- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.581
Teşekkürler canım da keşke baklavalar olmayaydı ama bizimki de nefis işte dayanamadım.gayet güzel benceeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım da keşke baklavalar olmayaydı ama bizimki de nefis işte dayanamadım.gayet güzel benceeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayır yumurta çiğ olurmu?bulgur acı filan yoğuruyorsun yeşillik ve yağda çırpılıp pişirilmiş yumurta karıştırıyorsun.eşim urfalı her pazar isterler oğlumla ikisi bende yaparım.ben konyadayım sen nerdesin?
korkuyorum noldu:)esen kaymaz nil
hmm bu arada ben karışımın yarısını yaptımmm ama bi daha ki sefere tamamını yapıpı her yanıma sürcemmm
ben yiyim de kız atom bombası olsunnn artık hiç uyumaz=)
Hayyy maaşallahçok güzel spor yapmışsın sporu haftada kaç saat yapıyosun emine,bi arkadaşta çok sıkı spor yapıyodu diyetisyeni yasak koymuş, çok aşırı spora yüklenirsen metabolizman alışır ilerde kilo vermen zorlaşır demiş.İdeal olan spor haftada 3-4 kez yapılanıymış.
kızlar ben bugün yine cozuttum
sabah:1 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
öğle:2 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
akşam:2 tabak salçalı az yağlı çok acı makarna
ara yok
kızlar ben biraz spor yapıp geleceğim inşallah uyuyup kalmazsam.görüşürüzzz
bugünkü menümü yazıyorum..
sabah
1 adet tost
1 çay
1 yumurta
öğle
yarım tabak kuru fasülye
6 adet lahana dolması
ara
1 kase mısır patlağı
akşam
4 adet lahana sarması
çok mu olmuş kızlar ya
Bugünkü menüm
SABAH
-1 simit ve 2 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ARA
-yok
ÖĞLEN
-yok
ARA
-yok
AKŞAM
-1 porsiyon keşkek
-2 tane baklava:18:
ARA
-1 portakal
-1 mandalina
-1 dilim elma
güzelllllllllllllllllsabah-öğle
2 köfte
domates
biber
1 dilim ekmek
1 kupa çay
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık barbunya
salata
ara
1 kupa çay
1 mandalina
sen izle anlarsın ben yıllardır izliyordum ama seninle tanışınca neyse izle sonra![]()
yok be özge o cadalozzz boşladı biziii bi yakalayayım dövicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben alınmadım ama ne oldu tamda anlamadım aslında geçmiş yaptım ama çok büyütülcek bişi yokkk
bencede heheheheheheilkoş geziyo bence![]()
öyle valla doğru diyorsun insan kendine hakim olamıyor bazennnTeşekkürler canım da keşke baklavalar olmayaydı ama bizimki de nefis işte dayanamadım.![]()