca tavsiyeyi dinledim. neyse uzatmayayım
doktor muayene sırasında tansiyonumun çok yüksek oldugunu, ayrıca boğazımda çok fazla nodul oldugunu haşimoto olabileceğimi ama emin olmak için bazı testler yapmam gerektiğini söyledi. test sonucları artık elimde ve pazartesi doktora götüreceğim. ancak testlerin sonuclarının ve ultrasonografi sonuclarıma göre haşimoto hastasıyım. ve bu genetik hastalık çok uzun zamandır benimle. şişmanlık nedenim sadece bu olmasa da zayıflaammın önünde bir engel olabileceği açık. ayrıca fizyologi uzmanına da gittim. o da metabolizmamın %88 çalıştıgını söyledi. bana spor önerdi ve nasıl yapmam gerektiğini vs anlattı. diyetisyene gittim ne yemem gerektigini falan söyledi. velhasıl kelam 10 gündür diyetteyim. ve bu sabah tartıldıgımda 100 gram aldıgımı gördüm.
şekeri, işlenmemiş şekeri, yağlı herşeyi, her tür beyaz unlu ürünü, pirinci, makarnayı, abur cuburu, alkolü, gazlı içecekleri herşeyi kestim. hergün doktorun önerdigi şekilde spor yaptım. ve sonuc şimdilik bu. çok canım sıkkın bugün. bütün gün uyudum üzüntümden. en azından yarım kilo vermek isterdim. öyle işte...
ben de düşündüm ki size katılırsam bu bana iyi gelebilir. ama ne yapmam geektiğini ve hangi gün tartıldıgımızı vs i bana anlatırsanız çok sevirinim
teşekkürler
sağolun kızlar aynen doktor da meslek hastalığı dedi.onca hap sprey verdi.bişeye yaramıyo içiyorum ama
sende de oluyo mu aslıcım
günaydın fatmacım.....iiyim ben canım sen nasılsın...b enim hiç bi fikrim yok karatay diyetiyle ilgiliiii
özgem haklısın.. konuşma yapmak için iyi bi fırsat... çocuk için istediğim koşulları anlatmam daha kolay olurr.. hakan da bu koşulları sağlamak için ailesine gerekli uyarıları yapacaktır... tek istediğim ailesinin vicdanlarıyla başbaşa kalması..alla alla önce bi hak etsin bakalım ondan sonra bebek istesin senden :)) heheheh hakan bizim takımın eline bi düşse ne olurdu acaba :))))))
mrb oya hoşgeldin aramıza.. adım saliha 23 yaşındayım.. evliyim çocuk yok.. ankaradayım... 1 ay önce başladım diyete 79 a dayanmıştımki diyet yapmaya karar verdim.. şimdilik 72 oldum 60 olmak istiyorum... sanada başarılar dilerimgünaydın. biraz daha iyiyim. saat 11:15 de doktorla randevum var fizyoterapistle saat 11:50 de de endokrin doktoru ile. ama bugün psikolojim sanki biraz daha iyi. akşam da sporumu yapıcam. sen nasılsın ?
mrb oya hoşgeldin aramıza.. adım saliha 23 yaşındayım.. evliyim çocuk yok.. ankaradayım... 1 ay önce başladım diyete 79 a dayanmıştımki diyet yapmaya karar verdim.. şimdilik 72 oldum 60 olmak istiyorum... sanada başarılar dilerim
kızlar ben geldim.
doktora gittim tahlil ve ultrason sonuclarımı gösterdim. haşimoto değilsin diyemem ama şu an ilaçla tedavi edilecek bir boyutta değilsin dedi. çok küçük nodüllerin var onları 6 aylık periyodlarda kontrol altında tutucaz bu arada diger değerlerdeki yükseklik obezite kaynaklı dedi. psikolojik durumun da şişmanlıktan olabilir yada dilersen bir psikologa gidebilrisin dedi. 10 günde sadece 200 gr vermişim.buna biraz üzüldüm. yani ilk gittiğimde 124.7 idim aç karnına bugün kahvaltıdan sonra gittim 124.5 çıktı. ama sanırım bugun nedeni spora yeterince zaman ayırmamam.
şirketteki bir arkadasımla yarın burada bir spor salonuna başlayacağız. yarın hem üyeliğimizi yaptırıcaz hem de ilk sporumuzu yapıcaz böylece akşam evde yapamasam da öglenleri yapmış olucam. evde de yaparsam tadından yenmez günde 1 saatten fazla spor yapmış olurum. doktor tartılma sadece buraya geldiğinde ben seni tartayım dedi ama ben her cuma yine de tartılıp buraya yazıcam.
bir de d vitamini eksikliğim varmış bunun içinde ayda bir kullanacağım bir iğne verdi. şekerim sınırdaymış ama bu da obeziteden olabilirmiş biraz kilo verdikten sonra 6 ay sonraki ölçümde bakacagız sonuca dedi fakat ben bir 3 ay sonra yine bir devlet hastanesine gidip ölçüm yaptırırım.
evet işte böyle. demekki neymiş benim diyetime daha fazla dikkat edip düzenli spora başlamam lazımmış:)
özgem haklısın.. konuşma yapmak için iyi bi fırsat... çocuk için istediğim koşulları anlatmam daha kolay olurr.. hakan da bu koşulları sağlamak için ailesine gerekli uyarıları yapacaktır... tek istediğim ailesinin vicdanlarıyla başbaşa kalması..